Trendnet router beállítása port továbbításhoz virtuális szerverrel és dmz - video bemutató

Ebben a videóban bemutató fogunk létrehozni egy vezeték nélküli router Trendnet csinálni port forwarding konfigurációs beállítások a Virtual Server és DMZ, bár mi használt Trendnet router ezeket a beállításokat ugyanúgy a legtöbb router és a vezeték nélküli router, de egyszerű.

Port forwarding használ hidat az internet és a számítógép segítségével a router, ami az, ahogyan az internet és a számítógép jumatater.

Tudjuk, hogy ha van egy router nem közvetlen hozzáférést biztosít az internethez, az internet elérésére ezentúl segítségével valósulnak meg a router, amely általában minden forgalmat, ezért létre kell hozni bizonyos szabályok, amelyek alapján működtetni router mi ébredünk a saját foglyokat.

Kinek van szüksége port forwarding?

Ez minden igényt (ha van egy saját router) ezt a lehetőséget, előbb-utóbb az: elhelyezés online szerverek, http, ftp vagy e-mail szerver, de nem korlátozódik semmilyen alkalmazás, amely szüksége van egy kétirányú kapcsolat egy bizonyos portot kell egy időben a port forwarding.

Nézzük már nem a szöveg, hogy egyenesen nézni ezt a videót bemutató kaputovábbítást amely az első egy sor video oktatóanyagokat már az egyszerű router és a vezeték nélküli router.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (141)

  • Gratulálok erős, de kérem, hogy hogyan tudom telepíteni egy vezeték nélküli router SMCWBR14S-N2. Köszönöm.

  • @naiv:
    Ha már ez a router, hogy mondod, én szívesen csinál egy tutorial, de azt hiszem, rájössz, hogy nem tudjuk útmutatók minden termékre.
    Alapvetően routerek beállítások hasonlóak, alig különböznek település a menüben, de egyébként ugyanazokat a beállításokat.

  • MULTUMESC.cred ez jó: dinamikus ip Dlink router beállítva, hogy DHCP RDS-három set ip LAN MAC clone (PC + laptop + szerver) -virtual FTP + HTTP + HTTPS szerver lehetővé teszi az Apache szerver IP-címét a nevét No-IP és az SSL ingyenes weboldal a PHP .Merge? Köszönöm.

  • @Gelu Andries:
    Bravo Gelu, boldogok vagyunk, ha valaki teszi a dolgokat annyira bonyolult, és még kezeli.
    Ha óvatos, és van türelme, amit tehetünk semmit!
    Bravo, Bravo, Bravo.

  • Öntől inspiráltál. A weboldalon dolgozom (mobil kapcsolatom is van) Tehát lehetséges. Köszönöm. Ha a szerver laptopjáról lépek be, mond valamit az ssl biztonsági tanúsítványokról! feltehetem a "no-ip domain name" -t stb. a host-szolgáltatóra no-ip használatával?

  • Uraaaaaaaaaa! Legyen .Merge sikerült szerver, nincs probléma a securitate.E egyszerű, hogy az otthoni saját szerver (nem számít a jelenlegi költség) Multumesc.Chiar, hogyan lehet ultrasecuriza? Hogyan tovább bezár számítógép és a szerveren maradnak? adok hibernálni? Köszönöm.

  • Nagyon jó ..... de van egy kérdésem, hogyan lehet megváltoztatni az ip-et? K számára statikus ip-t akarok, mert van webhelyem, és nagyon nehéz fenntartani egy dinamikus ip-vel .....

  • @Andrew:
    Ehhez a változó dinamikus IP statikus kell beszélni a szolgáltató a nettó változtatni az előfizetés, akkor tudom, ha te is az RDS fog túl sokat fizet, mintegy 20-30 euró havonta előfizetési statikus ip és ha a Romtelecom költség akkor 2 euró extra havonta.
    Szerintem megéri, ha a gondolatok!

  • Nemrég vettem egy útválasztót - ZyXEL p-320w .... Nem tudom megbirkózni a beállításával, de sem a laptophoz, sem az asztali számítógéphez való csatlakoztatással ... pl. Az internet-csatlakozókábel valamilyen módon bekerül a WAn-be? és az útválasztó és a számítógép közötti összeköttetést LAN-ban kérjük ..segítsen ..

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.