A Windows XP beállítása - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutatjuk tuorial csíp és beállítások, hogy javíthatja a számítógép teljesítményét, és tudjuk, hogy hozzáadott energia egy kisebb teljesítményű számítógép.

Ha van egy számítógép, a grafikus chip vagy videokártya gyengébb grafikát adhat fel néhány kérdést a jobb futó operációs rendszer.

Azt is nyomon követheti a Hogyan lehet letiltani az automatikus frissítéseket, a rendszer-visszaállítás, vagy ha a RAM nem elég, mint tudjuk, hogy fordítsanak a virtuális memóriát a Windows.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (80)

  • A képet CD-re kell égetni "képírás" módban, láthatja, hogy a weboldalon több oktatóanyag is található ezzel kapcsolatban, keressen a webhely keresőjében az "iso image, hogyan éget egy kép és mások.

  • Baravo srácok nagyon szeretett volna tanulni új dolgokat, és a honlap valóban, amit keresünk
    Beléptünk a videó bemutató oldalakon, de nem igazán volt semmi tanulni gratulálok, és további jó munkát

  • Helló Cristi Bogdan .. sal ..
    Javaslatom is van ennek..csomag",operációs rendszernek..telepítéséről, melynek neve =Windows XP Illusion V2 SP3 [spanyol] [www.divxatope.com]=
    Én letöltés uTorrent, és kérem, ha át is .. és hadd tudjam meg, mit gondol róla .. és ha megéri, hogy egy videotutorial .. róla ..
    Köszönöm.

  • Sergiu.
    Általában nem szeretem a változást operációs rendszert, ha nem akar változásokat nLite, ahogy megmutattam a bemutató honlapjára változtatni XP nLite.
    Azt tanácsolom, hogy távol marad a módosított operációs rendszerek, próbálja meg egy tiszta operációs rendszer változtatás nélkül.
    Ezek a rendszerek változnak egyes számítógépeken, ami nagyon jól működik együtt velük, de amikor telepíteni annyi hibák jelentkezhetnek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.