SARDU, USB-meghajtó vagy multi boot CD / DVD létrehozása diagnosztikai eszközökkel, devirus, helyreállítás - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni Sardu vagy shardanák Antivirus Rescue Disk Utility. A szoftver, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egy bootolható USB stick vagy ISO kép (akkor kell égetni egy bootolható CD-t vagy DVD-n), különböző eszközökkel, amelyek segítenek átvizsgálja a számítógépet a vírusok, vissza adatokat, újra a merevlemezt rövid, akkor egy USB stick vagy generál ISO kép mindent, amit kell, a rendszer-szintű diagnosztika és javítás szoftver.
Ha azt akarjuk, hogy egy USB stick minden diagnosztikai eszközt meg kell győződnie arról, hogy a bot van formázva FAT32.
Ha nem kívánja használni az eszközök által nyújtott Sardu, tartalmaz néhány alapvető segédprogramok, mint például:
- botkezelők - SuperGrubDisk 1 és 2, Nyárfa
- RAM memória tesztelése - Memtest
- hardverdetektáló eszköz - Hardverdetektáló eszköz (HDT)
- partíció helyreállítása - Testdisk
- szoftver adatok, dokumentumok, fényképek, videók helyreállításához - PhotoRec
- jelszó beolvasása - LiloPwd a LILO lekérdezéséhez
Mindez tudjuk használni, ha úgy döntünk, hogy nem kullancs meglévő közművek kategóriában Antivirus, Utility, Linux Live, a Windows, de van, hogy létre az ISO fájlt, vagy írjon az USB-stick használja a Sardu. Sardu ideális eszköz azok számára, akik szeretnék deviruseze csomagtartó számítógépek különböző Antivirus Suite. Sokszor ajánlott egy boot vizsgálatát, és nem egy, a Windows, míg az operációs rendszer fut. Olvassa be a boot hatékonyabb és az érveket meg a bemutató videót. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell használni, és Sardu mit tudunk elérni vele.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (68)

    • ASUS:
      AA és elfelejtettem valamit, ahol le iso képeket találok semmi AppData hol van a kirakodás helye?

      Azt mondták, a bemutató, ahol le. Bizonyítékként azt hitted, okos és futtatja. Szívás.

      s3banu:
      hogyan lehet egy víruskeresést a csomagtartóban? foartebune az oktató, így lépést tartani a tárcsát egy nagyon jó csapat

      Hát ez volt látható a video tutorial fent. És futtatja. Lapozzon ostoba testvérek és kérdéseket a megjegyzések rovatban. Szép!

  • ez a SARDU nagyon hangos, hallottam róla a múltban, de őszintén nem bíztam benne, de miután Adi bemutatta, DVD-n égettem el, számomra rendkívülinek tűnik, és senki sem hagyhatja ki.

  • Nagyon hasznos bemutató köszönhetően Adrian. Nekem van egy probléma az én internetes oldalak betöltése nagyon nehéz, és én újra felépíthető, de azt el kell hagyni a Windows partíciót, mint C.Chestia vírus nem értem, hogy ha van egy másik számítógép vagy laptop csatlakozik a modem, és kezdje ezzel például a webhely gyorsabban töltődnek be a laptop, mint a PC, de ha kapok a hálózati kapcsolatot és jobb kattintás a Helyi kapcsolat 2 és csak akkor disable és enable gyorsabb betöltése gyorsan 2 percre asa.Daca formában valaha is megszabadulni a probléma?

  • És köszönjük tutorial.Am a DVD egy régebbi verzióját Sardu, de őszintén szólva használhatatlan autó utánam, szoktam a niciodata.Poate már kibír vele.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.