Safari a Windows platformhoz, érdekes böngésző - HD videó bemutató

A mai videó bemutató lesz a lehetőséget, hogy próbálja ki a böngészőt Safari aki egy átmenetet a Windows platform jött Mac OS ahol böngésző alapértelmezett (fő).

Meglepett, hogy milyen jól mozog, és milyen szépek a hatásokat, amelyeket már megszokták, hogy a Apple azok hordozható, hatásokat, amelyeket végre a böngészőben.

Mivel az első indítás sztrájk hiányzik a Home gombot, de van valami, ami könnyen orvosolható csak néhány kattintás, hogy jobb lett volna, ha ő volt az első a kezelőfelület, hogy a Windows felhasználók normál Internet Explorer vagy Mozilla Firefox.

A fennmaradó parancsok jó néhány, de úgy tűnt, nem lehet nagyobb az esetre, ha hiányzik valami meg lehet oldani testreszabásával eszköztár.

A jobb oldalon látható egy gomb, amelyen egy bogár van, ez a "hibajelentés" kifejezésre vonatkozik, vagyis bizonyos hibákat jelent, hogy az Apple kijavítsa azokat, ha valamilyen hibával találkozik, ne habozzon használni. gombok.

Milyen lenyűgözött volt a legjobb pillanat elmúlt Safari 100% teszt ACID3 míg Mozilla Firefox csak most 70% ebben a tesztben, meg kell említenem, hogy 100% a maximális teszt ACID3.

Végül ajánlom ezt a böngészőt, ha nem használja a fő böngésző, és akkor is, ha szükség van a jobb sebességet terhelés.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (52)

  • Gratulálok Cristi, a safariról írok neked, hogy tudd, hogy nagyon gyors testvér, fénysebességgel tölti be az oldalt, ha lenne "ereje" a firefox testreszabására, akkor minden lenne amire egy felhasználó csak vágyhat! !!

  • @Adrian:
    Azóta win firefox, mert nagyon rugalmas, ez olyan, mint egy modelino.
    Végül, ha a csirke a firefox plugins lassul, a sebesség nem minden a végén.
    Fontos, hogy sok „eszköz” álljon rendelkezésre, mert ezt minden nap csinálod.
    Fogok csinálni a tutorial legalább néhány hihetetlen plugins futó firefox.
    Végül úgy gondolom, inkább a böngésző oldalon, eddig dolgozom, de azt hiszem, mozgó szafari megérdemel.

  • @Cristi-admin: Volt másodlagos IE8 (nem tudom mi történt velem) alap firefox és 3 Google Chrome...most a tutorial után másodlagos Safari és alap firefox és 3 minden Google Chrome maradt...eltávolítottam az IE8-at!!! Ez a firefox erőssége, maximum tesóra tudod "hangolni"... míg a többi semmire sem gyors... nem nagyon van meg ami kell!! Aki csak egyszerű böngészést és oldalakat látogat, annak melegen ajánlom a safarit és a Google Chrome-ot, amiről holnap készítek egy tutorialt és ha Cristinek lesz ideje, holnap feltölti! Elkészítettem, de elfelejtettem megemlíteni valami nagyon fontosat, és újra kell csinálnom :(

  • 'S Browser beállítás (opció), vagy azt kéri indításkor. Adtam egyet nem indul el az a micvrosoft szenvedélyesen utálom IE.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.