Az Ivy Bridge-en alapuló olcsó PC-rendszer mindössze 200 euróért - oktatóvideó

Szia barátok, szívesen videotutorial.ro ma teszünk egy olcsó EDGE alapú összetevő, nevezetesen alapuló rendszer Intel Celeron G1610 az Ivy Bridge processzor, kiváló ár-teljesítmény arányt.
Rendszerünk fog kerülni valahol 200 euró, ez egy nagyon jó árat figyelembe véve az alkatrészeket használunk élvonalbeli vadonatúj processzor, egy SSD az operációs rendszer és a 4 1600 GB RAM-ot.

EMAG összetevők listája:

Intel ® Celeron ® processzor G1610 Ivybridge, 2600MHz Socket 1155

MSI H61M-P20 (G3) socket 1155

Flash SSD Kingston V300 2.5

Kingmax Memória 2048MB DDR3, 1600MHz, FBGA Mars (Megjegyzés 2 db)

Floston ház ATX Midi torony, 500W, Fekete WINNER

Garázs Pc összetevők listája:

Sorolja fel a felhasznált alkatrészek a bemutató (PC Garage) kedvezmény utalvány: 88NX2AZW

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

  • az alaplap nem támogatja az 1600 képkocka-sebességet, és a kerethez való túllépéshez sem látom, és a processzor nem akarja a 1600-at. maximum 1333 MHz. és a hasított test forrásával, amint mondtad, hogy ne vegyünk "forrásokat" a forrásokból. ilyen forrás esetén nem fog jó videó kártyát elhelyezni

  • alex:
    Ez a testület nem támogatja a alapfrekvencia 1600 Rami Rami sem borítani a CPU nem fogja látni sem akar 1600.maxim 1333 forrás Caracas MHz.si mondták, hogy nem veszi "edények" forrásokból. A forrás így nem megy egy jó videokártya

    Legközelebb, és látogasson el a hivatalos honlapján a gyártó, nem csak olvasni, amit írok az EMAG és PC Garázs a termék leírása.
    Itt van, amit a gyártó szerint:
    * DDR3-1600 MHz csak támogatják az Intel ® Ivy Bridge processzorok
    Ivy Bridge, hogy megvásárol egy bemutató?

  • György:
    Lenne egy kérdésem: melyik a legjobb emlékek CL9, Cl10 és CL11?

    Ideális esetben a késleltetés alacsony és a frekvencia magas, minél magasabb a frekvencia és a késleltetés, annál magasabb lehet stabilan csökkenteni, kivéve a feszültség növelése révén. Ezért van néhány memória drágább, minőségi chipek vannak, amelyekkel a feszültség növelhető. A feszültség emelése után jön a hő, amelyet valahogy el kell szétoszlatni, más pénzt ...
    Azt tanácsolom, hogy maradjon az állomány időzítést és frekvenciák ha nem rekord hajsza a szintetikus tesztek.

  • Adrian Gudus: Legközelebb, és látogasson el a hivatalos honlapján a gyártó, nem csak olvasni, amit írok az EMAG és PC Garázs a termék leírása.
    Itt van, amit a gyártó szerint:
    * DDR3-1600 MHz csak támogatják az Intel ® Ivy Bridge processzorok
    Ivy Bridge, hogy megvásárol egy bemutató?


    Nem tudom, mit gondol. 'Re teljesen off-topic. http://ark.intel.com/products/71072/Intel-Celeron-Processor-G1610-2M-Cache-2_60-GHz : DDR3-1333 memóriatípusok. Legközelebb nézze meg az ark intel kétszer, vagy annyiszor, ahányszor szükséges, amíg meg nem értette. Nem azt mondom, hogy a memória nem működik, hanem azt, hogy 2-nál nem, 1600-nál működik

  • alex: nem tudod miről beszélsz. az egész tárgy mellett vagy. http://ark.intel.com/products/71072/Intel-Celeron-Processor-G1610-2M-Cache-2_60-GHz : Memória TypesDDR3-1333. Legközelebb meg a ládát Intel 2 szer vagy ahányszor szükséges, amíg meg nem érti. Nem mondom, hogy nem megy memória 1600 fog nemet mondani, menj 1333

    Mindaddig, amíg az alaplap támogatja működik papíron nem Ivy Bridge nem támogatja a több mint 1333 gyakorlatban működik 2400.
    Hagyd abba az olvasást és vizsgálati jobban megragad, mielőtt ejtik.
    Minden határidők tolják, és támogatja az informális normák hamarosan hivatalossá válik.
    Sem a CPU nem támogatja a memória több mint 1333 azonban alaplap felülbírálhatja határokat.

  • alex: nem tudod miről beszélsz. az egész tárgy mellett vagy. http://ark.intel.com/products/71072/Intel-Celeron-Processor-G1610-2M-Cache-2_60-GHz : Memória TypesDDR3-1333. Legközelebb meg a ládát Intel 2 szer vagy ahányszor szükséges, amíg meg nem érti. Nem mondom, hogy nem megy memória 1600 fog nemet mondani, menj 1333

    Fiú, bajban vagy? ez a leírás az alaplap: '' A DDR3-1600 MHz csak Intel® Ivy Bridge processzorokkal támogatott ''. Nem hiszem el, hogy nem vette észre, vagy ......

  • Cristi-admin: Ideális esetben, az alacsony és a magas késleltetésű frekvencia, annál nagyobb a frekvencia és a késleltetés nagyobb, és nem lehet csökkenteni emelésével stabilabb, mint a feszültség. Miért néhány emlék drágább, jó minőségű chipek emelheti feszültséget. Miután növelve a feszültséget jön hő kell vezetni valahogy több pénzt ...
    Azt tanácsolom, hogy maradjon az állomány időzítést és frekvenciák ha nem rekord hajsza a szintetikus tesztek.

    Így jobb lenne, hogy ilyen kellemes 2 8 1600 GB MHz CL9?

  • hiába vagy ideges. Tudom. hogy el tudja helyezni a keretet 1866-os frekvenciával ... ha a processzor memóriavezérlője 1333/1600, akkor az 1866-os keret 1600 frekvencián fog működni. tegyen egy képet az aida64-ből, ahol megmutatja, hogy a kosok milyen gyakran lennének hálásak. Én is tanulok valamit. és ha a keretek munkafrekvenciája meghaladja a processzorvezérlőben a maximális értéket, akkor mondja el nekünk, hogyan sikerült, és ha a standard beállításokon kívüli valamit tett.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.