Snagit 9 kép oktatóanyagok, de videó oktatóanyagok készítéséhez is - HD videó oktatóanyag

Szia barátok, ez a videó bemutató lesz egy program, amely tudjuk, hogy méri a képernyőn egyszerre videó, valamint a kép rögzítéséhez egyszerű asztali, a szoftver neve Snagit és gyártja Tech Smith híres termékek Screen Capture (screenshot).

A megoldás egyszerűen használható, a felület az Office 2007-re (szalagra) emlékeztet, az ilyen típusú elrendezést az utóbbi időben számos szoftveren (O&O defrag, Paint stb.) Bevezették intuitív módja és kontextualitása miatt.

Modul video capture lehetőségek korlátozottak, ennek során előnyös a kevésbé tapasztalt, de a felhasználók fejlettebb lesz máshol egy megoldás pantru videofelvétel, az utóbbi nem kell messzire, mindent az udvaron Tech Smith tudnak találni Camtasia Studio, amely kielégíti a legigényesebb rajongói videó fogások szól Camtasia Studio hamarosan észre egy oktatóvideót.

Ami modul rögzített képet az asztalra, és azon túl már semmi szemrehányást Snagit van minden, amit lehet kérni egy ilyen alkalmazás, akkor látni a tutorial, hogy mennyi mindent lehet tenni a rögzített kép az asztalon, vagy akár egy semleges képet erre a változata Snagit van egy önálló szerkesztő.

Nos, tetszett Snagit a képfelvétel, mi használja nagyjából a program a különböző dolgokat, például elfog áttekintő (kép minden egyes bemutató) köze Snagit, mert van, hogy rögzítse a kulcsfontosságú pillanatban, hogy bemutató kell mondani, hogy a bemutató, mint sokat ki egy pillantást, és nem mindig a legfontosabb pillanat az elején.

A videó azt nagy elvárásai voltak tőle, de valaki, aki alkalmi videofelvétel nagyon jó.

Kívánok kellemes, kedves, és remélem, hogy ezt a szoftvert.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (73)

  • kemény .. gratulálok Már várom a pólóval készített tutorialot (remélem, hogy a 6. verzió). Nagyon köszönöm az oktatóprogramot !!!: p

  • Snagit7 szoktam, hogy anyagi tanításához Snagit Fake webkamera, és valóban mindent szuper, de hiányzik néhány furcsa Options olyan komolyan.

  • Köszönjük a szép bemutató, mikor vagyok én?, Útmutatók Linux valóban a legtöbb felhasználó a Windows, de a Linux jön létre egy nagyon nagy sebességű!, És valószínűleg néhány éven belül meghaladja (egyes területeken tetején több). Köszönet újra. Tekintettel Mircea.

  • Szia barátok !! Letöltöttem és egyes oldalakon mindenféle játékokat, amelyek arhivate.Mai egyike volt, aki 60 archívuma mb.Cand mi volt kicsomagolva 200 mb.Cum levéltárosok olyan kicsi szeretném én? KÖSZÖNET !!

  • @Adrian: A Winrar vagy a 7Zip használatával írja a Search-re a következőket: "Hogyan oszthatjuk iso iso képet több részre és hogyan hozhatunk létre archívumot Winrar segítségével", adjuk meg az enter-t, és megtalálja az oktatóprogramot, egy másik alkalommal használja a Search !!! csak írhatsz winrar-t, és meg fogja találni ... és kérlek, ne használd többé Adrian nevet, itt már van egy adik nekem ... nem gondolja, hogy különféle neveknek kell lenniük ... hogy különbözzünk?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.