Seagate DiskWizard, Acronis True Image ingyen azoknak, akik a saját Seagate vagy Maxtor - video bemutató

Hi friends ez a videó bemutató megmutatom neked egy nagyon jó biztonsági szoftver, Seagate Disk Wizard, ez 100% szabad szoftver eredetileg a híres cég Acronis, valójában ez a szoftver nem szabad normális lesz után ingyenes közötti együttműködés Acronis és a Seagate.
Backup szoftver alakult ki ez az együttműködés nevezik Seagate DiskWizard és teljesen ingyenes tulajdonosai merevlemez Seagate vagy Maxtor, mint tudjuk, egy idő után a cég megszerezte Seagate Maxtor, Maxtor, ezért ma már szinte egyet A Seagate, Maxtor tény, hogy a tulajdonosok a helyszínek nyert, és tudják használni ezt a szoftvert ingyen, mert a "szeretet" a Seagate és a Maxtor.
Seagate Disk Wizard közel azonos a Acronis True Image szoftver 10, ha jól felszerelt, hogy hiszem, hogy néhány helyen, ez egy Acronis True Image 10 "szuper", hogy a név, ez az úgynevezett Acronis True Image 10 jelenleg Seagate hívott DiskWizard.
Megvan minden, amire szükségünk van, amit tehetünk hát, tudjuk helyreállítani a rendszert vagy a fájlokat, akkor klón a lemez (nem alternatíva a Acronis True Image 10 I), tudjuk, hogy a visszaállítási lemezt, ha az operációs rendszer nem akar indul és még sok más lehetőség, amely részletesen a tutorial.
Meg kell szem előtt tartani, hogy létezik ez a szoftver a vásárlás előtt a merevlemez, ha még vesz egy merevlemezt, és miért nem veszi igénybe ezt a fajta előnye, hogy a gyártók bocsátják meg?
Abban az esetben, ha nem rendelkezik a merevlemez kompatibilis a szoftver, vagy problémái vannak a merevlemezen, javasoljuk vásárol Seagate vagy Maxtor merevlemez, hogy kihasználják a biztonsági mentés és klónozó szoftvert Seagate Disk Wizard, különösen a merevlemez Seagate oldalak közül a legjobb, ha nem a legjobb merevlemezek.
Meg tudja nézni az árakat vásárlás előtt néhány Seagate merevlemezek. (Affiliate link)
Az elkövetkező napokban is vissza fog térni a verzió tulajdonosai Western Digital merevlemez, remélve, hogy talál más ilyen közüzemi és egyéb hardver-gyártók, mint találni valamit, hogy be, maradj mellettem.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. bogdan - mondta

  Köszönöm nagyon hasznos (Én történetesen Seagate)

 2. Dragos - mondta

  Remek, de rájöttem, a program-2 3 héttel ezelőtt, I `ve nem teszteltük, de én ezt is.

 3. A felhasználók is kap egy Western Digital merevlemez, és kialakított egy ingyenes verziója Acronis, Acronis True Image WD nevű Edition.Daca is tettem a címet, ahol lehet letölteni.

 4. TurocK - mondta

  Acronis True Image ingyenes azok számára, akik a saját Western Digital.
  Google a "Acronis True Image WD Edition"

 5. Nagyon klassz, köszönöm.

 6. Bulgac - mondta

  Deacomdata nem akar csinálni a backup.BRAVO.

 7. Gigi - mondta

  Gratulálok még egyszer. Sajnos a saját Samsung videotutorial.Din csapat F3.Cristi mentési kép készült a Windows 7 akkor valami jó, vagy érdemes használni egy másik programot. biztonsági mentés? MS és annyi oktató.

 8. sailorriver - mondta

  Köszönöm a bemutató.

 9. Octavian - mondta

  Meg tudná mondani, ha a vizsgálatot az Ön által, ez a szoftver jobb, mint az ingyenes vállalati Paragon? Előre is köszönjük.

 10. Alex - mondta

  Lenne egy kérdésem: ha a HDD Segate program nem ingyenes?? Way honnan tudod, hogy milyen HDD én??

  • Adrian - mondta

   Alex: Lenne egy kérdésem: ha Segate avemHDD program nem szabad?? Way honnan tudod, hogy milyen HDD én??

   Ha legalább egy Seagate vagy Maxtor csatlakozik a számítógéphez nem tudja telepíteni az Acronis. Hogy milyen keményen használja Everest melyről bemutató írjon ki a "Search videotutorial.ro ..." Right: Everst, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató, vagy menjen a számítógépen, kattintson a jobb gombbal, válassza a Kezelés és menj balra a tárolás, nem fogja mondani, hogy a kemény az.

 11. feküdt - mondta

  Ismét kalapok.
  Üdvözlettel.

 12. Dragos - mondta

  Hi guys, szeretnék javasolni valamit. Azt szeretnénk, hogy a bemutató tette a Norton Internet Security 2010 mióta antivirusl a 2009 mint http://av-comparatives.org És azt akarom mondani, hogy érdemes, fogyasztás, felderítése váratlan volt az első, tegye tudtam, hogy vírus, amely keresztül terjed az azonnali üzenetküldő. Köszönöm.

 13. Ionut - mondta

  A bemutató Apache Virtual Host, ha tudsz

 14. vlad kakukk - mondta

  tttttaaaaaaarrrrrreeeee, de ha a Google Talk kérek fogadd id vladcuc74

 15. Elnézést a buta kérdés, de van egy monitor × 1920 1080?

 16. Misu - mondta

  Üdvözlőkártyák, Note 10

 17. vlad kakukk - mondta

  tttttaaaaaaarrrrrreeeeee, köszönöm, de én szeretnék kérdezni valamit én néztem a bemutató routeru régi vele Romtelecom hálózati kártyát és egy TRENDNET RDS írtam a post http://192.168.10.1 de kaptam hiba kérem, mondja meg, mit tegyek

 18. alex - mondta

  Van egy Seagate SATA laptop, és azt tapasztaltam, hogy a régebbi verzió, de nagyon hatékony hardver reunoscut acrons 10.0.4871 nemcsak vesiunea 11 12 vagy ő tette az a képem facndu 2010 file.It várok egy TIB fájl . Segate DiscWizard És ez az azonos típusú archív 2010.Daca akar "felfedezni", amely rávilágít nemcsak recunoastre és keressen archívumában "TIB." Mi a teendő??
  A bemutató nagyon tanulságos és folos.VA Köszönjük vette a kezdeményezést, hogy ezt oktatóanyagok

 19. Mihai - mondta

  Hello. Van egy nagyon nagy problémám. Paragon szoftver segítségével nagyon jó munkát, de ki akartam próbálni, és én „Acronis True Image WD Edition”, amely nyilvánvalóan elővett 3 (a 5) partition (nem láttam sehol egyáltalán). Valaki segíthet nekem?

 20. Liviu - mondta

  Mr. Cismaru kéri, hogy térjenek vissza, a hang-és az ígéret a bemutató, ha az idő engedi természetesen kapcsolódik a videotutorial média elemek lehetőség által kínált Seagate Disc Wizard.Va csodálatos puha köszönöm.

 21. Bobu - mondta

  Tehát végül is megérett a Windows 7? a hivatalos honlapján a Seagate azt mondja, hogy a munka a Windows XP és a Vista, és azok az Acronis TIH mondjuk csak 2010 7 van compatipul a Windows. De Én a 7 egy hónap, és látni, hogy működik. Csak ne legyen valami probléma .... Én is megjelenhet később kék képernyő, stb

  • Ratzoiu - mondta

   Tehát végül is megérett a Windows 7? a hivatalos honlapján a Seagate azt mondja, hogy a munka a Windows XP és a Vista, és azok az Acronis TIH mondjuk csak 2010 7 van compatipul a Windows. De Én a 7 egy hónap, és látni, hogy működik. Csak ne legyen valami probléma .... Én is megjelenhet később kék képernyő, stb

   @ Bobu ... Van Acronis a Windows7 és nagyon jól működik. Ingyenes Sfoturle az Acronis dedikált gyártó Seagate merevlemezek / Maxtor és WD, menj a Windows 7 származó TI2010 és elkötelezett azok márkák. Ha még mindig nem bízik meg egy szoftver, ahol tudja, és akkor a bajt.

  • Ylye - mondta

   Tehát végül is megérett a Windows 7? a hivatalos honlapján a Seagate azt mondja, hogy a munka a Windows XP és a Vista, és azok az Acronis TIH mondjuk csak 2010 7 van compatipul a Windows. De Én a 7 egy hónap, és látni, hogy működik. Csak ne legyen valami probléma .... Én is megjelenhet később kék képernyő, stb

   Sant és egyetértek Ratzoiu ... Van egy Windows-7 Acronis WD HDD és nagyon jól, így két véleményt erről a problémáról ... még mindig, és akkor majd meglátjuk, hogy tökéletesen működik!

 22. Eusebio - mondta

  Szia Cristi, én hallgattam sokáig, és szeretem, hogy tutorilele nyilvános.
  Szeretném megosztani veletek az egyik probléma, nevezetesen, volt egy Seagate st31000528as két év után a művelet kezdődött átcsoportosítása ágazatok 4 először, akkor összesen 6.Mentionez a hdd vásárolták CEL.ro. Én voltam a szolgáltatással, és a HDD-t cel.ro megállította őt service.Dupa 8 nap hívj, és mondd meg, hogy jöjjön, és vegye HDD, hogy helyette egy másik jó címkével nou.Fara ellenőrizni hdd ( Én nyomon és a származási ország), csomagolás nélkül észrevettem hdd elemzi Tanúsított Javított HDD SEAGATE írni, adni és Google használatának, és megállapította, azok javítása hdd. Írják a szolgáltatás (mert csak így lehet felhívni azokat mail), és mondd el nekik, hogy a szolgáltatás lap írjon inlociut új hdd, és azt mondják nekem, hogy a gyártó helyett és javítás.
  Arra a következtetésre jutottam, hogy a robbanás után a hdd árak Seagate jöttek használni és a bolha újrahasznosítható. Egyike volt, hogy a használt magabiztosan előre nem látható Seagate de azután, hogy nem fogom tovább használni Seagate, vagy csak itt Romániában, így folytatja Service.Asadar távol hdd javítani.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.