Sony Xperia U, nagy teljesítményű és meglehetősen megfizethető kétmagos Android - videó bemutató

Szia barátok, ma lesz egy mobiltelefon Android operációs rendszer, ez a Sony Xperia U, ez egy megfizethető telefont, és átlag feletti teljesítményt, amit bárki megengedhet magának.
Mindannyian szeretnénk, hogy a legújabb kütyü vezette a listát egyértelműen a modern telefon, fényes kijelző, amely videót is lejátszik 1080p futtatható új játékok Játssz Store és persze szuper mozgás is a beállításokat, otthoni képernyők alkalmazások kedvence. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy fordítson 600 egy legújabb mobil teljesítményt.
A hozzátartozók a Sony azt gondolták, hogy ajánlatot, és azok a szerény jövedelmű képes telefonra, akkor Sony Xperia U. Czefón van egy új chipset (STE U8500) dual core Cortex A9 a 1 GHz, a grafikus processzor Mali 400MP kapcsolat és a felső 3,5 hüvelykes kijelző felbontása 854 480 x, a képernyő borított egy réteg karcálló üveg, és nagyon világos, talán a legfényesebb kijelző ebben az árkategóriában.
2.3.7 Gingerbread operációs rendszer, de már elérhető frissíteni ICS (Ice Cream Sandwich) 4.0.4.
Telefon Sony Xperia U támogatja az Adobe Flash és látni fogja, és-a bemutató, nagy lépés, még akkor is, ha ki a böngésző (ha fut vaku) mozog kiváló telefon a böngészőben, elég nehéz, ha részt vesz fut tartalmat Adobe Flash . Az igazság az, hogy nem sok telefon piacon ezen az áron, hogy fut flash olyan jól.
Figyelmeztetés:
Lehetséges a frissítés után az ICS, flash, hogy már nem mozog olyan jól, ha nagyobb mértékben támaszkodnak a vaku jobb lenne megvárni, amíg legalább egy frissítést Adobe Flash Player to Play Store, ami hatékonyabb futás ICS videó tartalmat. Most Adobe Flash Player nem értem, annyira jól az Android Ice Cream Sandwich.
Úgy döntöttünk, hogy bemutathatom az Önök Telfon deoarce szeretem, és azt hiszem, szeretném, ha, azok, akik szeretnének egy Android telefont, és nincs költségvetése túl nagyvonalú.
Sony Xperia U minuses:
Nem slor micro sd kártya (már 4 GB belső memória).
Nem oleofobic A megjelenítési réteg (ujj csúszik nehezebb és könnyebb piszkos)
Ezen hátrányokon kívül nem találtam más „csomót a rohanásban”, ezen az áron egyszerűen szenzációs.

Mobil telefon Sony Xperia U ST25I, Fekete

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

  • Sal tudom van egy kérdésem a mobilu furcsa, de talán elkerülhetetlen válasz sami 8 64 kicsit ÉN beiktatott Windows partíciók és fájlok nem menthet semmit, hogy az, hogy valamit az interneten, vagy távolítsa el a torrent partíciót nem lehet menteni, amit windowusl hullám csak telepíteni játékokat nem tudok mentse a nyitott nush mit tud nekem segíteni partíciókat credca egy nush biztonságot? /? /

  • Ennyi pénzért inkább vegyél egy használt galaxy s2-t és az biztos jobb lesz mint az... a videó frissítésben mozog.kis képernyő...talán jobb az ellenállás, különben nem éri meg a pénzt ... samsung = senki

  • George Chicu:
    Sal tudom van egy kérdésem a mobilu furcsa, de talán elkerülhetetlen válasz sami 8 64 kicsit ÉN beiktatott Windows partíciók és fájlok nem menthet semmit, hogy az, hogy valamit az interneten, vagy távolítsa el a torrent partíciót nem lehet menteni, amit windowusl hullám csak telepíteni játékokat nem tudok mentse a nyitott nush mit tud nekem segíteni partíciókat credca egy nush biztonságot? /? /

    Helytelen lenne elmondani pontosan erroarea kapunk, ha másolni valamit más partíciók

    • ha eltávolítok valamit a torrentről azt írja ki, hogy a writetodisk hozzáférés megtagadva igen, amikor megpróbálok eltávolítani valamit a google chrome-ból vagy másik böngészőből nézz ide a cemi azt mondja és ha igenre kattintok akkor a c partícióba kerül a windows mit csináljak http://uploadimage.ro/images/54134499803328483681.png és én a nam vagy egy másik rendszergazda létrehozott profilhoz tud nekem segíteni?

  • Dany:
    Hogy a pénz jobb, és kap egy második biztonságos s2 galaxis jobb, mint hogy ... video frissítési mozog. Kisebb képernyőn ... talán a legjobb fejezetben ellenállás többi nem azt a pénzt .. Samsung = senki

    Az xperia sorozat (1ghz-1,5ghz processzorral) teljesítménye szempontjából egyértelműen felülmúlja a samsung notes vagy a galaxy sII vagy iphone 4 s készülékekét (nem külső kialakításként-> legjobb indítási idők, internetes böngészés) ahogy a cristi meglepődik :)]), sok vélemény van erről a témáról-> ha nem hiszel nekem, megnézheted. Csak Romániában népszerűsítenek bizonyos termékeket, például a samsungot vagy más kínait (a példák számtalanak-> akár a társasági életben is: facebook a google + vagy a myspace helyett, és a yahoo messenger az msn vagy a gmail helyett -> ez van nálunk, minden fejjel lefelé )
    A piacon lévő termékeinkből származó pénz nagy részét a közvetítők "szívják fel".
    Üdvözlettel és tisztelettel kristály facut.Ar tananyag elősegítése SonyEricsson :)

  • Nem igaz, amit mondasz...
    Nem hiszem, hogy Cristi készítette ezt a bemutatót, ha az a telefon nem érte meg...
    És ha nem vetted volna észre, már van több testvére...egy csúcs okostelefon...

  • Én nem vennék telefont. Cristi mutatta be, mert láttam, hogy villog a vakuban, amikor az oktatóvideó fut. A Sony Xperia U helyett pedig a Sony Xperia S-t venném, ami szintén kiváló. Láttam néhány véleményt a Sony Xperia S-ről és egy Samsung Galaxy S3-ról, amivel azt akarom mondani, hogy a Galaxy S3 felülmúlja a Sony Xperia S-t kamera tekintetében, van néhány teszt a GSMArenán, ahol van egy kis kép. house és egy kocka és ott észreveszi, hogy az S3 is nagyon jól látható fényerő, kontraszt stb. Cristi, miért költöttél pénzt egy ilyen telefonra? Visszavettem, mivel láttam, hogy az oktatóanyagban nem működik, és vagy az S3-at, vagy a sokkal jobb Sony Xperia S-t kértem.

    • Ön milyen elment az esze, akkor indult Xperia U, és kap a Galaxy S 3.
      Xperia U egy telefon, amely többet kínál árkategóriában, hogy dual core nagyon nehéz megtalálni ezt a pénzt.
      Senki nem mondta, hogy a Samsung Galaxy S3 jobb, de nem tudjuk összehasonlítani alma banán, s3 dupla költség alig több mint Xperia U
      Nincs telefon ma már nem fut folyékonyan vaku HD tartalmat, a játékos futhat, és 1080p de nem villog. Hibáztatom vaku, nem a telefon.

      • A tartalommal kapcsolatban "a flash HD nem tud folyékonyan futni", ahogy mondod, de ellentmondok neked, mert Galaxy S2-m van, és nem használok semmi különlegeset, és szeretném elmondani, hogy a tartalmad úgy működik, mint egy PC-n. , a HD videó tartalom ahogy mondod, rángatás nélkül fut, ha nem hiszed bebizonyíthatom, hogy sokkal gördülékenyebben fut, mint a Sony Xperia U, és kétmagos 1.2 GHz-es S2, 200 MHz-cel többet, mint a Sony U, amiben csak 1GHz van.
        Azt mondtam, és S3, de azon tűnődtem, hogyan jutott S3 nem, hogy én tudom, hogy szereted a high-end telefonok tartományban.
        (''Azt mondom, amit láttam, láttam egy 1ghz-es processzoros HTC Desire-t és oda kattintottam, és mit láttok, leállt, amikor meghátráltam és feladtam''). Szép napot Cristi :) !

  • valaki válaszol nekem?, ha eltávolítják a vízsugarat az írási hozzáférés megtagadva writetodisk ad, ha ad valamit a Google Chrome, vagy egy másik böngészőt CEMI mondja meg itt, és nyomja meg az igen, akkor adok be a C meghajtó Windows CE csinál http://uploadimage.ro/images/54134499803328483681.png és én a nam vagy egy másik rendszergazda létrehozott profilhoz tud nekem segíteni?

    • Nos, a windows korlátozva van, oda ment a felhasználókhoz vagy a partíciókhoz és ott a Biztonság menüpontba ment a Felhasználók alatt vagy a Rendszer megtagadása be van jelölve, ha ezek be vannak jelölve, akkor nem működik, a Felhasználók és a Rendszer között engedélyezni kell a két fiókot. létrehozta a Windows ., ez az 1 kéznél. Vendégen vagy, és nem tudsz mit csinálni, letiltott vagy, csak Windows alkalmazásokat futtatsz, nem tudsz semmit módosítani. És 3 menjen a C partícióra, ahogy azt mondja, és adjon IGEN-t, és meglátja, mi történik :)

  • Kellett választani ezt a telefont, és a Galaxy Ace 2. Árak fff közel.
    Milyen büszkélkedhet Sony Experia U:
    - microSIM adapter jár hozzá
    - védőfóliával szállítjuk
    - azokkal a cserélhető kupakokkal jár (bár az a rózsaszín undorító)
    - kettős 1 GHz-es processzor

    Amit én csinálok:
    - extra a telefon alja, ahol ezek a borítók jönnek, semmiért nem foglal helyet (telefonon a képernyőnek a lehető legtöbb felületet el kell foglalnia)
    - azok a lámpák, amelyek rossz ízt hoznak (egy lánynál ez működhet).
    - hiányzik a microSD foglalat (hiába, tudja, hogyan kell 1280 x 720-as filmet készíteni, ha nincs hol tárolni)
    - 512 RAM
    - 1320 mAh akkumulátor

    • Az LG Optimus L7 és a Sony Xperia U között kellett választanom. Igaz, hogy az LG egy nagy telefon, az, ami vonzott, de elmentem a narancsboltba, és arra gondoltam, hogy a Samsung vagy az LG telefonok nem érik meg a pénzt, mert sony xperia u a kétmagos processzornak köszönhetően kiváló értéket képvisel számukra. A kamera elképesztő, a HD képernyő jobban mutatja a képeket, mint a PC-monitoron, HD-t úgy készít, ahogy forgat, és soha nem késik. Nincs szükségem memóriakártyára, mert nekem a 4 GB soknak tűnik, és azt hittem, nem lesz lehetőséged feltölteni. Az a Samsung, amit akarsz, 1 GHz-es processzorral és 4 GB-os micro sd kártyával ledobja a telefont a földről... Nagyon tetszik ez a borító, bár vásárlás előtt furcsának tűnt, de gondoltam hogy a képek nem hasonlítottak ahhoz, ami a kezedben van. A sony xperia u-t ajánlom, mert megvan az ára, nem úgy, mint az iphone vagy a samsung dupla ára az exkluzivitásért. Hidd el, nagyon jó választást fogsz hozni, ha megveszed. Nagyon elégedett vagyok, főleg az internettel. És úgy gondoltuk, hogy egy 5 megapixeles kamerával rendelkező Samsung nem hasonlítható össze a Sony Xperia U kamerával! teszteltem!

  • George Chicu:
    ha eltávolítják a vízsugarat az írási hozzáférést denieddacind writetodisk adni, hogy valamit a Google Chrome, vagy egy másik böngészőt CEMI mondjuk meg itt, és nyomja meg az igen, akkor adja meg a C meghajtót a Windows, mit kell tenni http://uploadimage.ro/images/54134499803328483681.pngés én a nam vagy egy másik rendszergazda létrehozott profilhoz tud nekem segíteni?

    módosítottuk jogosultságok
    kövesse az utasításokat
    https://docs.google.com/folder/d/0B2gvjaP7zUCXdU4zM19UbUpRblE/edit

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.