Beállítások, bővítmények és témák a leggyorsabb Google Chrome böngészőhöz - oktatóvideók

Hi barátok, a mai bemutató megtanulják együtt hogyan lehet hatékonyabban használja a leggyorsabb böngésző a világon telepítésével témák és bővítmények. Ha még nem tudja, a Google Chrome az kiterjesztéseket. A bővítmények bővítmények alapvetően van a Firefox és a Chrome ahogy nevezik őket kiterjesztéseket. Milyen szerepet? Ugyanaz, mint a Firefox, lehetővé teszi számunkra, hogy új funkciók vagy javítsuk a Google Chrome böngészőt. Hogyan kell telepíteni őket még egyszerűbb, mint a Firefox. Pentu legigényesebb a személyre bármely Chrome felülmúlhatatlan, támogatja témákat hogy lehet telepíteni egy kattintással. Számuk nem olyan magas, mint a Firefox, de az idő minden bizonnyal ki több. Mit tud a Google Chrome?
Szinkronizálási szolgáltatás saját, könyvjelzőit és témák jelenti, hogy abban az esetben a rendszer újratelepítése, újratelepíteni a Google Chrome a továbbiakban nem kell telepíteni, vagy visszaállítani a beállításokat ismét kedvenc témája. Egyszerűen mi bejelentkezni a Google Fiók és újratelepíteni mindent, amit azelőtt szinkronizálni fogja a jelenlegi böngésző.
Az interfész modul integrált fordítás kész, de ki lehet kapcsolni. Támogatja bővítmények, témák, tudja, hogyan kell bűvészkedni fülek, lezárhatjuk egy lapot lap funkció PinTab ami azt jelenti, már nem lesz szoros gombot, és így nem lesz kockázata véletlenül záró. Akkor importálni a könyvjelzőket az egyéb böngészők, illetve a Google Chrome.
Miért használja a Google Chrome-ot? Mert ez minden, amit valaha is akartál egy böngésző rendkívül gyors, nyitott egy másik kérdés, hogy hány fül nyitva marad a következő ülésen. És még azt lehet mondani róla, de a Google Chrome bemutató alatt azt külön tárgyaljuk több kiterjesztése van, hogyan használjuk, hogyan telepíthető, és néhány beállításait ízlésünknek. hogy azt mondta hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial együtt, és kívánok kellemes !!!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Töltse le a Google Chrome 5.0.375.55 román

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (64)

  • Adrian azt állítják, egy kicsit, úgy gondolom, hogy az Opera gyorsabb, mint a Google Chrome. Sokkal egyszerűbb és sokkal szervezettebb, bonyolultabb, de hatásos. Hadd válaszoljak Önnek néhány oka annak, hogy úgy gondolja, Gc. Ez gyorsabb, mint az Opera.
    Mivel bemutató kiváló, te vagy a legjobb, amit csinálsz!

    • elvégre aki a leggyorsabb mozilla vagy króm válaszolni nekem, vagy Krisztus, vagy Adrian pls.  

      Nos, attól, amit megmutattam ... ha a végére olyan 5 fülre nézett, amelyeket azonnal meg tudtam nyitni, akkor nem is tudtam másodpercre számolni ... És szeretném megemlíteni, hogy a Windows 7 telepítve van a egy 40G IDE kemény héja (roncs, roncs, káposzta), mivel a farkaskölyök alig mászik. Nekem van Linux a nagy 500G SATA WD 7200 rpm 16M puffer merevlemezen.

  • Opera böngésző a leggyorsabb.
    Google Chrome hagy a kedvenc pozíciója indul a második felében és az Opera 2 másodperc Mozzilla csak megemlítjük, hogy kezdődik 10-11 másodperc. Ami a sebességet vizuális oldalak Opera a hazai kedvenc, mert a só a helyszínen pa másik csak 3-6 másodperc és a Chrome a második legjobb, még 6-9 csak említést Mozilla, amelynek fedélzetén csak 10-11 másodperc, mint a sebességet a navigációs oldalakat. Ez egy teszt kelt először, és te a saját test és nézze meg! Nem tudom, miért mondják a leggyorsabb Google Chrome, Opera jóval!

    • Opera böngésző a leggyorsabb.
      Google Chrome hagy a kedvenc pozíciója indul a második felében és az Opera 2 másodperc Mozzilla csak megemlítjük, hogy kezdődik 10-11 másodperc. Ami a sebességet vizuális oldalak Opera a hazai kedvenc, mert a só a helyszínen pa másik csak 3-6 másodperc és a Chrome a második legjobb, még 6-9 csak említést Mozilla, amelynek fedélzetén csak 10-11 másodperc, mint a sebességet a navigációs oldalakat. Ez egy teszt kelt először, és te a saját test és nézze meg! Nem tudom, miért mondják a leggyorsabb Google Chrome, Opera jóval!  

      És én ugyanezen a véleményen egészen a közelmúltig, néhány napon sokkolta a sebességgel van ez a verzió a Google Chrome.
      Tényleg van valami, hihetetlen, ez FASSSSTTTTTTT világítás.
      Talán még nem próbálta a legújabb verzió, az, aki bemutatta az Adrian bemutató, ziháltam, garantált.
      Próbálja ki az összes, nem bántam bármelyik pillanatban.
      Videotutorial.ro betöltve 1,5 másodperc hüvelykujj minden területen az első oldalon.
      MANNNN a böngésző vicc kedvéért!
      Több mint számos fejlesztői eszközök, hogy adja vissza.
      Firefox és az Opera maradt urmaaaaa, azt mondják, hogy ez az alapértelmezett böngésző a Decebal Burebista ill.

    • Szia Nekem van egy kérdésem! Azt akarom tudni, hogy mi a beállításokat kell tartani jelszavakat mozilla, láttam a youtube-on, hogy hogyan néz, de mikor a mentett jelszavak nem mutat semmit: (Tud nekem segíteni?

  • Mit mondasz, mi történik az előző verzióval ... kérjük, tesztelje ezt a stabil verzió legújabb v5.0 verzióját. Ha már nem vagyunk jók a PC-kben, akkor ki? :) Ne vedd sértésnek!
    Mondtam a véleményem, és már régóta lovagoltam rajta, és kifogástalan böngésző, mind a linuxon, mind a Windowson. A Firefox bemutatójában azt mondtam, hogy minden nap 70-80 lap van, tehát a meglátogatott oldalak sokszínűsége minden nap nagyon magas, másoknak és valaminek kellett felszínre kerülniük ... valami hiba, nem volt megjelenítési problémák egyetlen oldalon sem. Őszintén szólva, nincs mit hibáztatnom érte!

  • Cristi Adrian vagy legyen szíves mondja meg, milyen verziójú Google Chrome látod, és bemutattuk, hogy növeli a letöltési Kérem várjon válaszoljon

    • Cristi Adrian vagy legyen szíves mondja meg, milyen verziójú Google Chrome látod, és bemutattuk, hogy növeli a letöltési Kérem várjon válaszoljon  

      Vedd fel a szemüveget a szemét, és olvassa el a vélemények adott Krisztus fölé megjegyzést írt piros, kattintson a piros írás.

    • Ki tudja, ha van hozzá kiterjesztés funkció Nyisd ki amikorLetöltése ??  

      Nem értem, hogy pontosan mire gondolsz ... amikor valamit letölt a google chrome segítségével, akkor az állapotsorban, a google chrome alsó sávjában megjelenik a letöltött elem, miután befejezte a letöltést, amit egyszerre kétszer szeretne letölteni kattintson az alsó sávból letöltött fájlra ... Kérjük, olvassa el a másik oktatóanyagot a google chrome-ról, ahol megmutattam, hogyan működik a letöltés, a chrome letöltéskezelője nagyon erős. Az oktatóanyag alatt egy "Hasonló cikkek" cím található, és alatta piros nyelven írt oktatócímekben kattintson a "Google Chrome egy egyszerű, gyors és intelligens böngésző - HD video bemutató" címre, hogy a másik oktatóprogramhoz juthasson, nem válaszolunk ostoba kérdésekre akiknek válaszuk van az oktatóprogramban, akkor nincs ideje rájuk nézni, akkor igen, ne nézz ránk.

      • Nem értem, hogy mit jelent pontosan ... amikor a Google Chrome letölt valamit, úgy le fog megjelenni az állapotsorban az alsó sáv a google chrome, miután befejezte a letöltést, mit szeretne, hogy egyszerűen download'll kattintson duplán letöltött fájlt a sáv alatt ... Kérjük, figyelje másik bemutató a Google Chrome, ahol megmutatta, hogyan működik a letöltés, ez tényleg kemény krómozott download manager. Cím alatt, a bemutató "Kapcsolódó cikkek" és alatta oktatóanyagok címek piros, kattintson a címre "Google Chrome böngésző egy egyszerű, gyors és okos - HD video tutorial", hogy a másik bemutató, ne válaszoljon hülye kérdések akik reagáltak bemutató, van ideje, hogy nézni őket, akkor mi vagyunk az érintett.  

        A RUN funkcióra hivatkozom, mint az IE-ben vagy az Open from firefox-ban, például amikor egy torrent webhelyen van, nem akarom letölteni a torrent fájlt, hanem egyszerűen adom neki a RUN-ot, hogy töltse le őket IE vagy Open in temp ... .Azt hiszem, tudod, mire gondolok.

        • Én értem RUN funkciót IE vagy a Megnyitás firefox, azaz amikor egy torrent oldalon nem lehet letölteni torrent fájlt, amit akar, és egyszerűen adja az ő vagy IE fut, mint letölteni őket a temp .... I hogy tudja, mire gondolok.  

          Haver, olvasod, amit mondok? Amit mondtam neked, ugyanaz, mint amit akarsz. Az IE és a Firefox egyaránt ugyanazt teszik, letöltés nélkül nem futtathat közvetlenül, csak az opera, az IE vagy a Firefox egy kicsit trükkös, van egy mentési gombjuk, nyitva vagy jól futnak, ha a fájlt menti, és ment manuálisan kell elmennie, hogy futtassa, vagy ha torrent, hogy betegye a torrent kliensbe, akkor a run függvény valójában ugyanazt csinálja, először töltse le, majd automatizálja a fájl futtatásának folyamatát, de ne gondolja, hogy nem leterhelő !! Letölti, de automatikusan elindul ez után. A Google Chrome-nak nincs olyan futógombja, amelyet megemlítesz, de nem látom, hogy mennyibe kerül, ha a fájl készen áll, rákattint rá a böngésző állapotsorába, és attól függ, hogy milyen fájl van, vagy futni fog, ha .msi vagy Az .exe vagy megnyílik az uTorrent fájlban, ha torrent fájl, vagy lejátszódik, ha egy torrent fájl. A letöltés után csak annyit kell tennie, hogy kattintson a bal alsó sarokban található állapotsor-fájl ikonjára, és voila .. .Megismétlem a többi böngészőt egy kicsit "megcsalni" azáltal, hogy felveszem a futógombot, de valójában előbb letölti őket, csak automatizálja futásuk folyamatát ... Nem hiszem, hogy ez akadályt jelenthet a böngésző használatában ... rám nagyon Nem bánom ezt a szempontot, és figyelmen kívül hagytam. Nézze meg a fentiekben ismertetett oktatóanyagot, a korábban készített google chrome-lal is, ott valóban megmutattam, mi a gond a letöltés miatt, ezért nem tettem meg most, ez a fejezetben egyáltalán nem változott. akkoriban összehasonlítva.

  • Mellesleg, látom, hogy mindenki a sebességéről beszél, de még senki nem láttam, hogy bármit is mondjon a fogyasztásról, bár mondanivaló lenne, nevezetesen, hogy sok réz fogyaszt és van egy folyamatkocsi, például 8 nyitott króm fülkel. "A 387 MB ram és a Firefox azonos számú füllel mindössze 182 MB RAM-ot vesz igénybe, tehát nem lesz a leggyorsabb Firefox, de az erőforrás-felhasználás szempontjából a legjobban tűnik, csak azt kell mondanom, hogy a legtöbb téma és plugin teszi az Önt könnyű élet (nem mondom, hogy a krómnak sincs, de nem hasonlít a jól ismert Firefox-hoz).

    • Beszél látni, hogy minden beszélni a sebességet, de a fogyasztó nem látott senkit mond semmit, bár lenne valami mondani, nevezetesen, hogy fogyasztanak hatalmas mennyiségű RAM, és egy kocsi a folyamatok, pl 8 króm lap van megnyitva I "pápa "387mb ram és a Firefox az azonos számú lap ez mindössze 182mb ram a Firefox, így nem a leggyorsabb, de úgy néz ki a legjobban a erőforrás-felhasználás, csak azt mondom, hogy a legtöbb témák és pluginek, hogy te könnyű élet (nem is beszélve a Chrome, hogy van, de nem hasonlítható bnecunoscutul firefox).  

      Helyes, de ismét nem zavar, hogy van egy hely, ahol enni, ezért van egy számítógépem, amelyet fogyasztani, dolgozni szeretnék, mit szeretnél 4G RAM-mal rendelkezni, és nem akarom elbuktatni a RAM-alkalmazásokat? Nos, akkor miért tesz 4G RAM-ot? A régi oktatóanyag sokkal jobban magyarázható, műszaki szempontból részletesebb volt, de látom, hogy megtagadja a nézetet, ott megemlítettem, hogy miért sok folyamata van, és miért JÓ, hogy rendelkezik velük. Amikor egy lap összeomlik a Firefoxban ... a pápa megtörte az Ön teljes böngészőjét, a többiek lefagynak, és a végén a böngésző összeomlik, a krómban soha nem fog a teljes böngészőben összeomlást látni, csak a lapokon, mert minden lap külön nyitja meg saját folyamatát. Tehát ha egy lap különféle okok miatt lefagy ... a java megjelenítésével összeütköző konfliktusok stb., Az nem érinti az egész böngészőt, akkor csak azt a fület tudja bezárni, újra megnyitni vagy frissíteni, és a többi személlyel, amellyel nem kell várnia Firefoxban összeomlás után ... hibajelentés küldése ... várja meg, amíg a böngésző újraindul, majd várja meg, amíg a lapok betöltődnek. Ne nézz többé ilyesmire ... "sok dolgot fogyaszt", azt kérdezi, és miért fogyaszt sokat, és miért csinálja ezt, és nem olyan, mint a többiek, a google valóban ostoba? Azt hiszem, 3000-szer jobban ismeri, mint én, és mennyit tud, hogy ő a legjobb, és miért kell így lennie. Nem tudja megítélni a böngészőt, mert biztos vagyok benne, hogy még azt sem tudod, mi ez a V8 motor, de azt sikoltod, mint egy erőforrás pápa ... igaz? Miért kaptam a számítógépemet? hogy tartsa őt a csecsebecsénél? Az autó megy a levegőben, amikor vele jár? nem fogyaszt? Minden, amit az életben teszel, fogyasztást igényel, szellemi, fizikai, érzelmi, mentális vagy tapintható, az autó benzintel, dízelolajjal működik, a villany áramot fogyaszt ...

      • Helyes, de megint nem zavarja ez, ahol enni, miért db enni, dolgozni, mit akarsz, hogy 4G RAM, és nem az alkalmazások RAM pape? Nos, és mit csinálsz, ha 4G RAM? Régi sokkal jobb volt, bemutató részletesebben a műszaki, de látom, hogy nem vagy hajlandó, hogy nézd meg, vannak olyan folyamatok, amit Menton és miért jó, hogy van. Ha a lapot a Firefox összeomlik ... akkor mindent tönkretett Pope böngésző befagyasztja a másik, és végül a böngésző összeomlik a Chrome soha nem fogja látni az egész böngésző összeomlását, de a lapok minden fülön megnyílik külön folyamat. Tehát, ha egy lap lefagy diverese oka ... confilcte renderelő kódot java, stb, nem fogja érinteni az összes böngészőben, akkor zárja be, újra vagy adja frissítés csak az, hogy fülre, és sétálsz a másik nem várható a Firefox elvégzése után baleset ... Levél hibajelentés ... vár, hogy indítsa újra a böngészőt, majd várja, hogy teher lapokon. Ne csak nézd meg, mint ez ... "Domle fogyasztó" Kérjetek, és többet fogyasztanak, és miért ezt, és nem a másik, ez nem is olyan hülye google? Szerintem tudja 3000 szer jobb, mint nekem, és hogy tetszik a legjobban, és miért kell. Nem tudja megítélni a böngésző, hogy biztos vagyok benne, nem tudom, mi ez a motor sikoly pápa erőforrások V8 de ... akkor mi van? Mi ütött a pc? a játék, hogy tartsa őt? Autó, ha megy a levegő lovagolni? , amelyek nem fogyasztanak? Minden, amit az életben fogyasztói igények, szellemileg, fizikailag, érzelmileg, szellemileg vagy tapintható autó fut a benzin, gázolaj, energiafogyasztású izzó ...  

        Akkor igen, de mivel valószínűleg ismeri és ismeri országait és a környezetét benne, nem hiszem, hogy mindannyian rendelkezünk olyan nagy teljesítményű PC-kkel, mint te, 4 GB-os RAM-mal, mivel nincs ilyen, és ezért mondtam a fogyasztást, tudom hogy bizonyos értelemben igazad van és igen, hogy érdekel a 4 GB-os szokásos, hogy nem zavarlak, de zavar, amikor látom, hogy az 1 GB-os memóriából 678 MB fogyasztásom van, és normális azt mondani, hogy keressük a "legkönnyebb" szoftvert. Igaza van, ha azt akarja, hogy valami, ami jól működik, jó legyen, ehhez forrásforrással kell rendelkeznie, de elégedett vagyok azzal, hogy kevés vagyok, ezért megpróbálok alkalmazkodni a körülményeimhez. Nem hiszem, hogy lenne több mondanom.

  • Jó volt, ha megadta, hogyan lehet megszabadulni a googleupdate.exe spyware-től, amelyet ezzel a szoftverrel egyidejűleg telepítenek, és amely jelentéseket küld a Google-nak arról, hogy mit gondolunk és hol megyünk a hálózatra. Néha a stabil verzió esetén nincs szükségünk böngésző frissítésre Ráadásul nem igazán végez olyan programfrissítést, mint a Firefox, de csak ezt állítja: elküldheti a frissített szoftver letöltésére. Szégyellje őket, mert csak arra gondolnak, hogyan lehetne irányítani a világot ... és itt nagyon sok mondanivaló lenne.

    • Jó volt, ha mondod, és hogyan lehet megszabadulni a spyware szoftver, amely telepíti googleupdate.exe együtt ezt a szoftvert, és aki jelentéseket küld a Google, amit mi figyelembe, ha mész net.Ori stabil verziót kell frissíteni a böngésző . Továbbá UGRAD programot nem nagyon, mint a Firefox, de nem állítja, hogy lucru.Eventual küld, hogy töltse le a szoftverfrissítés. Szégyen őket csak arra gondolt, hogy, hogy ellenőrizzék a világot ... és nem lenne sok mondanivalója.  

      A frissítés automatikusan segítséget vagy segítséget nyújt, ha angol nyelven érkezik, és megmondja, hogy van egy új verzió, és frissítésként fog megjelenni, így a ház jól néz ki, és látni fogja, hogy frissített. és a mozilla kém, ha úgy vesszük, hogy amikor összeomlik, akkor hibát küld a megtekintett oldallal együtt, és talán nem mindenki akarja elküldeni azt az utolsó oldalt, ahol összeomlott, mert talán megnézi az xxx-t, vagy tudom, hogy mi az a webhely. Az Ade chrome az első oktatóanyagban, ahol bemutatta, hogyan kell telepíteni, azt mondta, hogy az, ami "kémek", ha Ön nem webhely-készítő, nem érinti Önt. hogy nem mindent jelent neked.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.