A Samsung Galaxy S10 Lite áttekintése - az egyetlen "S" Snapdragonnal Európában

A Samsung Galaxy S10 Lite áttekintése
A Samsung Galaxy S10 Lite áttekintése

Miről szól a Samsung Galaxy S10 Lite beszámoló?

Ez az értékelés a Samsung Galaxy S10 Lite okostelefonról szól. Ez egy felülvizsgálat, amely majdnem 3 hónapos folyamatos tesztelés után jön létre. Valójában a telefont rendesen és folyamatosan használták majdnem 3 hónapig.

A helyes felülvizsgálat egyre nehezebb és nehezebb!

Bármely webhelyre és bármilyen csatornára a YouTube-on, ahol telefonokat, eszközöket, elektronikát, autókat stb. Ismertetnek, pénzeszközökre van szükség a tartalom létrehozásához szükséges kiadásokhoz és termékekhez.

Biztos vagyok abban, hogy a legtöbb értékelő kezdetben jó szándékú. Sajnos az idő múlásával a kapcsolatok a termékforgalmazókkal, akik termékeket tesztelnek nekik tesztelés céljából, túlságosan szorossá válnak, és ez nem rendben.

Sok esetben a túl szoros kapcsolatok "házasságokkal" érnek véget, amikor az értékelő az üzlet pompásvezetőjévé válik.

A bíráló számos dilemmával szembesül, amelyeket nehéz megoldani.

Fogadja el a "túl forró" kapcsolatot a forgalmazóval, de el kell búcsút mondania, különben nem kap több terméket, vagy előbb nem kapja meg őket. (20% objektivitás)

Beleegyezik abba, hogy fizetős értékeléseket készpénzzel vagy termékekkel készít és a tegnapi szenvedélytől kezdve átnéz egy értékelőgépet. (10% objektivitás)

Ön vállalja, hogy ad helyet a webhelyen / csatornán egy vállalkozásnak, amely kiadja az Ön számára, és az Ön helyét úgy fizetik, mintha egy kereskedelmi helyet bérelne (Ön eladja, 0% objektivitás)

Áttekinti sok kis terméket Kínában, mivel ez lehetővé teszi számukra a megvásárlást és a cseppszállításból történő keresést (30% objektivitás)

Véleményeket készít arról, ami jól eladható és szerezzen az affiliate linktől (mechanikus áttekintés, 10% objektivitás)

Ön átnézi a jó kínai termékeket és az affiliate linkből keresel. Tudod, hogy jó munkát végez, és tisztességes pénzt is kereshet. (50% objektivitás)

Áttekinti, amit pénzzel vásárolt, és nincs érdek, nincs társult programja, a webhelyen található hirdetés vagy a bevétel más formája. Forgatókönyv, amikor nem keresnek pénzt a webhelyről / csatornáról, és nem tesznek sok tartalmat közzé (80% -os objektivitás, mert mindegy, továbbra is szubjektív maradunk)

Felülvizsgálja a pénzével vásárolt termékeket, hirdet a webhelyen, társult linkkel rendelkezik, de továbbra is a lehető leg objektív és figyelmesnek kell lennie az általa szolgáltatott tartalom mellett (80% -os objektivitás, mert továbbra is érdekli, hogy belépjen a világába az oldalon, csatornán és megvásárolja a terméket)

Még nem is tudtam a végső következtetést levonni, oly sok év után, és már több mint 10 év telt el azóta, hogy feladtam.

Megpróbálom ragaszkodni ahhoz a véleményhez, amelyet vásárolt termékekből készítettem, vagy jó minőségű termékeket kedvező áron Kínában (általában kínai márkák). Időnként olyan forgalmazók vagy üzletek által elküldött termékeket fogadok el, amelyeknek nincs kifogása, azaz azokat a termékeket veszem azoktól, akik megbíznak termékükben. Nem szeretem, ha csak eladó vagyok.

SOHA ne gondolja, hogy a vélemény önzetlen. Bárhol is van érdeklődés, de Önnek, mint tartalom készítőnek, ezt úgy kell megtennie, hogy az érdeklődés ne befolyásolja a tartalmat.

Van egy másik probléma… .TIME!

A leggyorsabban feladó hajsza során, mivel ez megkapja a látogatók számát, felületes áttekintések készülnek, leírások olvasása és értelmetlen truizmusok. Nem igazán tesztelték, és itt nem a referenciaértékekre gondolok, hanem a telefonnal töltött időre, amíg jól nem érzem magam.

Egy hét után nem tudja elvégezni az illetékes felülvizsgálatot, elolvashatja a leírást, és reprodukálhatja mások véleményét, akik szintén sietős véleményt készítettek. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a "felülvizsgálati gyárak" más eszközökkel is rendelkeznek, amelyekkel "tesztelni" kell őket.

Nem azt mondom, hogy én vagyok!

Mindannyian időnként megpróbáljuk megtenni a parancsikont, ahogy az emberi természet is, valójában ez az agy, mindig próbálva megtalálni a könnyebb utat. Én is gherle-t adtam, és néha közületek némelyiknek még a szeme is felfigyelt. Köszönjük!

A felülvizsgálat során az egyszerű módszer nem a legegészségesebb. Ezért, kedvesem, készítsünk minőségi tartalmat is; És amikor azt mondom, hogy a minőség, nem a színes lámpákra és az "UnboxTherapy" hangulatra gondolok; Olyan minőségi tartalomról beszélek, amely hasznos lesz az emberek számára. Tegyük fel is, hogy bolgár szomszédaink (GSMArena) megmutatták nekünk, hogy ez lehetséges.

Vissza a Samsung Galaxy S10 Lite ismertetőhöz

Miért választottam a Samsung Galaxy S10 készüléket?

 1. Snapdragon 855 processzor (jobb, mint az Exynos)
 2. UFS 3.0 gyors tárolás
 3. Jelenlegi kialakítás
 4. Szép, fényes és nagy AMOLED képernyő (jobb, ha nagy)
 5. A képernyő üveglapja lapos, 2.5D szélekkel, nem ívelt
 6. 4500 mAh akkumulátor
 7. Gyors töltés és PD 3.0 támogatás (energiaellátás, ez egy univerzális töltési szabvány)
 8. Jó kamerák optikai stabilizálással a fő kamerán és az elektronika a többieknél
 9. Kiváló mobil vétel, Wi-Fi, Bluetooth és GPS
 10. A Samsung szoftver, amely mostanra rendkívül érett és gyengéd

Hol vettem a telefont?

Samsung Galaxy S10 LITE, kettős SIM, 128 GB, 8 GB RAM, 4G, fekete (affiliate link, videotutorial.ro jutalékot kap)

Samsung Galaxy S10 Lite 128GB 8GB Dual RAM (G770F) (a videotutorial.ro nem nyer semmit)

Feltölthet is ökör, de természetesen óvatosan, mivel a csordákkal is találkozni fogsz.

Hasonló vélemények:

 1. A Samsung S10 Lite pillanatnyi vállalkozása - A Snapdragon 855 NEM LITE!
 2. Csatlakoztasson két vezeték nélküli bluetooth hangszórót - Samsung Dual Audio
 3. Tekintse át az Ikea Eneby 30 Bluetooth hangszórót - True Bargain
 4. Zene két csatlakoztatott Bluetooth hangszórón - hangsorként is működik
 5. Tronsmart Onyx Ace TWS minõségû AirPod-ok negyedéves áron - áttekintés
 6. Univerzális gyors töltésű autós töltő minden gyors töltési szabványnak
 7. Tp-Link Tapo C200 motoros kamera áttekintés és felhasználói útmutató

Véleménye a Samsung Galaxy S10 Lite

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Costel - mondta

  Nagyon tetszett a bevezetés. Van egy fehér golyója tőlem az őszinteségért

Trackbacks

 1. […] Feltétlenül ajánlom a Poco F2 PRO-t, és még mindig azoknak ajánlom a Samsung S10 Lite-et, akik nem ízlelik a testreszabás szintjét és nem tudják megszokni a MIUI interfészt.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.