Sony Vegas Pro 11, átmenetek, vágás és szövegbevitel - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató megpróbálom röviden bemutatjuk a főbb funkciókat a program Sony Vegas Pro 11.Acesta egyik leggyakrabban használt programok szerkesztésére video.Se használhatja elég könnyű, egyszerű és intuitív menük segít felvenni különféle fényképezési hatások voastre.Vom próbálja látni, hogyan lehet vágni egy videót, adjunk hozzá egy elhalványul hatása elején, de néhány átmenet május frumoasa.De kinéznie áttekintjük a program és az egyéb képességek nagyon utile.Vom próbálja az alábbi ismertetők, hogy elmélyítse a programot a keyframe oldalak, de intenzív és színkorrekció.
Ez a leírás csak egy bevezetés a Sony Vegas Pro néz véleményeket a megjegyzések rovatban.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Tutorial által végzett Alexandru Serban

 

Alex: Szeretek minden, ami az IT-vel kapcsolatos, különösképp a videó és a grafika szerkesztési részét, és örömmel osztom meg tudásaimat.

Megjegyzések megtekintése (46)

    • Hi, kérjük tudsz adni egy azonosítót a rendetlenség? Van egy kérdés Sony Vegas és tudja a választ: D. Ez hosszú történet, hogy ezért szükség van egy id.

  • Ionut:
    szuper bemutató
    Alexandru Serban és videó bemutató az új?

    Nem új, videotutorial.ro Alex már írt néhány évvel ezelőtt, már több oktató írt.

  • Biztos voltam benne, hogy valaki kívülről fogja elvégezni ezt az oktatóprogramot, mert Önnek, Cristi mmm-nek nincs sok türelme, hogy megzavarja minden funkcióját Vegasban, mivel a Camtasia-val kapcsolatos oktatóanyagban olyan gyorsan csináltál néhány trükköt, biztos, hogy nem igazán szereted bekerül a camtasia szoftver, valamint a sony vega szívébe. Ha arra gondolunk, hogy egy teljes oktatóanyagot készítsünk Vegas-ra, akkor legalább 2-3 óra eltart bennünket, és csak azok, akik türelmesek, ezt folyamatosan 3 órán át végzik. Te, Cristi, egyébként többet tudsz a könnyű szoftverekről, így vettem észre téged, kicsi és szép, rövid és jó. A Sony Vegas-nak van egy csomó "hóvihar", amelyek elkészítése sokáig tart, és csak ezután készíti el az oktatóprogramot. Szia !

  • Bemutathatja a KGB Archiver programot egy jövőbeni oktatóanyagban, egy szuper archiválással konvertálja az iso képet Windows 8 4gb méretű archívumba, legfeljebb 20 MB-os archívummá (de ez elég sokáig tart, 4-5 óra). Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó program, és azt hiszem, sokan kerestek egy programot erre.

  • Gratulálok, már nincs érzelmeitek, amikor korábban beszéltél, mintha "fojtogatnád", ez nagyon jó;) Bravo.

  • Sony Vegas Pro egy nagyon összetett és nagyon jó persze, ezért jó lenne, hogy továbbra is ez a sorozat tutorials, hogy nagyon sok látható. Érdekes lenne színkorrekció azaz a kontraszt, a fényerő, a szín. köszönöm

  • Mielőtt elkezdené ezt bemutató kellett metionalt hogy csak megy, és 7 kilátás, a többi rendben van

  • Azt ajánlom a választási lehetőséget, hogy ezt a videót szerkesztő program, és remélem, nem fog megállni itt, mert meg tudná csinálni, és ha van epizódok 10 dori.Aceasta újabb verzió nem működik XP de néhány régebbi menni. Azt mondják, ez a legjobb program ezen a területen, és akik képesek lesznek a mester ezt minden fuctionalitatile lehet venni egy profi video.Te szerkesztő játszhat mind a képek és a hang sokféleképpen, és ha van fantázia akkor is végezni néhány gazdag capodopere.SUCCES!

  • A bemutató várható, köszönöm, hogy kitöltötte a bemutató. Szeretem jobban magyarázható. Mások vár minden Sony Vegas.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.