Felhasználói fiókok biztonságossá tétele, létrehozása és módosítása Windows XP, Vista vagy Windows 7 rendszerben - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtudhatja össze a biztonság a Windows, hogyan lehet létrehozni egy rendszergazdai fiókot, vagy egy korlátozott fiókot, és hogyan lehet módosítani vagy törölni. A legtöbb ember használja a Windows. Mindig komoly problémát jelent ezeknek az operációs rendszereknek volt a biztonság. WinXP telepítéshez továbbra is ad nekünk a jogát, fájlokat és könyvtárakat, adunk rendszergazdai jogokkal, és alapvetően mindent, amit szeretnénk a mi operációs rendszer. Hova megyek? Röviden azt, hogy túl sok szabadságot a felhasználó a Windows operációs rendszer, ez nem jó, ha tudod telepíteni a szoftvert, azt jelenti, hogy tudjuk, hogy a fertőzött fájlokat, ez lehet változtatni, ha úgy döntünk, hogy egy vendég fiók (vendég) a vagy korlátozott jogokkal felhasználói fiókot eltérő rendszerbe. Miért tennénk ilyet?
Láttam sok embert, akiknek túl kényelmesek beírni a jelszót, amikor bekapcsolják a számítógépet, vagy az első dolog, amit egy Windows 7 vagy Vista telepítését követően tesznek, hogy letiltják az UAC-t (felhasználói fiókok ellenőrzése) anélkül, hogy még rájönnének, hogy Valójában ezek a "akadályok" csak a saját javukra és a használt számítógép biztonságára vonatkoznak. Ha mindannyian a Vendég fiókot vagy a korlátozott jogokkal rendelkező felhasználói fiókot használnánk, sokkal biztonságosabbak lennénk, és vírusfertőzés esetén nem rendelkeznének teljes írási és végrehajtási joggal, és a károk sokkal kisebbek lennének. vagy akár nem is létezik!
Használjon vendég fiók, vagy a felhasználó korlátozott jogokkal, mint az elsődleges megoldás, hogy biztosítsák az operációs rendszert, akkor először mérni kell venni a telepítés előtt egy víruskereső vagy tűzfal. A Windows rendszer biztonsági lenne sokat mondani, de kérlek benneteket, hogy kövesse végig a bemutató videót, ahol elmagyarázom részletesen, hogyan kezelheti a felhasználói fiókok, hogyan lehet létrehozni és törölni számlák, hogyan lehet változtatni, hogyan segítheti a felhasználó vagy hogyan tesszük, vagy törölni a felhasználói jelszót. Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy nézze meg a bemutató!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
FONTOS UPDATE 10.06.2010 00 idő: 53
Windows 7 rendszeren, ha az UAC (Felhasználói fiókok vezérlése) alapértelmezés szerint be van állítva, és még nem deaktiválta, új felhasználó létrehozásakor, amikor bejelentkezik és új alkalmazásokat szeretne telepíteni, akkor rendszergazdai jelszót kell megadnia, nem pedig a felhasználót. . A jelszó-értesítés megjelenéséhez, ha be van jelentkezve felhasználói fiókba, a jelszónak meg kell lennie a rendszergazdai fiókban. Az oktatóanyag demonstrációjában nem kérdezett tőlem a jelszót, amikor alkalmazásokat kívántam telepíteni a felhasználói fiókból, mivel az UAC-t deaktiváltam az adminisztrátori fiókban. Az oktatóprogram befejezése után nem békém voltam, amíg nem fedeztem fel, hogy miért nem tudok telepíteni az alkalmazásokat a felhasználói fiókból a Windows 7 rendszerre, bár megpróbáltam telepíteni őket, és a jobb gombbal kattintson a futtatható fájlra, és a "Futtatás rendszergazdaként" lehetőséget választottam.

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (85)

  • Ez azt jelenti, a biztonság, mindenekelőtt víruskereső szoftver, kémprogram-eltávolító, tűzfal, világos szabályokat kell tennie, hogy elérni, hogy jó, hogy minden nap egy fiókot korlátozott jogokkal, így folyamatosan sok szerencsétlenség.
    Ha szeretné telepíteni semmit, akkor csak meg kell, hogy tegye a rendszergazda jelszavát.
    Ezzel, nem még egy képes telepíteni mindenféle csodákat a felhasználó tudta nélkül.
    Mindig egyszerű intézkedések a leghatékonyabbak.

  • és mégis lehetséges ... Új fiókot hoztam létre (korlátozott jogokkal), aktiváltam az adminisztrátori fiókot (gyökér a linuxból) és feltettem a jelszót. majd bejelentkeztem a korlátozott fiókba, beírtam a parancssort (cmd), és a következőképpen használtam a "runas" programot (c: \ Windows \ system32 \ runas): "runas / user: Administrator ccsetup232.exe", Beírtam a jelszót, és a telepítés befejeződött. Feltételezem, hogy egy másik fiók is használható, amelynek adminisztrátori joga van, de meg kell adnia egy jelszót.

    aktiválása a rendszergazdai fiók Windows legfelsőbb 7:
    Az ott található "Vezérlőpult \ Rendszer és biztonság \ Felügyeleti eszközök" elindítja a Loca biztonsági házirend alkalmazását. a Helyi házirendek / biztonsági opció kategóriát választja, és a Fiókok: Rendszergazdai fiókok állapotát Enabled-re változtatja.

    ha tévedek, kérlek, javíts ki! : D

    • és totushi tudja ... Én létre új fiókot (korlátozott jogok), azt lehetővé tette a rendszergazdai fiók (root a Linux), és tettem a jelszót. Aztán belépett a fiók korlátozott jogokkal, beléptünk a parancssorba (cmd), és használta a "runas" (c: \ windows \ system32 \ runas), mint "runas / user: Administrator ccsetup232.exe" Azt adja meg a jelszót, és a telepítés ment végig. Azt hiszem, ez lehet használni, és egy másik fiókot rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező, de kell egy jelszót a Rendszergazda fiók setata.activarea végső windows 7:
      "Control Panel \ Rendszer és biztonság \ Felügyeleti eszközök" vannak helyi alkalmazás elindul biztonsági politika. válassza ki a kategóriát Helyi házirend / Biztonsági opció és beállítás Accounts: adminisztrátori account status jut Enabled.daca valami baj van, kérlek, javíts ki!   

      Olvassa el a szöveget a fenti tutorial! Írtam egy frissítést a cikket, azt nem volt szabad semmit telepíteni 7 gyakorlatilag nem fordul elő értesítési ablakban kérte a rendszergazda jelszót, hogy telepítse a szoftvert számlájára a rendszergazda UAC kikapcsolása. Ha megállt volna, és én is Lasar Alapértelmezett a set jön 7 telepíti a Windows-ban, amikor megpróbáltam telepíteni a szoftvert a felhasználói fiókot, mint a pop-up, hogy volt Én meg a rendszergazdai jelszót. Ismét, ne hagyj itt, sem a Futtatás rendszergazdaként a rendszergazdai fiók ki volt kapcsolva az UAC

      • Olvassa el a szöveget a fenti tutorial! Írtam egy frissítést a cikket, azt nem volt szabad semmit telepíteni 7 gyakorlatilag nem fordul elő értesítési ablakban kérte a rendszergazda jelszót, hogy telepítse a szoftvert számlájára a rendszergazda UAC kikapcsolása. Ha megállt volna, és én is Lasar Alapértelmezett a set jön 7 telepíti a Windows-ban, amikor megpróbáltam telepíteni a szoftvert a felhasználói fiókot, mint a pop-up, hogy volt Én meg a rendszergazdai jelszót. Ismét, ne hagyj itt, sem a Futtatás rendszergazdaként a rendszergazdai fiók ki volt kapcsolva az UAC  

        amit csináltam, működik az UAC be- és kikapcsolt állapotában. amikor verziómat teszteltem, akkor is ki volt kapcsolva az UAC, és nem kérte a jelszavam, amikor megadtam a "Futtatás rendszergazdaként" lehetőséget. tehát számomra nem tűnik ellentmondani a cikk frissítésének, ez csak egy lehetséges befejezés, újabb módszer ugyanezen a dologra;)

        • amit tettem, működik UAC be-és kikapcsolt UAC. Amikor kipróbáltam verziót és én UAC ki van kapcsolva, és nem kéri a jelszót, amikor megadta a "Futtatás rendszergazdaként". Szóval nem találják, hogy ez ütközik a frissítések történtek a cikket, ez csak egy túl esetleg egy másik módja annak, hogy az ugyanaz a dolog. ;)  

          ha nincs bejelentkezve az adminisztrátorba, akkor a credema szoftvert Win 7-re kell telepítenie, és a Vista nem kéri a jelszavát, ha nem az Ön adminisztrátora vagyok, akit teszteltem az UAC-n, és ki van rajta, ki tudja, hogy melyik Win bullet-t vettél fel, amely törött mindent a szájába, és vannak biztonsági lyukak, és mások, vagy ki ismeri azokat, akiket kihoztak belőle

          • Ugye, ha nem vagy bejelentkezve rendszergazda a puha instlezi Higgy Win Vista 7 és megkérdezi rendszergazdai jelszó, ha ESIT Kipróbáltam az UAC be-és kikapcsolása akik stiece balariede nyer megvan, hogy a sérült a szájban Mindent és biztonsági réseket, a másikon ki, vagy aki tud róla  

            Azt hiszem, nem olvasta el figyelmesen, vagy nem olvasta el mindent ... ne kommentáljon többet

          • Azt hiszem, nem olvastam, vagy nem olvassa el figyelmesen az összes ... nincs több comment  

            igen elnézést olvastam a fenti
            alkalmazás, ha vendégként jelentkezik be, és van rds vagy cliknet, vagy amire felkérik a kapcsolat létrehozását, akkor a bn azt mondja, hogy a vendégnél felhasználó és jelszóval rendelkezik, amelyet nem tud létrehozni (és nem úgy van létrehozva, mint a szokásos fiók esetében), és egy másik fiókban, amely nem jogosult Az adminisztrátor az adminisztrátori fiókból jön létre, csak jelentkezzen be a hálózatba, és a rendszergazda jelszavát nem kérik a legfelső fiókból

  • Lenne egy kérdésem: a vista, ha például az egyik 2 számlák admin jogokkal és egyéb jogok szabvány, a szabvány számla telepíteni a szoftvert, akkor is, ha jelszót, és ha megváltoztatja az útvonalat, ahol a program megy egy másik partícióra mint a Windows, akkor instalaleaza a program?

  • Cam még rosszabb, van egy jobb, mint egy bakup szédülés ez? És partíciókat, mint te, és marad milliárd (lásd főleg, de nem tudja elérni azt)! És kérjük, hogy a bemutató, és én MSZORZAT a Norton és BitDefenter!

  • nagyon jó bemutató Szeretem azokat a rendszer oktató eszközöket, amelyek elősegítik a stabil rendszer megteremtését, és azt hiszem, mindenki ezt akarja. és minden alkalommal pontosan a helyes dolgot csinálja. Szeretnék kérdezni tőled valamit, megnéztem a virtuális doboz bemutatóját, ahol a CRISTI-t eldobta az ubuntu live cd-ről, és a végén azt mondja, hogy lesznek olyan virtuális gépek, amelyek növelik a játékok teljesítményét, nem akarna erről oktatást csinálni, mint sokan + teljesítményt akar. köszönöm .

  • Nagyon helyes, de miután mindenféle hibával "megütöttük" a fejünket, ez most nagyon egyszerű, és akkor volt, de nem tudtunk róla. Mert tanítasz minket, és a legjobb úton vezetitek minket.

  • Calin és Cronox, megismétlem, ha a felhasználói fiókból szoftvert telepít, akkor a rendszer kéri a jelszót, ha a jelszót feltette az adminisztrátori fiókra, és aktiválta az UAC-t. Alapértelmezés szerint aktiválva, azaz az UAC csúszka a 2. sorban lesz, és felülről lefelé kezd számolni, ha jobbra nézi a leírásban, akkor még az "Alapértelmezett - bla bla bla" feliratot írja. Tehát aktiválnia kell a jelszót az Adminon és az UACon, hogy egy szoftver dupla kattintással (nem a jobb kattintással és rendszergazdaként futtatva) kérje a jelszavát, amikor egy szoftvert telepít.

    • Calin és Cronox, újra meg kell adnia a jelszót, amikor a szoftver telepítését a felhasználói fiókot, ha a rendszergazdai fiók jelszavát, és teszel UAC engedélyezve. Alapértelmezés szerint, azaz a UAC csúszkát, hogy a kezdőcsapatban 2 számolni fel és le, ha nézek jobbra leírja, és még azt mondja: "Alapértelmezett-Bla bla bla". Szóval tényleg szükség van UAC engedélyezve van és Admin jelszót kérni a jelszót egyszerűen kattintson duplán a (nem jobb gombbal, majd a Futtatás rendszergazdaként) telepítése egy szoftvert.  

      Igen, megértem. de nem arról beszélt, hogy mi kattint. a "runas" parancsról beszéltünk a parancssorból.

    • Calin és Cronox, újra meg kell adnia a jelszót, amikor a szoftver telepítését a felhasználói fiókot, ha a rendszergazdai fiók jelszavát, és teszel UAC engedélyezve. Alapértelmezés szerint, azaz a UAC csúszkát, hogy a kezdőcsapatban 2 számolni fel és le, ha nézek jobbra leírja, és még azt mondja: "Alapértelmezett-Bla bla bla". Szóval tényleg szükség van UAC engedélyezve van és Admin jelszót kérni a jelszót egyszerűen kattintson duplán a (nem jobb gombbal, majd a Futtatás rendszergazdaként) telepítése egy szoftvert.  

      igen, elfelejtettem megemlíteni, ha ez aktív UAC kéri a hibát

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.