Mentse el a Yahoo Messenger avatárjait, és aktiválja a multi Messenger alkalmazást mindenféle video-oktatóanyag nélkül

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy meg tudjuk menteni hálózat barátok Yahoo Messenger avatarok, hogyan lehet hát a avatarok, és mennyi aktivitás messenger, mind anélkül, szoftver vagy az online szolgáltatás Yahoo Messenger.
Az biztos, hogy történt, hogy egy ismerőst a Messenger listán, majd egy szép avatar akkor valószínűleg szeretett volna tette. Semmi sem egyszerűbb! A mai bemutató látni fogjuk, hogy meg tudjuk menteni avatarok a Yahoo Messenger barátok listáját. Csak kell, hogy rejtett mappák látható az operációs rendszer, és keresse meg a megfelelő helyre, hogy nyissa ki a festék (ami a Windows), de majd mentse őket egy jól látható formátumban Windows Photo Viewer. Akkor is, ha több avatarok változott az idők során, és azt szeretnék, hogy egy biztonsági, és azt esetén újra a Windows, mind a bemutató majd meglátjuk, hogy mi ez. Bár megtörténhet véletlenül törli az eredeti képeket, hogy avatar, és szeretném, hogy visszaszerezze után újra a Windows akkor is, ha mi nem vagyunk meg az eredeti képeket. Tekintettel arra, hogy a Yahoo Messenger takarít minden kettős kisebb méretű az eredeti képet Yahoo Messenger telepítési mappában, akkor kihasználják ezt, és akkor menteni még, ha növelni az eredeti képméretet, még maradunk az avatar. Egy nagyon kevéssé ismert tény, hogy a Yahoo Messenger mindig menteni az utolsó beállított avatar, a Yahoo szerver. Egy másik módszer, hogy ki tudják használni, hogy megkapd az utolsó avatar kaptam Yahoo, hogy adjunk a saját lista id tudjuk menteni az avatar majd eljárást, mint a megtakarítás barátok avatarok. Végül mi is végig néhány egyszerű lépés ahhoz, hogy a lehetőséget, hogy jelentkezzen be a sok ids, azaz akkor lehetővé tesszük több hírnök így marad bejelentkezett több azonosítók egyszerre ugyanazon a számítógépen. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy hogyan kell csinálni pontosan.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (53)

  • Jó estét
    Ahhoz, hogy egy javaslatot a bemutató, ha tudod:
    Az Imesh nevű szoftver egy üzenetküldő program abból a szempontból, amit megértettem és láttam, és kérjük, ha lehetséges, készítsen egy oktatóprogramot a telepítésről stb.
    köszönöm

  • dc mondja az ip 188.24-ből. a többi egyébként megváltoztatja ezt a hozzáférést a video bemutatóhoz, ro a korlátozás, a többi Linux bemutató és blog bemutatónál pedig tiltott vagyok? hogy ma elmentem a 2 3-ra

  • és azt mondja, az azonos IP tutiral blog linux bemutató, hogy csak megy az ip, ha válaszoltál ADI vagy kristályok az e-mail címét, a kommentátorok nem tudni, mikor lehet, hogy d EPE Köszönöm stik

  • helló igen, és én ugyanezt csak nem tudom a többit hagyja a blog. A betiltott minden, és azért, mert a srác nem tud a megfelelő IP 188.24, de annyira furcsa

    • adrian24:
      helló igen, és én ugyanezt csak nem tudom a többit hagyja a blog. A betiltott minden, és azért, mert a srác nem tud a megfelelő IP 188.24, de annyira furcsa

      Ready megoldani, ürítse ki a böngésző cache, ha problémája van.

  • Egy másik módszer a korlátozás nem tudja, hogyan kell, így meg tudja találni ip del van egy másik személy, aki nem csinált semmit

  • Nagyon klassz dolog avatarok, multimesu tudtam régen, de ha nem tévedek, ha írsz az érték 5 5 nyitott ablakok és írni még inkább, ha kinyitod (tudtam).

  • Adrian, kérlek, ha meg tudsz készíteni egy oktatóanyagot az Arch Linuxon, mert csak jó dolgokat hallottam róla, és mégis nem sikerült telepíteni egy virtuális gépen. Tineteo ugyanolyan!

  • Bocsánatot kérlek, hogy elmondtam neked, de ezt a sok üzenetküldőt nem tartalmazó szoftvert, amelyet egy korábbi "video tutor" küldött egy másik IT oktatóoldalra. Kérem, mondtam.

    • Augustin:
      Sajnálom, hogy azt mondják, de ez a bemutató nélküli puha multi hírnök volt kifüggesztett egy másik weboldalon oktatóprogramok egy volt magad "videotutorialist" Én csak imádkozom aici.Ma mondta.

      Ágoston, és tudom, hogy helyén volt kifüggesztett volt, de írt, és mielőtt a srác régen. Egyébként itt szívesen ptr még mindig nincsenek tisztában sok videotutorial.ro funi így olyan (egy kicsit itt, egy kicsit a többi, és kiegészítik azt a PC ismeret))

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.