SetCpu, overclock, teljesítmény és akkumulátor-megtakarítás Androidon - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni részletesen SetCpu alkalmazás, ez app lehetővé teszi, hogy módosítsa a működési paramétereit a processzor annak érdekében, hogy maximális teljesítményt a telefon vagy a nagyobb energiatakarékosság, azért, mert, mint tudjuk akkumulátor a legfájdalmasabb pontja a smartphone (gyenge láncszem).
Ha még nem rendelkezik egy okostelefon, és azt tervezi, hogy megvásárol egy a közeljövőben, azt javasoljuk, hogy mielőtt nézni Ez a videó bemutató, Lehet gyűjteni néhány információt tabletták és telefonok, amely segít a döntést.
Attól függően, hogy a kernel is használható, lehetővé teszi számunkra, hogy módosítsa SetCpu kormányzó, amely szabályozza a viselkedését a processzor, az állomány kernel csak korlátozott számú lehetőséget.
A saját rendszermag találkozik továbbá kormányzó, mint: Interaktív (az OnDemand május fürge) vagy a nagyokos (interaktív energiatakarékos profil megállítani a képernyőn).
A kormányzó lehet meghatározni az összeget a szabályok irányítsák a processzor általában a legtöbb Android telefonok jönnek OnDemand kormányzó, aki a mérleg CPU frekvencia a terhelés függvényében, speciális paraméterek könnyen controalti és így csúcs teljesítmény vagy gazdaságban.
Mellett a kormányzó és speciális beállításait, mi profilok ezeken profilokat lehet változtatni a viselkedését a processzor a helyzettől függően, például megállapítható, bizonyos szabályok lépnek hatályba az események, mint a képernyő le, a bevezetés telefont a töltőhöz, stb.
A bemutató csináltunk két vizsgálat, először használtam OnDemand kormányzó, elérte a Quadrant eredménye vége 4000 és módosítsa a kormányzó energiatakarékos ez a pontszám nem haladta meg a még 1000.
Videó bemutató SetCpu telefon egyértelműen bizonyítja, hogy a teljesítményt lehet beállítani másodpercben, a szépség, az, hogy a hatalom, úgy döntünk, a telefon gyakorisága és viselkedés, ez a tanfolyam, ha a gyökér.
Figyelem.
SetCpu emelt, jog, ezért elengedhetetlen a gyökér, telefon root Használata előtt ezt a kérelmet, ezt az utat, ha nem gyökér.
SetCpu ingyenes, és a xda-fejlesztőkHa nem tudod, hogy lenne egy jó ötlet, hogy támogatni alkalmazás fejlesztése és javítása révén megszerzése Android Market.

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Használtam a cristian által javasolt beállításokat egy samsung mini-n, és egy kissé agilisabb mini felé halad egy kicsit előre: D
    Nagyon hasznos bemutató :)

    • Alex:
      Régebben ajánlott beállításokat a cristianpe a samsung mini és mozog egy kis fürge mini egy kis lépés előre
      Nagyon hasznos bemutató

      Meg tudod csinálni magadnak mindenféle beállítások monitorozezi a jó idő, így megtalálja a legkiegyensúlyozottabb beállításait a készüléken.
      OnDemand kormányzó permite.sa sétálsz a szükséges beállításokat.

    • Alex:
      Régebben ajánlott beállításokat a cristianpe a samsung mini és mozog egy kis fürge mini egy kis lépés előre
      Nagyon hasznos bemutató

      Alex:
      Régebben ajánlott beállításokat a cristianpe a samsung mini és mozog egy kis fürge mini egy kis lépés előre
      Nagyon hasznos bemutató

      De az akkumulátort kapsz?

    • Buzzy:
      Tedd meg a PC, a BIOS, és az üzleti információkat!

      Keressen itt a "bios magyarázatok" oldalon és talál egy bemutatót a bios-ról.

  • Számomra a Samsung Galaxy S2-n, a "Fő" oldalon a legnagyobb skálázási szabályzó hiper. Ez valószínűleg egyenértékű a teljesítménnyel .. ??? .. és a maximális frekvencia megmutatja nekem 1500Mhz .. !!!

    • LiviuFlorin:
      Me, a Samsung Galaxy S2 a lapon "Main" legnagyobb méretezés kormányzó hiper. Ez valószínűleg azonos a teljesítmény ..? .. És magas frekvenciájú 1500Mhz mutasd meg ..!

      Ez egy saját rendszermagot, amely lehetővé teszi borítani, és a kormányzó mindenféle egyedi.
      A bemutató az állomány kernel.

  • Egy jól OnDemand kormányzó állam kormányzója többet, mint az egyéni, mint a Hyper Interactive vagy okostojás.
    A legtöbb alkalommal állomány kernel sokkal stabilabb, mint az egyéni mag, ezek a magok kifejezetten állomány az egyes országok vagy régiók, de míg az egyedi egyetemes.
    Minden egyes ország vagy régió a típusú hálózatok, a jó mag az USA-ban lehet katasztrofális Romániában és Kelet-Európában.
    Összefoglalva, győződjön meg róla, kernel.

    • Cipri:
      telefon garanciális, ha elveszítem gyökere?

      Válaszod erre a kérdésre az "LG Optimus One P500 gyökérzetének gyökerezése" című bemutatónkban található, amely megtalálható a jobb felső sarokban található keresőmezővel. Írja oda, amit idézetekbe teszek, beírja, és az oktatóanyag fenti szövegében megválaszolja a kérdését, valamint a videó oktatóanyagot.

  • Ott vrun üdvözlés symbian programot? vagy megoldás? az energiamegtakarítás hiszen az Android

  • Állítsa cpu megy nagyon bine.L van telepítve a telefonra, és állítsa be, ahogy akarják. . Köszönöm Mr. Cristi.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.