Gyors dokumentum- és képkeresés PDF formátumban - videó bemutató

Szia barátok, ma is, hogyan kell a dokumentumot, és képeket közvetlenül a PDF formátumban, ami azt jelenti, majd (mi átnézi) közvetlenül egy többoldalas PDF-dokumentum helyett a sokszoros fájlokat TIF, PNG, JPG, stb
Ehhez a művelethez használunk egy szoftvert, ez ingyenes, és jön a HP illesztőprogramokat, ha kérünk tőled fog tenni egy független szoftver későbbi felhasználásra más márkájú nyomtatókat.
Bárki, aki beolvassa a dokumentumokat, talán egész mappákat, tudja, milyen "csúnya" ébreszteni egy csomó kép beolvasott fájllal. E-mailben történő elküldéshez archiválnia kell őket, és a telefonon vagy táblagépen lévő csomagolás és / vagy kinyitás nem mindig könnyű feladat. Sokkal jobb a teljes fájl beolvasása és bármilyen eszközön könnyen olvasható PDF-dokumentum beszerzése, tehát csak egy fájlt kell kezelnünk, és ez a fájl elismert formátumban van még régebbi eszközökön is. Általában minden telefonon / pda / táblagépen van egy program, amely megnyithatja a PDF-fájlokat.
Ha érdekel a szoftver, amely megkönnyíti a munkát a Office System, hívlak benneteket, hogy néz az oktatóanyagok kategóriában iroda, Ott van több oldalt video tutorials, azt hiszem, körülbelül 60 útmutatók különböző témákban.
Élvezze.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • Helló Cristi, jó a HAMA HDMI-kábele? , mivel van néhány elem a Hama töltővel, ez még mindig nagyon jó. Tehát .... milyen probléma van egy hatalmas HP ColorLaserJet 5550dn nyomtatóval, amely csak a fekete-fehér eltávolítja, gyakorlatilag nem távolítja el a fekete színt, csak akkor távolítja el a feketét, ha valamilyen színt tesz a papírra, akkor fekete színű lesz, de a nyomtató új patronjainak 4 patronkészletek. Fekete, kék, sárga, piros. És amint mondtam neked, akkor csak akkor kerül ki, ha szöveget teszek, egy kissé színes foltot, majd feketé jön ki, különben, ha csak fekete szöveget vetek ki, akkor az üres lap jön ki, miért? Ez egy hibakód jelent meg rajta 59.C0. Megállítottam, és utána be kellett kalibrálnia. És akkor a TREY 2 Empty A4 jelenik meg a képernyőn, ami azt jelenti, hogy szabálytalan. Van fogalma, hogy miért nem jön ki a fekete szín, amikor fekete szöveget rajzolok?, Mondtam, hogy ha szöveget színezek, akkor az is fekete színű. És tetszett, hogy ő is fényképez rólam. Mit mondasz ???

  • Én rögzíti a nyomtatót vettem át 2008 tiéd, most kapok egy hiba Megváltoztattam patronok háromszor, de hiába, most csak annyit tehetünk, hogy, hogy átvizsgálja, hogy tudd, mi az?

  • Ovidiu:
    Én rögzíti a nyomtatót vettem át 2008 tiéd, most kapok egy hiba Megváltoztattam patronok háromszor, de hiába, most csak annyit tehetünk, hogy, hogy átvizsgálja, hogy tudd, mi az?

    Nem tudom, még nem történt ilyen.

  • ASUS:
    Szia Cristi, jó HDMI kábel Hama? Ahogy néhány elemet töltővel Hama minden olyan nagyon jó. Így .... Amit problémája van nagy HP nyomtató ColorLaserJet 5550dn csak black out, gyakorlatilag black out, Skócia fekete színű csak akkor tesz valamit a papírra, majd elsötétül, de a nyomtató új patronos 4 fedélzeten. Fekete, kék, sárga, piros. És mint mondtam, ne távolítsa el, ha nem tesz egy szöveget, egy színes folt, majd elsötétül, vagy a fekete szöveg csak akkor húzza ki a lap üres, miért? Ahogy hibakód jelenik meg rajta 59.C0. És én abbahagyta, és azután, hogy a kalibrált. És miután TREY jelenik 2 üres A4, hogy ez rendben van. A színes Negra nem tudom miért, ha ki fekete szöveget?, Azt mondtam, ha tesz ki a színes és fekete szöveget. És én szeretem őt, és én szeretem a képeit Skóciában. Mit gondolsz?

    Hama a cég márkanevet uieste termékeket kapnak a termelő cégek termékek Kínában, és eladták őket a saját márka alatt.
    A kábel, hogy van jó, de nem tudom tenni a másik kezét a tűz.

  • Helló Cristi. Nyomtató, mint a tiéd, és van néhány probléma, hogy a funkció másolás (fénymásolat színes / fekete-fehér). Ha van a "xerox"-at a dokumentumot és az írás ível A4 szélein oldalt, majd másolja a széleket hiányzó oldalakat. Azaz szkennelés szélein példány hiányzó oldalakat. Plusz, ha nagyon alacsony bélyegző, sem, hogy miért nem távolítja el a copy right, vágjuk. Röviden, a másolatot nem hajlandó olvasni / nyomtatni adag kb 3 cm az alján, és a széleken 1 1,5 cm-oldalakat. Volt ez a probléma az első másodpercben, amikor megvettem.
    A normál vizsgálat PC Scan megfelelően.
    Ha a nyomtató is ugyanaz a probléma? Köszönöm

  • TurocK:
    Helló Cristi. Nyomtató, mint a tiéd, és van néhány probléma, hogy a funkció másolás (fénymásolat színes / fekete-fehér). Ha van a "xerox"-at a dokumentumot és az írás ível A4 szélein oldalt, majd másolja a széleket hiányzó oldalakat. Azaz szkennelés szélein példány hiányzó oldalakat. Plusz, ha nagyon alacsony bélyegző, sem, hogy miért nem távolítja el a copy right, vágjuk. Röviden, a másolatot nem hajlandó olvasni / nyomtatni adag kb 3 cm az alján, és a széleken 1 1,5 cm-oldalakat. Volt ez a probléma az első másodpercben, amikor megvettem. A normál vizsgálat PC Scan megfelelően. Ha a nyomtató is ugyanaz a probléma? Köszönöm

    Kell igazítani patronok és kalibrálja a szkennert.
    Ha beállítod ezeket a lehetőségeket. Általában megváltoztatja patronok és aktiválja újrakalibrálás.

  • EMI:
    Mi a gond a Windows, Cristi?

    Én reinstalled a laptop 7 és mikor, hogy a telefon a Microsoft az aktiváláshoz, rájöttem, hogy nem lehet látni az írást a matrica hátoldalán liceenta.
    Mielőtt ő és műanyag, a matrica készült papír és eltávolították.
    Most liceenta a laptop. Azt hiszem, maradok a Windows újraélesednek 7 vállalat, és ez 360 napig gond nélkül.

  • Cristi-admin: Meg kell igazítani patronok és kalibrálja a szkennert.
    Ha beállítod ezeket a lehetőségeket. Általában megváltoztatja patronok és aktiválja újrakalibrálás.

    Gondolom azt, hogy ne erre. A nyomtató (azt hiszem) van egy hibája a vásárlóerő.
    Jobb nyomtató 5 éve (és én mindig megtettem), és tudja, hogyan kell újra beállítani patronok / szkenner.

  • Szia Cristi, néztem bemutató: gyors szkennelés dokumentumok és képek közvetlenül a PDF formátumban, és érdekel, így a Lexmark univerzális X2470 használja csak szkenner Van egy Dell lézernyomtató 1710

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.