Szoftver rádióállomások, TV-állomások, YouTube-videók vagy zeneszámok rögzítésére az Ubuntu Linuxon - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan tudjuk felvenni a rádió-vagy audio egy video klip a YouTube-ról, vagy a hang része egy tv-csatornát, ha használja az Ubuntu Linux operációs rendszer. Ez elég egyszerű. szoftver lehetővé teszi számunkra, hogy ez a csomag. deb (hasonlóan. exe Windows), akkor egyszerűen telepíteni dupla kattintással. Arról, hogyan kell szoftvert telepíteni Ubuntu a GUI, vagy a szoftver az Ubuntu csatlakozót használó instaleza beszélt egy másik tutorial. Ha nem tudod, hogyan kell hallgatni a rádiót Ubuntu Linux, és már van egy topic erről tutorial. Szoftver interfész rendkívül egyszerű, mi 5 nagy gombok és széles. Két gomb lehetővé teszi számunkra, hogy válasszon, amit szeretne felvenni formátum:. Mp3 vagy. Ogg (ha nem nyomja meg valamelyik 2 gombokkal válassza ki az audio formátumot, amelyben rögzíti, hogy rögzíti alapértelmezés szerint be Wav) május Van egy gomb a felvétel, egy felvétel, a másik le Playa, amit felvett. Összefoglalva, hogy szeretnénk-e rögzíteni a hangot a játék, a hang a rádió / tv megteheti ezt nagyon egyszerűen gond nélkül. Ha van egy mikrofon csatlakozik a számítógéphez, akkor nem rögzíti a hangot elfoglalták a mikrofont, és csak akkor fog felvenni hangokat játszott a hangkártya. A záró Én csak meghívni Önt, hogy ezt a videót bemutató meggyőzni, milyen egyszerű és hasznos ez a softulet.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

    • DumitrelAdrian jól értem, vagy valahol az elején azt mondta, hogy az Ubuntu a Debian?  

      Igen, jól hallotta. Ubuntu egy operációs rendszer, vagy inkább a Linux alapú Debian

  • Ubuntu (ejtsd: / u ː bu ː ntu ː / [4] [5] egy számítógépes operációs rendszer eredetileg a Debian GNU / Linux disztribúció. (Wikipedia) Igen Adrian néz ki, hogy igazad van, de azt mondja Eredetileg azaz kevesebb Inep. Most az Van egy Debian módon?

    • Dumitrel: Most mennyi maradt belőle a Debiannak?

      Visszavonom a szavakat - az Ubuntu elég könnyen belátható, hogy a Debianra épül. Sokat kell még tanulnom. Adrian, nagyon jól dokumentáltad, és látható, hogy sokat tudsz a Linuxról, ami szintén a cikkeidből fakad.

  • Alig várom, hogy megnézzem, hogyan fog kinézni az Ubuntu és hogyan fog mozogni a Wayland és a Unity együttesével

    • Dumitrel: Én az egyik "az alig várom, hogy lássam, hogyan néz ki és hogyan mozog a Wayland és Egység Ubuntu  

      Wayland végrehajtása nem történik meg hamarosan, akkor könnyebb átmenet könnyen. Wayland projekt még fiatal, és nem olyan régi, mint a dohányzás és az X Window System. Talán látni fogjuk az Ubuntu Wayland maradéktalan végrehajtását valahol a forgalmazás vagy 12.04 12.10

  • Jó tutorial! Bár a Linux még új számomra, de azt látom, hogy érdekes és a plusz, hogy még mindig ingyenes! Egészség!
    PS-Várok új oktatóanyagokat ezzel az operációs rendszerrel ....

  • Én egy hangrögzítő, ami az alapértelmezett az Ubuntu rögzíti rádiók játszottak tálca, valamint a hangrögzítő több formátumot, mint ez, bár nem hiszem, hogy számít túl sokat, fontos az, hogy a bemutató mp3.Multumim

    • iulian62: Én egy hangrögzítő, ami alapértelmezésben az Ubuntu rögzíti rádiók játszottak tálca, valamint a hangrögzítő több formátumot, mint ez, bár nem hiszem, hogy számít túl sokat, fontos az, hogy a bemutató mp3.Multumim  

      Akkor használja a hangrögzítőt, ha a mikrofon által rögzített hangokat szeretné rögzíteni. Ha nincs mikrofonod, mit csinálsz? Elővettem a mikrofont, rögzítettem, és kaptam egy üres .ogg fájlt (így választottam), amelyben semmi sem hallatszik :) Az outRec segítségével nem kell mikrofon. Azt is mondtam a szövegben, hogy felvétel közben annyit kiabálhatsz, amennyit csak akarsz, az csak a dalt rögzíti, a mikrofon által felvett hangokat nem. A Hangrögzítővel csendben kell maradnia a felvétel közben, hogy a tiszta audiofájl más hangok nélkül jelenjen meg, mert a mikrofont használja rögzítésre / felvételre :)

  • teát, látta a bejelentést http://www.dirpy.com The Last Dance

    Ez nagy nehézség a szívünkben, hogy úgy döntöttünk, hogy vágott Dirpy. Sajnos, nem a források további javítása, és egyre növekszik Dirpy módon, amit megérdemel.

    Hihetetlen és alázatos volt látni, hogy Dirpy ilyen gyorsan nő. Kedves szavai és visszajelzései inspirálóak voltak, és örülünk, hogy fel tudtunk építeni valamit, amit ennyire alaposan élveztek.

    Ez volt a robbanás, srácok, ez tényleg az volt.

    Minden jót,
    Csapat D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.