Leállítás, a számítógép újraindítása, a szoftver indítása egyetlen gomb megnyomásával - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan zárjuk össze, újra vagy indítson bármely alkalmazás a mi PC megnyomásával billentyűkombinációk vagy egyetlen kulcs. Igen, olvastam is, bár talán mindennapos használatra vagy operációs rendszer a Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7, sokan nem tudjuk, hogy ezt a lehetőséget. Hogyan lehetséges, és mi a trükk, hogy szoros, indítsa újra a számítógépet, vagy indítson bármely alkalmazás megnyomásával egy billentyűkombináció, vagy egy kulcs? Semmi sem egyszerűbb, csak jobb klikk bármelyik helyi (parancsikon) bármilyen szoftver az asztalon, válassza a Tulajdonságok parancsot a helyi menüből és helyi lapot a Billentyűparancs mezőben adjon egy kattintás, és nyomja meg a gombot. Azt tanácsolom, hogy egy kulcs, amely nem gyakran használják, ha írásban vagy a billentyűzet, laptop tulajdonosok figyelmét a kulcsokat, hogy használja még nincs hozzárendelve bizonyos feladatokat kell kezdeni, azt javasoljuk, hogy használja az F-helyek , F1 F2 F3 stb Természetesen, ha nem olyan kényelmes, hogy szeretne mindent egy kulcs is használható billentyűkombináció például a Ctrl + Alt + C Ez a kis trükk egyaránt használható operációs rendszer a Windows Vista, a Windows XP és a Windows 7. Hogyan lehet bezárni vagy RESTAR operációs rendszer egy billentyű vagy billentyűkombináció meghívja Önt, hogy egy videót tutorial.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Frissítések
A Windows felhasználók 7 restart parancs némileg eltérő. Ha újra a Windows XP parancsikon: shutdown-s-r-t 20. A Windows 7 újraindítási és leállítási parancsok lesznek:
shutdown -s -t 20 zárni
shutdown -r -t 20 újraindításhoz (mindkét esetben a "20" megváltoztatható, ideje másodpercben futni)

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (97)

  • Szép bemutató :) Láttam ezt a dolgot valahol hmm ... Szerintem a YouTube-on. Ala put -r -t C "(itt úgy tűnik, hogy egy hibaüzenet)" A módszer jó megijeszteni valakit, ha egy hasonló ikont helyez a yahoo-ból, ha az üzenetbe írja, hogy a számítógép önpusztít és adj 10 másodpercet, hogy megtudja, mi történik vele :) :) :) :). Természetesen, ha az áldozat nem igazán járt IT-ben: D Azonban a parancsikont nem sokkal lerövidíti: D Nem fáj a kezed, ha rákattintasz a kezdetre és lelőttél :) PS: Adrian az utóbbi időben hullámban voltál az oktatóprogramokkal: D Gratulálok, tartsd fenn !

    • Szép bemutató, láttam ezt a dolgot valahol hmm ... azt hiszem, a YouTube-on. Ala put -r -t C "(itt úgy tűnik, hogy egy hibaüzenet)" A módszer jó megijeszteni valakit, ha egy hasonló ikont helyez a yahoo-ból, ha az üzenetbe írja, hogy a számítógép önpusztít és adj 10 másodpercet, hogy megtudja, mi történik vele :) :) :). Természetesen, ha az áldozat nem igazán járt informatikai szempontból, a parancsikon azonban nem sokkal rövidebb. Nem fáj a kattintás és a lövöldözés. PS: Adrian, az utóbbi időben már az oktatóprogramok hullámában volt. Gratulálok, tartsd fenn!  

      Tudom, hogy néhányan közületek ismerik ezeket a trükköket, vagy hogy egyesek azt mondanák, hogy őrült vagyok ... és vannak olyanok, amint mondtad: "indulás és leállítás", de ezt az oktatóprogramot egy ember számára készítettem, aki azt mondta, hogy 3 éves. és azt szeretné tudni, hogy lehetséges-e a számítógép kikapcsolása egyetlen gombnyomással. Azt mondtam, hogy készítek egy oktatóanyagot, és példázzuk ezeket a szempontokat, és megmutassuk, nem csak hogy hogyan tudjuk bezárni a számítógépet, hanem hogy miként indíthatjuk el az alkalmazásokat. Sokak számára biztos vagyok benne, hogy ez az útmutató valami újat jelenít meg mások számára. A legtöbb ember, akit ismerek, aki számítógépet használ, ha egérrel veszi, "halott", és nem tudja, mit kezdjen egér nélkül. Úgy gondolom, hogy a "billentyűzet titkait" fel kell hívni a fényre, és azt (a billentyűzetet) gyakrabban kell használni. Ez csak a kezdet, és a jövőben az oktatóanyagok más trükköket és dolgokat követnek, amelyeket csak a billentyűzetről tudunk megtenni egér nélkül.

      • Tudom, hogy néhányan közületek ismeri ezeket trucri vagy egyesek mondják, őrült vagyok ... és ahogy mondtad "kezdő és shutdown", de tettem a bemutató egy ember, aki azt mondja, hogy a korban 3 és azt akarta tudni, hogy lehet, hogy zárja be a PC-től egyetlen kulcs. Azt mondta, hogy nem a bemutató, és illusztrálja ezeket a kérdéseket, és azt mutatják, nem csak, hogyan lehet leállítani a PC, de hogyan kell elindítani alkalmazásokat. Sok vagyok benne, hogy ez a bemutató nem új valami. A legtöbb ember, hogy tudom használni a PC, ha rászánja az egér "halott" nem tud mit kezdeni vele, egér nélkül. Hiszem, hogy a "titkos billentyűzet" kell hozni, hogy a fény és, hogy ő (billentyűzet) kell használni gyakrabban. Ez még csak a kezdet, hogy a jövőben oktató, hogy kövessék más tippeket és dolog, amit tehetünk csak billentyűzet nélkül egy egér.  

        Igen igazad van Adrian helyes!
        és kaptam az ötletet egy bemutató és egy kis bemutató erről:

        Sokan vannak problémák az egérrel, és invetzi gondolkodtam, hogyan kell irányítani az egér és a billentyűzet uni bűn, akik nem tudják, azt hiszem ezt már tudja, hogy egy veterán :))
        ha meg tudná csinálni a bemutató róla:
        mivel irányítod az egeret a billentyűzet nyíl gombjai:
        5 - kattintson
        4 maradt
        6 - igaz
        2 - Le
        8 - Fel

        Ha azt szeretnénk, és van ideje a bemutató, mint ez, jó lenne PTR, mint a sok gyermek megtörni az egér, amikor a számláló őrült :)) =))
        Mondom tapasztalatból :)) =))
        ahogy már eltört :)) =))

  • Helló, a nevem razvan, és szinte az összes oktatóanyagot követtem, és nagyon jó véleményem van rólad, van egy bemutató kérésem is, szeretném, ha készítené egy bemutatókat egy linux vagy Windows szerverről, van egy játék szerver mmoprg és érdekelne, ha Windows-on vagy Linux szerveren tartom "jó, hogy megvan a Windows Server 2008 is, de nem tudom kezelni: ((") ezért szeretném, ha készítenétek egy oktatóanyagot.

  • Szép bemutató Adrian;) !!!
    Tudtam, hogy magam, hogy a gyorsbillentyűk megnyomásakor őket, hogy indítsa el a kívánt programot, hogy te a KMPlayer, hanem nem tudtam, hogyan kell csinálni a záró ptr shutdown nem tudja, aki azt írta leai ott:
    shutdown -s -t 00 és a másik újraindítás shutdown -r -t 06 végül nem igazán érdekel abban az időben: P, de van egy kérdésem?
    hogyan, és aja hibernált vagy készenléti hivatkozások valahogy tudja, néhány bíboros kódok vagy nem tudom, hogyan kell mondani :)), és nem azok?

    Még mindig van egy probléma, hogy azt hiszem, tudom a választ:
    Én véletlenül törölt a szemetet az asztalon, asztal vagy bármi mondják angolul, és nem tudom, hogyan tedd vissza, hogy törölt lam LDE helyet, de nem tudja, hogyan kezdjen törölni, hogy néhány barátok próbáltam, de nem működik, törölni Infine
    tudják, hogyan kell tennie, hogy tegye vissza az asztalon?
    6 még legismertebb a helyzetet, és nem teszik vissza deskurc
    a kutyával együtt a számítógépen keresztül is kereste a kukát, és én nem találtam, segítsen nekem, ha kérem: D;)

  • Adrian trükkök csak akkor működik a Windows XP? Én Windows7 Ultimate és a merge.Nu nem fog újra és shutdown.Multumesc hivatkozások.

  • nem baj, de van egy kérdés ..
    Miért nem próbáltam a PC rendesen, és tette mindezt a virtuális győzelem?

    • nem baj, de van egy kérdés ..
      Miért nem próbáltam a PC rendesen, és tette mindezt a virtuális győzelem?  

      Mert nem egy külső kamera lőni az asztalra, és a sademonstrez a kulcsokat, és megmutattuk, hogy a rendszer segítségével működik, hogy egy virtuális

  • Hello srácok kérjük yo tutorials hogy tetszik, hogy a klasszikus témák win xp 7, mert tudom, az biztos, hogy sokan szeretnék, hogy SIAR

    • Hello srácok kérjük yo tutorials hogy tetszik, hogy a klasszikus témák win xp 7, mert tudom, az biztos, hogy sokan szeretnék, hogy SIAR  

      Annak ellenére, hogy sokan szeretnék ezt nem egy tutorial ezt, ha nyerni XP Win hasonlítanak 7 csak megy deviantART és keressen ott 7 téma a Windows XP, és kövesse az utasításokat.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.