Energiabeállítások, teljesítmény, hatékonyság, alvás, kikapcsolás, hibernálás Windows 7 rendszeren - oktatóvideó

Hi barátok, ma fogunk beszélni energiagazdálkodás és a számítógép teljesítményét, hogy fel fogjuk használni a Windows operációs rendszer 7 és a lehetőségek azt a Power Management.

Az oktatóanyag részletesen elmagyarázza a számítógép kikapcsolásának három módszerét. Az első módszert mindenki használja, nevezetesen a Leállítás, ez a mód a leggyakrabban használt, de nem a legkényelmesebb, a rendszer Leállítás, a rendszer az operációs rendszernek nagyobb erőfeszítéseket kell tennie az indításkor, és hallgatólagosan hosszabb indítási időt igényel, emellett nem tudjuk menteni a munkamenetet, vagyis nem tudjuk az asztalon tartani azokat az ablakokat és dokumentumokat, amelyeken dolgozunk, ezen hátrányokon kívül nekünk is van egy nagy előnyünk, nevezetesen a számítógép stabilitása, ebben a kikapcsolt állapotban semmi rossz nem történhet a pc-vel, ha valami történik az áramellátással, és a rendszer összes alkatrészét lekapcsolják.

A második lehetőség az alvó vagy készenléti üzemmódba, ahogy nevezték a Windows XP, ezzel a módszerrel a számítógép leáll és újraindul nagyon gyorsan, mert az összes dokumentumot és ablakok tartják RAM az egyetlen komponens betáplálni az alvási mellett ezek az előnyök van egy nagy hátránya, nevezetesen instabilitás esetén áramkimaradás vagy hiba lép fel, ha a néhány emlék, rossz minőségű alvás módszer ajánlott csak rövid ideig, maximum néhány órát.

A harmadik módszer, és a legjobb az, hibernált vagy Romaneste hibernálás, ez hasonló, és alvás az egyetlen különbség az, hogy a hibernálás használja a merevlemez az adatok tárolásához a RAM, tehát minden alkatrész nem igényel étel mert a merevlemez nem igényel elektromos adatmegőrzési tárolja az adatokat egy nem felejtő hátránya ennek a módszernek, hogy a merevlemez fogja használni hely a C: meghajtón egyenértékű RAM telepített rendszer RAM, ha csak 2 2 Giga Giga a C: meghajtó lesz szükség az állapotból.

Alvás és Leállítás opciók aktiválva, mivel a telepítés során 7, a hibernált üzemmód nincs engedélyezve, engedélyezze vagy tiltsa le ezt a parancsot kell használni az alábbi oldalakon:

CMD, indított egy rendszergazda.

Az ablakok 7

A hibernált üzemmód indítása „powercfg / hibernate on” (idézőjelek nélkül)

A hibernált üzemmód leállítása „powercfg / hibernate off” (idézőjelek nélkül)

A Windows XP és a Windows Vista a hibernált üzemmód aktív telepítés után a Windows XP úgy kikapcsolni, valamint aktiválás lehet nagyon egyszerű központ Windows Vista, Hibernate funkciót ki lehet kapcsolni a cammand oldalak több az alábbi:

CMD, indított egy rendszergazda.

A Windows Vista

A "powercfg -h off" hibernált mód leállítása (idézőjelek nélkül)

A hibernált mód indítása „powercfg -h be” (idézőjelek nélkül)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (131)

      • Hello. Ha nem háttérvilágításos billentyűzet opció a gyárban, nem lehet csinálni, csak ha egy frissítést. Úgy értem, hogy megy a szolgáltatás, és kérje, hogy változtassa meg a billentyűzet megvilágított gombokkal minden. Ez a díj természetesen az ár billentyűzet és a munkaerő.

  • Elfelejtette mondani, vagy talán nincs ideje kipróbálni, mert ha 2 vagy több merevlemezed van, zörgést fog hallani (kikapcsolt második merevlemez ... stb.), Ha leáll, akkor belép a másikba második, harmadik .. stb. merevlemez, tehát azoknak a legjobb, ha több merevlemez-meghajtó van, ha 0-t tesz, vagy soha nem akarja táplálni

    • jabiilord: Elfelejtettem mondani, vagy nem volt ideje kipróbálni, hogy ha 2 vagy több HDD fog hallani forrófejű (off második merevlemez, stb ...), ahol, miután leáll a második a harmadik merevlemez stb .., így a legjobb, hogy a több HDD soha ne tegye a készüléket 0 vagy HDD  

      Köszönöm a pontosítást, ez jó, hogy több fog jönni, és kiegészítésekkel.
      Te várt ránk.

  • Cristi jó tutorial. Ez tényleg hasznos hibernáció !!! De van egy kérdés: Ha elhagyja futártáska nyitott és továbbra is rendelkezésre áll a PC hibernált?

    • deaconuandreiJó bemutató Cristi. Ez tényleg hasznos hibernáció !!! De van egy kérdés: Ha elhagyja futártáska nyitott és továbbra is rendelkezésre áll a PC hibernált?  

      Nem hiszem, mint te továbbra is rendelkezésre áll, akkor meg nyitva marad, és netul messenger ha van az RDS, ha megnyit egy PC megy hamarosan online.
      Azok számára, akik RDS (PPPoE), akkor elveszíti a kapcsolatot készenléti vagy hibernált állapotban, de semmi, mint egy remake egy egyszerű kattintással.

    • szalag(A kérdés, hogy nem kapcsolódik ez a bemutató.)
      Ön asztali program Parallels DesktopÉs egy tutorial ez?  

      Semmi sem menekül el tőled, kémeknek érzi magát, semmit sem lehet tenni tudásod nélkül :)
      Tisztában vagyunk azzal, Parallels Desktop egy tutorial ezekben a napokban, az úton, szuper nehéz.

      • Cristi-admin:
        Ne tegyen semmit, olyanok, mint a kémek, az ember nem tehet semmit anélkül, hogy a hírek
        Tisztában vagyunk azzal, Parallels Desktop egy tutorial ezekben a napokban, az úton, szuper nehéz.
          

        Hát ez normális Cristi nimik nem segít meg minket, ha odafigyelünk, hogyan magyarázza meg arról, hogy nem marad le semmiről :))
        November ellenőrizze az összes tutorial a bal felső sarokban a jobb alsó sarkában a vizsgálat magában foglalja a parancsikonokat a programok és az egészet a képernyőn. (PETER úgynevezett Wise) :)) :))

      • Cristi-admin:
        Ne tegyen semmit, olyanok, mint a kémek, az ember nem tehet semmit anélkül, hogy a hírek
        Tisztában vagyunk azzal, Parallels Desktop egy tutorial ezekben a napokban, az úton, szuper nehéz.
          

        Tudom, hogy ez szuper kemény, mert játszott, míg a MacBook és amely ParallelsDesktop és hasznos volt.

    • sailorriver: Látom csak az első 55 sec. a bemutató, akkor intrerupe.Mai valaki ezt a problémát?  

      Igen, azok, akik úgy történik, hogy a nettó RDS, RDS volna mondani a sebesség dőlt egy fülcsepp után 7 szörnyű este. Én többek között ezt a kérdést, nappali letöltési sebesség eléri 3-4MB és este 120KB / s, egy hívást, és panaszokat az RDS. Hívom holnap, és ha meg fogja oldani, hogy keressen egy másik szolgáltató egyszerű!

  • Nem tudom, mit intamplat.De javítását a helyszínen problémák.
    Incarca.Urmaresc nem 1,2..10 percig, majd visszatér zero.Acest videotut. incarca.Am nem próbálta a Mozilla és az IE és a Chrome, de mindhiába.
    Én a Windows 7 32bit, internet RDS és a cal. átlagon felüli funkciók (hosszú).

    • ion: Nem tudom, mit intamplat.De javítását a helyszínen problémák.
      Incarca.Urmaresc nem 1,2..10 percig, majd visszatér zero.Acest videotut. incarca.Am nem próbálta a Mozilla és az IE és a Chrome, de mindhiába.
      Én a Windows 7 32bit, internet RDS és a cal. átlagon felüli funkciók (hosszú).  

      Azok számára, akik "sietnek", nincs "idejük" megjegyzéseket olvasni, vagy egyszerűen csak lusták, így másolatot adok neked arra, amit fent mondtam, mint te:

      Igen, azok, akik úgy történik, hogy a nettó RDS, RDS volna mondani a sebesség dőlt egy fülcsepp után 7 szörnyű este. Én többek között ezt a kérdést, nappali letöltési sebesség eléri 3-4MB és este 120KB / s, egy hívást, és panaszokat az RDS. Hívom holnap, és ha meg fogja oldani, hogy keressen egy másik szolgáltató egyszerű!

  • Jó bemutató. Van egy "problémám", hogy úgy hívjam, hogy ... 3 partícióm van a számítógépemen ... C: D: E:. Telepítettem a Windows 7 újratelepítését, és meg akartam formázni és törölni a C: és E: partíciókat, és csak a 2, D: formátumot tegyem változatlanul, és az egyik szabad hely maradjon a C: és E: törléshez. Miután formáztam a kettőt és töröltem őket, nem sikerült elkészítenem egyet. Ez még mindig azt mutatja, hogy osztás nélküli űrt logikai partíciók voltak, és nem tudom kibővíteni őket, vagy megtenni azt, amit korábban mondtam. fel. Remélem megértette magyarázatomat.

    • SergiuJó toturialul. Van egy "probléma", hogy mondja meg neki, szóval ... 3 partíciókat a számítógép ... C: D: E:. I újratelepítése a Windows 7, és azt akarta, hogy formázni és törölni partíciókat a C: és E: és nem csak 2, D: CPC, hogy hagyja változatlanul, és törölje az egyik a maradék helyet a C: és E:. Miután formázott a két és kiirtották, én nem, hogy egyetlen egyikük ... én még mindig néz ki, mint azok a logikai partíciók nem particionált területet, és nem lehet nagyítani vagy amit fentebb már említettük. Remélem, megérti magyarázatom.  

      A magyarázat nagyon egyszerű, nem lehet egyesíteni partíciókat 2 különböző végeit! 2, mint a partíciók egymás mellett vannak.

      A C a lemez külső oldalán található. A D a közepén, az E a lemez közepe felé mutat. Közöttük van a D partíció, tehát nem csatlakozhat a 2 partícióhoz, mert van közöttük (D) logikai szempontból "elmélet".

      Akkor egyesülnek egy térben C D E D vagy E vagy C decum bármely te! Az agy üzembe helyezése és a gondolkodás, a logikus gondolkodás által asszimiláló forma egy gyakori helyzet egy másik területen, vagy a való életben! Íme egy példa:

      Ön 2 csövek közötti, valamint a fal, akkor csatlakozhat?

      De ha van egy fal mögött 2 csövek és lehet csatlakozni?

      Logikus gondolkodás, nagyon gyakran ad eredményt!

      • Adrian: A magyarázat nagyon egyszerű, nem lehet egyesíteni partíciókat 2 különböző végeit! 2 mint egy partíciót közelében található alta.C honlap a lemez külső D helyén van a közepén, és E-oldalon, hogy a közepén a lemezt. Köztük van a D partíciót, így nem lehet egyesíteni a 2 válaszfalak, amelyek egy-egy (D-ul) egy "elmélet" logic.Poti hozott egyesül egy térben C D vagy E vagy D decum C. E, mint bármely te! Az agy üzembe helyezése és a gondolkodás, a logikus gondolkodás által asszimiláló forma egy gyakori helyzet egy másik területen, vagy a való életben! Íme egy példa: 2 csövek közötti, valamint a fal, akkor csatlakozhat? De ha van egy fal mögött 2 csövek és lehet csatlakozni? Logikus gondolkodás, nagyon gyakran ad eredményt!  (Idéz me)

        Köszönöm a magyarázatot ... szépen magyaráztam neked a problémát, nem kell így beszélned ...

    • ploeNagyon érdekes! A a "teszt"! Talán "termelnek" útmutatók optimalizálására a Windows 7!  

      Optimalizálások állnak vista Look EZ bemutató (kattintson erre a szóra), és olvassa el a szöveget és bemutatása a fenti tutorial!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.