A fájlok és a nyomtató megosztása ugyanazon hálózat részét képező számítógépek között - video bemutató

Sziasztok, a nevem Alexandru Serban ma videotutorial.ro hogy én debütált, remélem, hogy hasznos lesz az én oktató, ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük, írjon nekem a megjegyzések rovatban.
A mai bemutató fogom bemutatni, milyen gyorsan tud fájlokat két számítógép között, amely csatlakozik egy vezeték nélküli útválasztó (vezetékes vagy vezeték nélküli), azaz ugyanabban a hálózatban. Cristi Adrian mutatott több lehetőséget és az online szolgáltatások révén, amelyek segítségével fájlokat a számítógépek között 2 mint:Mi át , SSFT , Ge.tt és Sendoid.com és mások, amelyek megtalálhatók az Internet - File Transfer kategóriában.
Az Otthoni csoport kis fájlt kell várni egy kicsit, hogy teljes és trasnfer nagy fájlok meg kell várni, amíg megtekintheti a fájlokat a második calculator.Daca gát lehet osztani, hogy a nyomtató a második PC A csatlakoztatott nyomtató az első számítógép.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Tutorial által végzett Alexandru Serban

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (46)

  • Köszönjük! Nagyon hasznos!
    XP, van egy kis program, amely ezt?
    Jól értem, csak a számítógépek között csatlakozik egy router?
    Számítógépek különböző helyeken, amely módszer könnyebb Sheri?
    Köszönjük!

    • A válasz arra a kérdésre 3 elolvasni a bemutató (kattintson a szavakat írt piros fenti szöveg bemutató). Azt a választ kapta. Vagy használhatja a szoftvert, mint távoli TeamViewer vagy FTP. Az összes már van útmutatók az oldalon.

    • Costel:
      Köszönjük! Nagyon hasznos!
      XP, van egy kis program, amely ezt?
      Jól értem, csak a számítógépek között csatlakozik egy router?
      Számítógépek különböző helyeken, amely módszer könnyebb Sheri?
      Köszönjük!

      A legegyszerűbb módja annak, hogy fájlokat az HFS (véleményem szerint)
      Msgstr "HTTP fájlkiszolgáló, a gyors fájlmegosztás még soha nem volt ilyen egyszerű" ITT

    • Alexandru Serban:
      Olvasd el a leírást a tutorial.

      Nem nagyon segít, hogy ismerem a nevét, azt kérdeztem, hogy ki ő, a csapat volt barátja, új barátja, vagy csak valaki, aki segíteni akar a csapatban: D

  • Gratulálok bemutató, én érdeklődve figyelte. Szeretlek megfelelő magyarázatot, és megértette, így igen szeretem bravoo!

  • Igen minden rendben van a w7, de ahhoz, hogy hálózat a Vista vagy XP w7 és megváltoztatja a dolgokat, akkor lehet, hogy egy bemutató róla.
    Gratulálunk, és sok sikert a bemutató alatt.

    • Pady: Alex Serban oktatóanyagokat is készít a ........

      És tartott kifejezetten, hogy tudassa velünk? Vagy, mint egy gyerek, hogy szabotálja a helyszínen 15 éve inceraca? Amíg kétlem Mr. Cristian és Mr. ADRIAN vannak .. Alex nem akar semmit, de dolgozni A két informatikai szakemberek tanulni tőlük, és nem, míg a videotutoriale incepatori.Imi elnézést, ha megsértettem ..

  • Alex örülök, hogy sikerült - Bravo.Szép szép és jól magyarázott video oktatást készítettél.Ne csalódást okozni Mr. Cristian és Adrian úr adtak neked egy esélyt sok ..-, de a táncok neked adták ... Sok szerencsét ..

    • Daniela egyensúly:
      Alex Örülök, sikerült-Bravo.Ai volt egy szép és jól explicat.Sa videotutorial nem okoz csalódást Mr. Cristian és Mr. Adrian adtam egy esélyt, a lehetőséget, hogy meg akarják tovább .. utolérni őket, de adott neked ... Sok szerencsét ..

      Nem kell "kielégítenünk" magunkat, ha a látogatók érdekesnek és hasznosnak találják az Alex által készített útmutatásokat.
      Én már sokszor mondtam, nem számít nagyon experianta a legfontosabb a lelkesedés, ha nem élvezik, és érezni fogod az összes értékelni fogják.

      Sok szerencsét Alex.

  • Fontos bejelentés:
    .
    .
    .
    .
    Ha van valami mondani ez a bemutató, nyugodtan hagyja megjegyzéseket.
    Minden olyan megjegyzés, amely nem kapcsolódik a téma vagy a maca szoros lesz áthelyezhető a spam.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.