Soluto egy intelligens szoftver, amely segít a számítógép sokkal gyorsabb indításában - oktatóvideó

Szia barátok, a bemutató lesz egy szoftver, amely segít csökkenteni az induláskor a számítógépünk, a szoftver neve Soluto és teljesen új, mindenki valószínűleg stressz hatalmas induláskor a számítógép, Soluto egy puha anti stressz.
Soluto megy Indítás és ellenőrizze az összes szoftver és szolgáltatások, amelyek súlyosbíthatják számítógép indításakor, akkor mutasd meg nekünk minden olyan alkalmazások adatait mindegyik, megvan a képessége, hogy távolítsa el azokat alkalmazások indításakor vagy az indítást késleltetni.
A telepítési rutintól, az elrendezéstől, a grafikától és a forradalmian új PC Genome hálózatig a Soluto igazi bajnok, még akkor is, ha csak bétaverzióban van, a felület és a felhasználóval való reakció rendkívül kellemes a szem számára, egy friss felület jön hogy öblítsük el homályos szemünket a "csúnya" alkalmazások nagy tömege miatt.
Azt mondom, hogy vannak olyan alkalmazások piacán, rossz, nem volt alkalmazás hasonló Soluto, akkor meggyőzni magad után néz a tutorial.
Egy gyors indítás a számítógépen, Soluto egy igazán nélkülözhetetlen alkalmazás, ez a szoftver nem csak számunkra, szakértői tanácsadás, de azt is mutatják, hogy nagyon világosan, az alkalmazások és a szolgáltatások kategóriákba vannak rendezve, fontos, az alul alapvető szolgáltatások az operációs rendszer, hogy nem lógni az összes top alkalmazásokat javasol mivel megállás és alkalmazások, hogy képes megállítani a lehetőség, itt ajánlott nagyobb figyelmet egyébként ha valami elromlik, akkor visszaállíthatja mindent az eredeti állapotába, csak egy kattintás a gombra.
PC Genome egy adatbázis, amely autoconstruieste információk alapján kapott felhasználói Soluto szoftver az adatbázis gyűjti információt a szoftver és a boot idő a különböző rendszereket, míg ez az adatbázis egyértelműen jelölni alkalmazások és tanácsadás Soluto super felhasználói jogosultsággal.
Remélem tetszik Soluto, mély benyomást tett rám az első, amely nem csak a felület, és hogyan hatnak egymásra hatással volt rám, és a közüzemi, nem csak szoftver jól néz ki, nagyon okos, és a digitális tanácsadója egy élmény után létrehozott adatbázisok használ PC Genome.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (83)

    • Cismaru Cristian Van egy csomó szoftver a Szükséges alkalmazásokban, hogyan lehet eltávolítani őket, nem tudok segíteni, kérlek. Köszönöm, hogy 4 perc és 15 másodpercig kell várnom, mint egy szép kérés

    • Ma már elegendő mennyiségű RAM 512MB, miért idegesek egész nap, mert a memória, a memória költség 512MB 35 Lei, nem úgy tűnik, a szerencse 3,5 cigarettát csomagokat.
      A stressz több pusztító, mint egy lyuk a költségvetésben £ 35!

      • És ha van egy régebbi számítógép SDRAM PC 133 tehet? Ahol megtalálja a módját, 512M, és milyen áron? Azt hiszem, a költség (ha volt megtalálni), vagy értékének felét a számítógépet.

        • És ha van egy régebbi számítógép SDRAM PC 133 tehet? Ahol megtalálja a módját, 512M, és milyen áron? Azt hiszem, a költség (ha volt megtalálni), vagy értékének felét a számítógépet.  


          Ezek a komponensek olyan régi, hogy lehet minősíteni régiségeket.
          Ha van egy régi számítógépen, így nem hiszem, hogy van értelme, hogy folyamatosan próbál javítani valamit, amit sokszor mondtam a véleményem.
          Még mindig jobb, hogy a számítógép, mint a nem 0 hardver frissítéseket.
          Nem értem a vita, hogy mi az alkatrészek olyan drága, és miért DDR 3 érkezett olcsóbb, mint a DDR 2 aki megérti közgazdaságtan még egy csepp rájön.
          Mit gondolsz, miért nyugatiak inkább lerombolja egy régi házat, és épít egy újat a helyszínen, hanem felújítják a régit?

          • Igazad van abban, amit mondasz, de hogy sokan a pénzt, hogy menjen, hogy a számítógép (nagyon jó művészet db) a semmiből?
            Ha a pénz nem hagyja abba a sírást férfi tudta, mit kell tennie.
            És én személy szerint van egy régi dal, amit lehet, hogy szakítani az
            jól megy, és elégedett vagyok vele (Dell Optiplex GX 240 proc
            P-IV-2000MHz, 2x256MB 160GB RAM SDRAM HDD IDE), amelyek veszik.

      • Helló, szeretném, ha készítene egy oktatást a "grafikus tablettákról", mire használják? Mi ez? Vagy mit tudsz erről az új technológiáról? Köszönöm

      • igen, de valószínűleg költsége csatolt ddr2. Én például vettem egy DDR 100 ron, és nem a boltban, hanem valaki. Elég sumplu találtunk olcsóbb. így a régi calc hogy DDR és alaplapok, amelyek nem támogatják a kétmagos processzor és a PCI Express videokártya egyszerűen nem javítsák rendszereiket megfelelően Dumai ha újakat vásárolni.

  • Jó bemutató;) Eleinte azt hittem, hogy ez egy egyszerű indítási program, de fejlettebb: D Kérdésem lenne még akkor is, ha nem kapcsolódik ehhez a szoftverhez vagy oktatóprogramhoz: Van-e ingyenes szoftver a képek létrehozásához: .iso "?

    • Vannak olyan ingyenes, csak meg kell nézni, van egy bemutató a ImgBurn, és keresik a keresőmotor az interneten.
      Akkor még nem megy megtalálja oldalunkon.

    • Jó bemutató Eleinte azt hittem, hogy ez egy egyszerű indítási program, de fejlettebb. Kérdésem lenne még akkor is, ha nem kapcsolódik ehhez a szoftverhez vagy oktatóprogramhoz: Van-e ingyenes szoftver a képek létrehozásához: .iso ”?  

      Először is szeretnénk használni keresőmezőbe.

  • És az indító hosszabb megkezdése után PC, észrevettem, mert a nyomtató szoftver HP.Sistem (AMD Athlon 3500 + (2,2Ghz) GIGABYTE GA-M61PM-S2 nehéz 500 gb Samsung integrált videokártya GeForce 6150 SE, és a legtöbb unalmas, a forrás Deluxe (noname) A 450 W.

    Szóval azt hiszem, mert miután telepíti az illesztőprogramot a HP, akkor meg kell várni 1: 30 min kb én Avast Antivirus mutat, mint egy hiba, amit keresztezett Rosu.

    Köszönöm szépen ezt a programot, megpróbálom bízom benne, Uram, hogy ezen az oldalon egy nagy munka, a siker az, Isten adjon jó egészséget.

    Azt szeretnénk, hogy a bemutató a Kaspersky PURE, amit ő túl Kasperksy INTERNET SECURITY 2010.

    Még egyszer köszönöm!

    Minden jót!

    • tiszta őszinte legyek nem sok mellett kis.Nu hiszem, szükségünk van egy bemutató, amely. Egyszerűen mehetsz a saját honlapján, és azt hiszem, ott találja összehasonlítása a termékek, és milyen ő is tartozhat, és ha ezek a a dolgok fontos és hasznos az Ön számára, használja őket, ha nincs értelme, azt gondolni, hogy a tiszta és drágább.

  • Nagyszerű, köszönöm az oktatóprogramot! Úgy tűnik, van egy olyan szoftver, amellyel beállíthatunk egy bizonyos késleltetést a rendszerindítási folyamatokban, tehát nem mindegyik "összeomlik" indításkor.

    • Megértettem, mi a jó szoftver, hogy lehet, hogy van egy kérdés, virtualboz teljes képernyőn?  

      Írd fel a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete: Hogyan lehet megosztani az aktuális operációs rendszer és a virtuális a VirtualBox és nyomd meg az Entert, talál egy bemutató, ahol többek között azt már kifejtette, hogy mit akarsz!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.