Az SMPlayer sokoldalú program YouTube alkalmazással és DVD-lejátszóval - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató videót fogják bevezetni, hogy egy játékos nyílt vegyértékű, ez az úgynevezett SMPlayer és a DVD-lejátszás (a menük, fejezetek, feliratok, stb), futtatható videó a YouTube-on, továbbá filmek YouTube letöltheti a PC.
Az SMPlayer egy játékos opensource, aki tudja, hogyan kell csinálni számos formátumot egzotikus nem titok, hogy ez a játékos, ha a többi játékos népszerű kicsit félénk, amikor egy H264 feliratozással konténer MKV, SMPlayer nyitni őket simán is tudom, hogyan kell bűvészkedni és kifinomult szűrők javítására képminőséget (deintreteserea 720 vagy 1080).
Ha telepíti SMPlayer nem kell, hogy a YouTube-on, hogy nyomon követheti kedvenc filmeket, akkor lehet keresni, gondoskodjon a tekercsek is letölthető a kedvenc filmek közvetlenül az alkalmazás. Szintén youtube van néhány érdekes cache beállítások, így tudjuk meg egy nagyobb cache, hogy elkerüljék, hogy a zavaró pufferelés a YouTube-on csúcsidőben.
Ha van egy fontos gyűjteménye DVD-k, SMPlayer segítségével megtekintheti olyan kényelmes, mint egy DVD-lejátszó hardver.
SMPlayer beállítások nagyon jól szervezett, de nem elég fejlett ahhoz, hogy elriasztja sok kezdő, videó és audió minden megvan szükség van egy tökéletes kép és hang. Kérjük, vegye figyelembe, ha 5.1 rendszer, hogy tényleg szükség van, hogy a hang beállításokat élvezni a hangot minden hangszóró.
A BSPlayer és a MediaPlayer mellett az SMPlayer "gyerek", nem csak "fiatal" = tapasztalatlan. Ez az új játékos egyszerűséggel és hatékonysággal kihívást jelent a legtapasztaltabb játékosokra is.
Másik előnye van jelen a Windows és a Linux, a legnépszerűbb platform hazánkban, így nem kell változtatni a szokásait, ha úgy dönt, hogy megváltoztatja a multimédia operációs rendszer.
Free Download SMPlayer

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Alin - mondta

  nagyon szívesen és nagyon jól elmagyarázta ms're nagy sheriff

 2. Florindarck - mondta

  Köszönöm szépen, hogy bemutatta ezt a programot ... a "Youtube böngésző" funkció véleményem szerint 10. fokozatú

 3. Mihai1307 - mondta

  jó tutorial, egy játékos, aki úgy tűnik számomra, hogy ez jó SPLASH (használ GPU helyett CPU) időben, ha meg tudod csinálni egyszer, és ez a játékos! Hosszú és boldog születésnapot: P

 4. Cristi - mondta

  Köszönöm, tudom letölteni főleg youtube ingyenes böngésző funkció, bár az én szempontból van több mint vlc az összes fejezetet .A sok éven át a rómaiak!

 5. DavidT - mondta

  Bs játékosnak nincs lehetőség, hogy vegye fel a felirat felfelé és lefelé Sagata váltás fel / le, telepítettem és mi nem, mi talált valamit a beállításokat, de én csak tedd le-közép-felső?

 6. Petre - mondta

  Köszönjük! Nagyon jó játékos, de a bemutató

 7. Vali - mondta

  Érdemes megemlíteni egy apró részletet azok számára, akik gyengébb PC-vel rendelkeznek. Ilyen számítógépeken a h264 kodek (mp4, mkv, f4v, m4v, mov stb.) Videofájlok nagyon nehezen futhatnak. Ezért ajánlott a hurokszűrő deaktiválása (a beállítások --– szolgáltatások - h264 - hurokszűrők - csak a HD videók kihagyása). Nyilvánvalóan ez alacsonyabb képminőséget jelent, legalábbis elméletileg, gyakorlatilag szabad szemmel nem lesz észrevehető. De így lehetséges 720p fájlok lejátszása látható rángások nélkül, vagy a hang és kép közötti szinkronban. Lehet, hogy tisztességes körülmények között akár 1080p felbontásban is lehet videókat lejátszani, de az esélyek valamivel kisebbek, az egyes számológépek konfigurációjától függően.

 8. Vali - mondta

  Összességében jó és könnyű játékos (talán a legkönnyebb játékos, akivel eddig találkoztam). De sajnos van egy hátránya is - néha figurákat készít a menü DVD-ken (sőt megemlítik, hogy a DVD-menük támogatása kísérleti jellegű)

 9. Misu - mondta

  Cristi, néhány felirat az összes karakter (A, I, S, T) meg kell változtatni a kódolás feliratok
  A nyugat-európai nyelvek a szláv / Közép-Európában.

 10. Titi - mondta

  Láttam a bemutató, mint a felhasználói felület nyelvét romana.Am telepítve, de nem találom ezt az opciót. Hogyan kezelhető?

 11. Titi - mondta

  Megcsináltam! Miután tanulmányozni fogja többet fog visszatérni. Eddig használtam KMPlayer megy nagyon bine.Voi hogy az összehasonlítást, majd vissza, köszönhetően !!!

 12. Gelu - mondta

  Tudja valaki, hogyan kell visszaállítani patron hp 300?

 13. cessar - mondta

  Teszteltem, nem igazán fényes, nem hasonlítható össze a bs lejátszóval vagy a médialejátszóval, a centerrel stb. 7 m 610 gb, 2 GB rami stb ... tot la bs player pro raman….

 14. Andrew - mondta

  hello, Cristi .. Sajnálom, hogy van egy kérdés, hogy nem ez a bemutató .. Mit gondolsz erről a notebook http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/notebook/series-3/NP350V5C-T01HK Szeretném megvenni .. de mit gondolsz, jól megy a játék?

 15. Mihai - mondta

  Gratulálunk tutorial! egy nagyon hasznos szoftver (legalábbis nekem), azt használja kifejezetten az Ubuntu, mert Ubuntu nem olyan sok megoldások nyerni, azt hiszem, ez egy nagyon örvendetes puha.

 16. Csabaxb - mondta

  Jó bemutató, használja sokáig. Menj el, de a játékosok és a legjobb. Én nem beszélek bs arhicunoscutele, km, splash lite, MPC, VLC, ALLPlayer. Ajánljuk: DaumPotplayer. Én sokkal később KMPlayer vásárolta meg PANDORATV, és az ő javítása az emberek Pandora volt a hiba KMPlayer Teremtő tette ezt DaumPotplayer, KMPlayer túlélői hogy ptr. nekem a legjobb játékos jelenleg 64 bites változat. Én w8 értékelés 64 bites eredeti, 90 nap, de eddig még nem láttam semmit, ami nem a Daum vasalók. Letöltése angol nyelvű, telepíthető, nem frissíti, hogy úgy tűnik, néhány kínai karakterek, és elveszíti az ellenőrző játékos. Kövesse új angol változat, amikor megjelenik. Ptr. nekem a legjobb játékos a pillanat. A feliratok lehetőségek, tedd a fekete Arial 28, közép-európai és a többi értéket nem szabad járni. Hagyd, hogy a bázis (alapértelmezett). Van legfrissebb DirectX telepítve. Mikor 720 1080 vagy tükörkép. Azok, akik tudják, nem tud a beállításokat, hogy még többet is, az engedély és hogyan! Admin II több oktató. Night.

  AMD kétmagos xII 270, 3.4 GHz 8G 3 1600 Mhz DDR, Radeon HD 4670, 512mb, 128 kicsit.

 17. Cosma - mondta

  Én IMI MERGE YouTube SMPlayer. Mi a teendő? KÖSZÖNJÜK

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.