Kapcsolat beállítása két crossover kábellel összekötött számítógép között - video bemutató

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni hálózatok, különösen akkor lássuk, hogyan össze két számítógépet együtt átkötő kábellel csatlakozik. Ha megkérdezzük, hogy segítsünk ebben a jól lehetővé teszi számunkra, hogy a fájlok gyors átvitelét két számítógép között (vagy egy PC és egy laptop) nélkül vagy a szoftver segítségével egy Internet kapcsolat. Azt is lehetővé teszi számunkra, hogy az Internet egyik számítógépről a másikra, feltéve, hogy az egyik számítógép két hálózati adapterrel (Ethernet) vagy vezeték nélküli Ethernet kártya és egy (laptopok)
Most, hogy láttuk, mi a célja, lássuk, mit kell elérni, amit akartunk:
- UTP kábel (kb. 2 méter, vagy mindaddig, amíg az egyik számítógépről a másikra át kell lépnie)
- két RJ45 aljzat
- egy speciális fogó, amellyel összepréseljük az RJ45 dugókat (megvásárolható a barkácsáruházakból)
Ahogy belépnek a vágás vezetékeit könnyebb RJ45 és hogyan peremezett fogóval behelyezése után a kábel jack kollégám beszélt Cristi bemutató Hogyan szereljük aljzathoz a kábelnet, a standard, hogy a színek így lesz lépni részletezi a sorrendben a kábelek bevezetéséhez az aljzat RJ45 előtt nem megemlíteni, hogy jack RJ45 van fókuszált bilincs, hogy nyomja meg eltávolítani a PC le, fém csapok fel és számozási csapok balról jobbra.
Az első csatlakozó:
- 1. tű <= fehér és zöld - 2. tű <= tenger Egy második csatlakozó:
- 1. tű <= fehér, narancssárga - 2. tű <= narancs - 3. tű <= fehér, zöld - 4. tű <= kék - 5. tű <= fehér, kék - 6. érintkező <= zöld - 7. tű - 8. tű <= tenger
Most már nem csak az erősen hullámosított fogóval RJ45 jack mindkét végén a kábel. További egyszerűen egyik végét az Ethernet kábelt a hálózati kártya egy számítógép (vagy laptop), a másik végét behelyezzük a más NIC a második számítógépre (vagy laptop). Mi nem csak meg kell csinálni szoftver operációs rendszer felépítése, hogy a két számítógép is át fájlokat az egyik a másik. Beszéltem erről részletesebben a videó bemutató, amely arra hívlak benneteket, hogy néz.
Ha a fent említett "séma" szerint elvégeztem az összes lépést, csatlakoztattam egy CrossOver kábelt, amely bármikor használható két számítógép egymáshoz történő csatlakoztatására fájlátvitel vagy internetkapcsolat megosztása céljából. Javasoljuk, hogy a fájlok átvitelének megkezdése előtt tiltsa le a tűzfalat, hogy elkerülje a problémákat. Ebben a video oktatóanyagban megemlítettük, hogyan csinálod ezt.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk gyorsan át fájlok két számítógép közötti kiegészítő szoftverek használata nélkül, vagy egy Internet kapcsolat, hanem csak egy egyszerű crossover kábelt. Szintén ebben a leckében képviselt és hogyan mufeaza egy crossover kábel

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (55)

  • György:
    Meg lehet tenni a számítógépek Windows 2 7? Ha igen, akkor meg kell tenni a jelszót mindkét PC?

    Meg kell érteni, hogy ha engedélyezi a hálózati fájl- és tegye ki magát, és tegye lehetővé az adatok hálózaton. Létfontosságú, hogy a fiók jelszavát akkor is, ha a fájlok megosztására uiesti hálózatépítés és sokkal fontosabb az, hogy egy felhasználónév jelszó esetén uiesti fájlokat megosztani a hálózaton.
    Igen, ez lehet a két számítógép között a Windows 7

  • Egy egyszerű bemutató, Adrian de jó volt, hogy a laptop 192.168.0.1 és 255.255.255.0 és asztali PC Windows 8 fel sem önmagát, de a kézi 192.168.0.2 és 255.255.255.0, azt hiszem, ez megy mind a kézi, én így mindig, amikor Vori átvinni PC-s játék a laptop. Mi lenne a jó, és így a 192.168.0.1 / 192.168.0.2?

  • nec kiegészítés, nem kell kapcsolni a Windows tűzfalat. hogy megy vele kompatibilis, vagy nincs internet vagy más forwording port. Merge 100% és tűzfal. Ez csak át a PC nélküli internet, ezért le kell tiltani. Véleményem!

  • ASUS:
    nec kiegészítés, nem kell kapcsolni a Windows tűzfalat. hogy megy vele kompatibilis, vagy nincs internet vagy más forwording port. Merge 100% és tűzfal. Ez csak át a PC nélküli internet, ezért le kell tiltani. Véleményem!

    ASUS:
    Egy egyszerű bemutató, Adrian de jó volt, hogy a laptop 192.168.0.1 és 255.255.255.0 és asztali PC Windows 8 fel sem önmagát, de a kézi 192.168.0.2 és 255.255.255.0, azt hiszem, ez megy mind a kézi, én így mindig, amikor Vori átvinni PC-s játék a laptop. Mi lenne a jó, és így a 192.168.0.1 / 192.168.0.2?

    A következő oktatóanyagokban láthatja, hogy miért konfiguráltam ezt;)
    Ha én meg, ahogy mondta, nem tudtam készíteni a talajt a jövőbeli bemutató
    Most nézzük meg, kitalálhatja, miért konfiguráltam ilyen módon, és mit gondolsz Önnek, mit tennék, vagy milyen helyzetben segít a konfigurációm, mi elősegíti ...? (Most mondom neked, hogy nem gondolom, hogy felismernéd)

    • Ady, azt hiszem, tudom, miért van kapcsolva a tűzfal, és elkészíti a bemutató, azt hiszem, azt szeretné, hogy az Internet a laptop PC, vagy fordítva laptop vezeték nélkül, és net az asztali, akkor is, ha kíváncsi, hogy "d úgy gondolja, ha kikapcsolta a tűzfalat

    • Salut.Deci hogy 2 PC kapcsolódó, de feltettem IP Kest neki, hogy: a számítógép és a többi webszerver I win8
      Ala win8 látja XP XP, de nem az XP látja 8.Deci tettem valamit, amit megosztani, és a hozzáférést win8 de fordítva nem merge.In ad XP Hálózati helyek, de lát.

  • Gratulálunk! Nagyon érdekes bemutató. Szerintem hasznos lenne tutorial telepíti a Windows hálózaton keresztül (Windows telepíteni hálózaton) szeretnék látni egy ilyen bemutató!

  • Szeretném hozzátenni azt a tényt, hogy mindenki tudja, hogyan kell telepíteni a Windows-ot a CD-re, a dvd-ra és az usb-ra, de nagyon kevesen tudják a hálózaton keresztüli telepítést vagy az azzal járó információkat. Szerintem hasznos megismerni ezt a telepítési módszert, még akkor is, ha ez nehezebb és nehezebb.

  • Nos van egy másik lehetőség, de csak tudjuk biztosan, hogy a második hálózati kártya vagy az egyik, hogy a fedélzeten, de egyébként azt mondom, a variáns ez: 2 PC és kábel UTP te normál hálózati, akkor 1 PC csatlakozás LAN + Internet alapú és a második, ha az állított a LAN csak, ami azt jelenti, csak a fájlok átvitelét nélkül net. És akkor is csak azt tudom, hogy mi meg a IP-cím kézi munka után, és a munka és a 2 PC LAN + interneten. De csak 2 tudja, hogy a NIC. Igen, és egy kis probléma volt, hogy a PC 1 mindig nyitva, mint a PC te az Internet 2, úgy, mintha csak 1 Internet PC megáll, mint ez volt a probléma. Hogy 1 és 2

  • Vagy megteheted a normál kábellel, manuális 192.168.0.1 / 192.168.0.2 IP-vel, és az átvitel zavartalanul zajlott. Erről szól, amit eddig tettem. Aa vagy egy másik lehetőség a PC-útválasztó elkészítéséhez, az internet beépítéséhez, és további 5 hálózati kártyával további 5 számítógép csatlakoztatására képes, és ez automatikusan kiosztja az automatikus IP-ket, például: 192.168.2.100 / 192.168.2.101 .102 / ..... 103 /.....104/ ...... 10 és csak a szélessávú hálózaton voltál, sávszélesség-korlátozással voltál ahelyett, hogy 2 MB / s sebességgel rendelkeznél, XNUMX MB / s-nál. És neked csak a dolga volt, hanem az volt, hogy nyitja meg a PC útválasztót, mindaddig, amíg szüksége van a netre :) Erről szól!

  • Nagyon jó bemutató, lényegre törő és mindenki számára érthető. A megosztás területén is úgy gondolom, hogy jó lenne egy oktatóprogram NAS (hálózati csatolt tároló) létrehozásáról, beállításáról. Ezt mondom, mert a "drágább" útválasztóknak USB portja is van. Mi lesz Adriannal?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.