SkyDrive Explorer ingyenes tárhely 25 Giga online fájl tárolására - oktatóvideó

SkyDrive egy online fájl tárolási szolgáltatást kínál minden utlilizator, a Microsoft, vagy a felhasználó, aki a Live ID vagy Hotmail fiók. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a fájlok tárolására vagy fontos dokumentumok biztonságos Microsoft szerver ezután lehet hozzáférni a saját PC-n, vagy bármilyen más PC-böngésző, illetve közüzemi SkyDrive.

SkyDrive Explorer egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elérni ezt 25 Giga helyet anélkül, hogy logam a Hotmail fiók böngésző segítségével. Csak a My Computer férhetnek hozzá ezt a helyet, mint bármely más mappa a számítógépen. Tudod feltölt bármilyen típusú fájlt ezen a helyen, de az egyetlen hátránya, hogy nem lehet feltölteni egy fájlt nagyobb 50MB vagy több fájl összesen haladhatja meg a 50MB. Még mindig léteznek ebben az esetben a megoldás!
Ha van egy nagyobb fájlt, és szeretné feltölteni a SkyDrive, bár meg kell használni Winrar, és osztott UIM (split) fájlt több kisebb archívumokat.
Cristi kollégám oktatóanyagot készített arról, hogy hogyan kell zsonglőrni a Winrar-t, és hogyan lehet "bebontani" egy nagy fájlt más kisebb archívumokba.

Ez tartalmazza 2 SkyDrive Nyilvános mappa, ami azt jelenti, hogy minden olyan fájl, hogy a mappák megtekinthetők, vagy elérhető bárki, aki ismeri a címét, vagy a Hotmail Live ID, anélkül, hogy a jelszót a mappák eléréséhez 2. Lehet használni ezt a szolgáltatást, és megosztani ui (részvény) fájlok, hogy a szeretteit vagy az ismerőseid le fájlokat, vagy lehet, hogy soha nem lesz alternatívája használni, hogy a helyet, mint tárhelyet 25G a mentést.

De jobb, nézzük meg együtt ezt a videót bemutató.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (85)

  • Nagyon jó srácok .. Kérem, te vagy a legélesebbek .. Valójában valami ilyesmit keresünk, hogy fontos fájlokat menthessünk a számítógépről. Próbáltam a Gmail-Drive-val, de nem működik a Windows 7-en. XP-re működik, de nem látja a fájlokat a Windows 7-en. .. !! Kérjük, még egy dátumot !!

  • érdekes, de azt hiszem, hogy fog menni sok cucc lesz ugyanolyan GDrive valószínűleg blokkolja a Microsoft, senki nem akar mindig 25 GB szabad nincstelen
    egyébként most felteszem, ami a legfontosabb az 50 mb-os sínben, jelszóval, remélem, hogy ez a program nem lesz blokkolva
    BV bemutató Adrian

    • MCD: Érdekes, de azt hiszem, hogy fog menni sok cucc lesz ugyanolyan GDrive valószínűleg blokkolja a Microsoft, senki nem akar mindig 25 GB szabad nincstelen
      Egyébként most én vagyok ott táskát, és még fontosabb a 50 sasszegeket a parolasper mb nincs lezárva acestprogram
      BV bemutató Adrian  

      Lehet, hogy nem blokkolja azt a szoftvert, amely az Mt Computer segítségével integrálja a SkyDrive programot az Explorer programba, de a böngészőn keresztüli bejelentkezés lehetősége semmiképpen sem áll meg, a SkyDrive fájljait a böngésző segítségével feltöltheti vagy töltheti le. A Gdrive-vel ez egy újabb halétel volt, ez egy e-mail szolgáltatás és nincs tárolás, amelyet a GDrive tervezője készített úgy, hogy a szoftver titkosítja az ott feltöltött fájlokat, hogy a google a normál levélforgalomnak láthassa, tehát azt hiszem mivel ez a kezdetektől esik, megismétlem, a GDrive nem volt tárhely, csak a GDrive segít a levelek számára szánt hely fájl tárolási helyként történő felhasználásában. Míg a SkyDrive ezt megteszi, különösképpen a dokumentumokat vagy biztonsági másolatokat tárolja rajta, ezért a Sky - sky és Drive - hard, tárolóeszköz neve.

    • jó és nagyon hasznos, amincercat köze a fajta játék szerver FTP szerver-tároló, ami azt jelenti, nem ad senkinek a címemet, de ftp összes fájlt a számítógép a Sintra és nem char akartam bár tehetne no limit, volt ha már a számítógép GB ingyenes meu.Mersi sok volt ez a bemutató cool cool

  • Nagyon hasznos bemutató .. tényleg előnyt azok számára, akik merevlemez a tárolókapacitás kisebb és őszinte felicitari.As nem csak akar egy dolog .. ha tudsz (kértem Adrian és a frissítés előtt oldal), és mondja el nekünk, hogyan állította be az új Bowser, hogy néz ki, mint szép és olyan gyorsan (mármint a bőr, lehet, és kiegészítők, stb, te jobban tudod) Köszi előre is raspuns.Numai jó!

  • Cristi! Ma volt a probléma! Adja meg a korlátozott és azt mondta, ez a döntés született, valószínűleg azért, mert megszegte a szabályokat, de én nem csináltam semmit!

  • helló, talán valaki is segíthet nekem, kaptam egy iPod érintést, talán valaki is ismeri a weboldalt, ahol ingyenes alkalmazásokat szerezhetek, az iTunes kivételével csak pénzzel találhatok, meg kell vásárolnom, ők is ingyenesek Ki tudja venni őket, de szükségem van egy kártyafiókra valami u regisztrálásához, hogy k vehessem, és nincs kártya ... gratulálok az oktatóanyaghoz

    • PrivghetoareaSzia .. de csak lásd a 2: 32 .. így várható, hogy az egészet ... mikor?  

      bemutató látható az az út, a probléma az, hogy van egy lassabb internet kapcsolat vagy szerver nagyon elfoglalt, és gyere vissza késő este vagy reggel, amikor alig valaki az oldalon, és az oldal ingyenes. Nem hiszem, hogy a probléma a túlzsúfoltság, ezért azt mondtam, most, hogy néztem mindent, és elmegy a végsőkig. Kapd el a legjobb internetes előfizetés a jobb sávszélesség.

      • Adrian: Vagy az oldal nagyon elfoglalt,

        Úgy gondolom, hogy ez a probléma, megnézhetem az 1/2-éves oktatóanyagokat is, ami azt jelenti, hogy a sávszélességem elég ahhoz, hogy megnézhessem a világot. Észrevettem, hogy jobb, ha 18: 00-19: 00 között nem nyitjuk meg a videotutorial.ro-t, láthatjuk, hogy akkor mindenki szomjas a tudásra;).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.