Változás kiszolgáló szolgáltatások fejlesztése érdekében - ez nem egy oktató

Ma a kedves videotutorial.ro ment egy másik szerverre, remélhetőleg ez a szerver kínál egy nagy kényelmes használat és a folyékonyság figyelte oktatóanyagok, ha valaki nem megy a használja, kérjük, ossza meg velünk a hozzászólások részben vagy A gyors megjegyzéseket.

Az egyetlen probléma, amit észrevettem, az Internet Explorer verzióját 6, amelyek nem mindig látni a jobb szélen oldalsáv a honlap, ez a probléma nem mi vagyunk, azért, mert a böngésző nagyon régi.

Az Internet Explorer felhasználók Internet Explorer 7 8 vagy nem lesz probléma.

Mi továbbra is fejlődik, és olyan, egyre jobb.

Szolgáltatásaink szabad marad még nem számít fel díjat megtekintésére útmutatók.

Mint mindig a véleményét, és a javaslatokat a hozzászólások részben, vagy a levelezési címet.

[Email protected]

[Email protected]

tiszteletteljesen videotutorial.ro


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. geoker - mondta

  Szép munka srácok. minden nap nézni, ha adsz tutorial. Kiváló munkát végez. Azt inkább, hogy egy sor útmutatók Microsoft Office.

 2. veszély - mondta

  Nagyon jó. Nagy rajongója vagyok felhasználó PT. Ön és tutoarialele nagyon hasznos. Folyamatos siker!

 3. Szuper tari.Indiferent bemutató, ha hasznos-e vagy sem, akkor vegye figyelembe 10 +. További siker

 4. Dragos - mondta

  BRAVO .... a legmelegebb

 5. Viorel - mondta

  Üdvözlet!

 6. Sergiu - mondta


  Oleeee !!! Itt én hangulatjelek-azoknak a sikoltozó, I fórumok, chat-

 7. Armeanu - mondta

  Nézése lényeges változás, hogy egy másik jelenik meg a lekvár:
  A szkript ezen az oldalon okoz Internet Explorer futtatásához lassan. Ha továbbra is fut, a számítógép nem válaszol május.
  Szeretnéd, hogy megszakítja a forgatókönyvet?
  Hogyan lehet megjavítani?

 8. @Armeanu:
  Ez azért történik, mert az Internet Explorer sata 6, dascarca újabb verziója vagy 7 8 béta, és ez nem fog újra megtörténni.
  Ön is tudja használni, és egy másik böngésző, a Firefox, Opera, Safari, Google Chrome, vagy bármely más internet explorer ki 6 egy régebbi böngészőt.

 9. Irinel - mondta

  Ön szuper .. boby .. mit mondott a jobb oldalon (valahogy?) .. Nem láttam az Opera (v.9.64 utolsó előtti vagy a Mozilla Firefox (v.3.08 utolsó előtti), sem Internet Explorer (v.8.beta) [legalábbis én nem láttam]

 10. Irinel - mondta

  Állami .. most kezdett látni .. így látom, de néhány perc múlva a várakozás .. sry a dupla post

 11. Ghita - mondta

  Készíts egy érdekes és jó kemény munka. Nem volt itt működött - nem Orit itt kell ezeket tutoriale.si, hogy akkor természetesen. A barátságos fogadtatásban minden.

 12. Hai én megoldottam az Internet Explorer script hiba most is kell ahhoz, hogy nincs probléma.
  Ha valakinek van bármilyen probléma vagy hiba navigáció az oldalon, kérjük, ossza meg velünk.
  Ami videotutorial.ro

 13. Cosmin - mondta

  Bravo srácok! Van egy nagy munka, és nagyra értékeljük azt a tényt, hogy a video oktatóanyagokat maradt szabadon, bár egy sokkal jobb minőségű. nagyon köszönöm az erőfeszítést, hogy nyújtson be.

 14. Corleone - mondta

  Cristi én IExplorer 6 mivel megváltoztatta a szerver, hogy a figyelmeztetés nem jelenik meg, ha az t rúgás, vagy valami scriptek betöltődik nehezebb, és ez az extra terhelés és a rendező egy bizonyos bemutató sokkal gyorsabb (ez a megjegyzés I constatato I) különben sok üdvözletét és jó egészséget! siker, és átveheti a win!

 15. Véletlenül töröltem a sütiket Yahoo .... hogyan lehet megoldani a problémát, hogy nem nyitja meg az e-mail messenger (nekem egy ablak, amely szerint a Windows nem találja az utat ...)??! ! MERCI

 16. Andrew - mondta

  Nagyon Buin hogy sikerült megváltoztatni szerverre ... most a minősége az oldal nagyobb ... ez nagyon jó ... és a kis változások megjelenése várjuk ... Erre a cserére megfelelő szkript azt mondanám, hogy ez egy kis probléma mint a hagyományos ... nem láttam ... nem mindig látható, és nem látható, mint a mozilla, egy másik böngészőt nem láttam ..., és a dolog, hogy ez a válasz a reCAPTCHA hozzászólás nem hiszem, hogy olyan, hogy kevés indocat fenyegetések spam a helyszínen, mint videotutorial néhány megjegyzést .... Egyébként oldal minősége jelentősen javult ... A nagyobb ...

 17. Andrei - mondta

  Látom, sikerült az átadás, gratulálok

 18. Nicu - mondta

  Meg kell érteni, hogy bár a webhely nem téma nyelvtan regények erkölcsi kötelességünk beszélni és írni helyesen román, a minőségi diplomások néhányan, néhány karon de amelyet más emberek ezen a szempontból site.Din kétségtelenül van felelőssége, hogy azoknak, akik olvasni, vagy hallgatni.
  A végén, abban a reményben, hogy valaki ideges (becsületes, nem ez volt a célom) Szeretnék gratulálni készült útmutatók, még szerencse, és több figyelmet a jövőben.

 19. Mozognak jobban website, látjuk a különbséget, gratulálok a változásokat.
  Ma akartam követni a tutorial "tutorial, hogyan kell letölteni torrentet (bit torrent fájl típusa), valamint 9 perc és valami leállt, vagyis ha már a végére ért a bemutató.

 20. György - mondta

  Gratulálunk ingyenes tanácsot adsz! Szeretnék egy tutorial laptopok. Szeretnék venni nekem egy jókora a 17 ", és én valóban szükség van néhány tanácsot. Csak kiderült, hogy az Asus a megbízható márka és a figyelmet a vezetők.

 21. @György:
  Én személy szerint nem mondják, őrült vagyok az ASUS
  Ki mondta, hogy nagyon megbízható asus laptop is elmondta, és hány összetevőket talál, hogy az Asus laptop
  Elmondom a legjobb esetben ott csak egy, azaz CD-ROM és szünetet
  Azt hiszem, a figyelmet, talán jobb, hogy kapcsolja be a konfigurációs azt, hogy a laptop, és kevésbé márka
  Számomra Brenda csak egy doboz, amely azt mondja Asus, Dell Toshiba, Sony Vaio, stb
  Hidd el, hogy mind ugyanaz csak különböző felületek compnente
  A döntés az Öné
  "Gyerünk ASUS"

 22. Dany - mondta

  Bravo srácok a legmelegebb Köszönjük segített egyáltalán, és én is hasznos útmutatók, tudom használni IE és ez megjelenik ECAC 6, hogy azt mondja, hogy például a képek az én PC alkatrészek megy nincs probléma itt ff b Bravo Tisztelem, amit ti csináltok, és mit c csinálni! Bravo folytatódik ;)

 23. marius512 - mondta

  Mivel megváltozott a szerver mozog egy kicsit jobb, de nem akarja megmutatni a playlist után is próbálta min.Am 30 3 böngészők.

 24. @marius512:
  Még soha nem hallottam problémát a playlist általában el kell menni dolgozni, ha mindenki böngésző plugin telepítve "flash player" változat.

 25. Kérjük, ellenőrizze RSS segítségével FeedReader, de néhány napon belül nem hozza meg site.La megjegyzéseket más oldalakon nem probleme.Mersi

 26. marius512 - mondta

  Én megoldotta a problémát. Én reinstalled a Windows, és most megy playlistul.Se tűnik nekem ez volt a probléma.

 27. Adrian - mondta

  @Nicu: Írok tudom analfabet.nu nyelvtani hibák ... és imádkozzatok, amit csak akarsz ... ha te is színvakok ... Most kérem .... mit akarsz? Mit nem tudom, hogy pontosan, de a por és por a számítógépek is tudom, hogyan kell írni nagyon szép ... aki nyert? Mi ez valahogy nagykövetség, diplomácia kell teljesíteni, és egy adott protokollt? BROTHER oldal egy oldal, ahol mit tanulni a domain PCS nem a Nyelv Román! Csak nem értem, mint a NYELVTAN Akkor menj Profu A ROMÁN megkérdezni tőle, hogyan lehet a NET kapcsolat, telepítse a meghajtó, a Windows, hogyan kell írni egy CD-t, a film, FOTÓK ÉS ETC ...

 28. Andrew - mondta

  Ez jó, hogy megváltoztatta a szerver. Van egy kérdés: hol van a szerver most? Van egy online tárhely szolgáltatás ugye? Tettél a PC azt hiszem. Egyébként már videotutorial.ro megy nagyon jól.

 29. Don Pedro - mondta

  Igen már mozog jobb, de még mindig nem egy egyszerű válasz arra a kérdésre, hogy megkérdeztem tőle, az alkatrészek, vagy mint amikor rákattintok valami hasonló az egér nyilat, hogy a piros körök láttalak. A ha incepator.Inca Köszönjük!

 30. Adrian - mondta

  @Don Pedro: Nem tudod, hogy a kör, ez egy hatása capture szoftver, amelyik a bemutató, hogy kiemelje mauseul és a néző nem tud elmenekülni mauseul a kurzor mauseului szem ... ebben az értelemben aktív marad, és csak akkor aktiválódik, ha a ha kapunk ... ez nem egy tartós hatást!

 31. petrepaul - mondta

  Helló uraim! után, amit akarok, hogy megpróbálja kideríteni, mi fáj nagyon hálás lenne. használni linux kiwi. akarok, hogy képes létrehozni, mint egyfajta rooter ebben az internet linux vagyok elég jó rds keresztül PPoE kapcsolatot, és azt akarom, hogy Készíts egy kis otthoni hálózatban és egyes szomszédok (ptr, így van egy NEC 800mhz desctop az SDRAM HDD 512 10 és giga) és a hálózati kártyák 2 mindannyian tudjuk, és nézni az összes oktató, de kezdek megérteni linux elég nehéz

 32. @petrepaul: Tudod, hogy hálózati útválasztó, akkor ne használja az operációs rendszer, persze, ha úgy tetszik a zenekar kezelése, QOS, stb kell használni az operációs rendszer egy egyszerű hálózat, de nem kell semmit kívül a router és a switch.

 33. Alex - mondta

  Én ezzel a bemutató, de van egy kérdés, amit nem tudom, hogy a kérdés az, hogy melyik program ezek útmutatók

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.