Egyszerű maximális biztonsági beállítás a Windows rendszeren - a védett számítógép alapja

Egyszerű, egyszerű biztonsági beállítás a Windows rendszeren
Egyszerű, egyszerű biztonsági beállítás a Windows rendszeren

Miről szól az "Egyszerű maximális biztonság a Windowson" útmutató?

Ebben a video oktatóanyagban megtudhatja, hogyan állíthat be fiókokat a Windows rendszeren, hogy az operációs rendszer biztonságban legyen. Egyszerű, egyszerű biztonsági beállítás a Windows rendszeren.

A sok Windows-felhasználó által elkövetett hiba.

Az operációs rendszer telepítésekor A windows, a felhasználók továbbra is a telepítéskor létrehozott fiókkal maradnak, és már nem zavarják, hogy más felhasználói fiókokat hozzanak létre a családot használó családtagok vagy ismerősök számára, akik ezt a számítógépet használják.

A telepítés során létrehozott fióknak az adminisztrátor megnövekedett jogai vannak.

Miért hibás a telepítési fiók használata?

Valójában nem helytelen azt a felhasználói fiókot használni, amelyet a telepítés során hoztak létre, de helytelen továbbra is adminisztrátori jogokkal használni.

Az adminisztrátori fiókok bármit megtehetnek a számítógépen, a fontos beállítások megváltoztatásától a programok telepítéséig és eltávolításáig.

Miután jogosult szoftvereket telepíteni a számítógépére, rosszindulatú programokat is telepíthet, azaz távoli szerverprogramokat, kémprogramokat, vírusokat stb.

Hogyan oldható meg a felhasználói fiókokkal kapcsolatos jogok kérdése.

Nem számít hány víruskereső, tűzfalat és kémprogram-elhárító megoldást használunk, végül, ha a PC-n rendszergazdai jogok vannak, bármit megtehetünk és bármilyen probléma nélkül telepíthetünk rosszindulatú programokat, még akkor is, ha a biztonsági programok figyelmeztetnek minket. Csak főnökök vagyunk, nem?

Az egyszerű megoldás az, ha egy másik rendszergazdai fiókkal és az aktuális felhasználóval korlátozott jogokat kap. Így minden alkalommal, amikor telepíteni kíván egy programot, egy jelszót kell kérnie, ugyanazzal a jelszóval, amelyet az újonnan létrehozott fiókban állított be rendszergazdai jogokkal.

Kevesebb jog = biztonságosabb "mint egy diktatúrában"

Így néhány gyors beállítással blokkolhatja a vírusok és más rosszindulatú programok útját, és megóvhatja számítógépét az ismerősök kíváncsi szemeitől és a gyermekek „ragacsos” kezétől, akik bármire kattintanak, és teljesen bármit telepítenek, ami az útjukba kerül. .

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 1. A Windows jelszó visszaállítása, ha elfelejtette
 2. Wifi jelszó kereső bármely hálózathoz
 3. Kijelző nélküli tárolt jelszót a telefon vagy tabletta
 4. Ahogy belépsz a fiókot, hogy valaki másnak, és olvassa el a WhatsApp beszélgetések
 5. Mint látható a jelszavakat, képek és oldalak mások - az érintett online áruházak
 6. Kapcsolódás a WiFi router jelszó nélkül

Video bemutató - Az egyszerű, maximális biztonság beállítása a Windows rendszeren

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Adrian - mondta

  Köszönöm az információt, amelyet oly sok éven át megosztott velünk

 2. György - mondta

  A chrome will not work site összeomlásokkal jár, és a legújabb verzió az opera és a Firefox futtatásához

 3. virus209 - mondta

  Milyen trükkök ezek, Cristi, az igazi?

 4. Cristian - mondta

  Cristian, kérlek, ha tudsz egy bemutatót készíteni a mobil adatkapcsolat megszakításáról hívás közben. Nem tekinthet meg e-maileket, és nem férhet hozzá más adatkapcsolatot igénylő alkalmazásokhoz, az internethez. Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.