Android alkalmazások futnak Windows-BlueStacks App Player - videó bemutató

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban rendkívül érdekes témáról fogunk beszélni. Látni fogjuk, hogyan futtathatjuk az Android alkalmazásokat Windows rendszeren a BlueStacks App Player segítségével. Jelenleg az alkalmazás az út elején van, és az alfa szakaszban van, azonban van 26 alkalmazás és játék, amelyeket telepíthetünk és használhatunk, és a jövőben más alkalmazásokat is hozzáadunk. Ha van egy okostelefonunk, amelyen Android működik, telepíthetjük okostelefonunkra az Android Marketben elérhető Bluestacks Cloud Connect alkalmazást, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az okostelefonról telepített alkalmazásokat elküldjük a Windows BlueStacks App Player alkalmazásának fuss. A BlueStacks App Player ígéretes alkalmazás, és bár az alfa-szakaszban van, nagyon jól mozog a hivatalos alkalmazásoknál a „boltban”, a BlueStacks Channels nevű alkalmazásokkal. Reméljük, hogy a jövőben a dolgok jobbra fognak fejlődni, és mindannyian szilárd játékosokat élvezünk, amelyek lehetővé teszik az Android alkalmazások futtatását a Windows rendszerben. Ennek ellenére felkérem Önt, hogy nézze meg a videó bemutatóját, hogy pontosan megnézze, hogyan futtathatjuk az Android alkalmazásokat a Windows rendszerben a BlueStacks App Player segítségével

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (29)

    • danny23mr:
      néhány oktató a Windows Phone 7 Krisztus ígért, de úgy tűnik, elfelejtette

      Jelenleg a Windows Phone platform egy elég erős, akkor át kell adni 1 év vagy 2, hogy a fejlesztők éljenek a platform. A jelenlegi alkalmazások kevés már a piacon, akkor számíthat az ujjait, és sokan közülük nem működik, ahogy kellene, hogy a kis hibát, hogy ideges azok használatát.

  • Adrian a mikrofonbeállításoknál, amelyeket akkor adsz, amikor a mikrofon növelésekor + 30 db-nél hallod a hangot, mert így kell a monitor hangszóróit maximálisan megfordítanom, hogy meghallgassam, majd elfelejtem, és amikor egy játékban elfelejtem őket, hogy lassan adjam meg őket. és félek. Erősítse meg a hangot hangosabban, mert Cristi-nál 50% -on lehet hallani, és 70-80% -nál hallom, ez megold valamit. Tudom, hogy ez a megjegyzés nem része a résznek. bemutató. :)

    • ASUS:
      Adrian a mikrofon beállításokat is, hogy lökést + 30db mikrofon hallani hangját hangosabban, így meg kell adni a monitor hangszórók hallani a legtöbbet, miután látott egy játék, és amikor elfelejtik, hogy nekik lassan és ez megrémít. Felerősíti a hang hangosabb hangok Cristi a 50 térfogat%, és megadja a 70 80%-hallani, fix valamit. Tudom, hogy ez nem része a coment alatt. tutorial.

      Ha, ahogy mondod mikrofon felerősíti háttérzajt a hangját, akkor is erősebb és hangosabb tettem semmit. Azt hiszem, ez jól hangzik sficient. Van egy 2.1 Trust nem jutott mennyiség felét, és még mindig nem lehet azt mondani, hogy a hangos zavaró hangok! Vásároljon néhány fejhallgató vagy hangszóró rendszert, és nem használja az aktív

      • AdrianGudus: Ha, ahogy mondod mikrofon felerősíti háttérzajt a hangját, akkor is erősebb és hangosabb tettem semmit. Azt hiszem, ez jól hangzik sficient. Van egy 2.1 Trust nem jutott mennyiség felét, és még mindig nem lehet azt mondani, hogy a hangos zavaró hangok! Vásároljon néhány fejhallgató vagy hangszóró rendszert, és nem használja az aktív


        5.1 hangszóróm van, de másutt, például kazettalejátszóból érkező zenékhez használom őket, nincsenek a számítógépemen, a számítógépen valamilyen Lite-ot használok, nem kell, ki tudja mit, mikor szükségem van rá, mivel mindenki pihenhet hangszórók és zenét hallgatni, vagy bármi mást. Adtam neked néhány tanácsot :)

  • Legyen norok barátok, akik segítenek nekem, hogy játsszon a Call of Duty Black Ops, de nem tudom, hogyan kell használni a Steam-ul.Jocul egy kódot, de azt mondja, hogy érvénytelen.
    Várakozás tanácsát.

  • Nem kell idegesíteni, de néhány napig csak az androiddal égeted el ... mi a fene folyik itt ....? Elfelejtette a többi operációs rendszert?

    • Liviu:
      Nem a harag, hanem Android néhány napig csak éget ..... mi a fene folyik itt .... ? Úgy nézett ki, a többi operációs rendszer?

      Nem "égetjük" fel az Android rendszerrel, videó oktatóanyagokat készítünk.
      Android egy operációs rendszer és a fontos és kell figyelni megérdemelt. Vajon csak véletlen, hogy az utóbbi időben számos útmutatók Android, és kevésbé a Linux vagy Windows.
      Azt hiszem, ez a bemutató a Windows! Attól függ, melyik oldalán az üveg észre.

  • Van egy vezeték nélküli rooter ASUS RT-G32 vagyok minden nap chand 2 változott lam megy nézni a konzultáció, amikor játszom ad hiba (szerver nem található: rtmpte :/ / 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4 :/). Mi a teendő!
    Kérem, segítsen nekem!

    • brownyeas:
      Van egy vezeték nélküli rooter ASUS RT-G32 vagyok minden nap chand 2 változott lam megy nézni a konzultáció, amikor játszom ad hiba (szerver nem található: rtmpte :/ / 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4 :/). Mi a teendő!
      Kérem, segítsen nekem!

      Ürítse ki a böngésző cache és a flash cache.

      • Cristi-admin: Törli a böngésző cache és a flash cache.

        nézd meg, mit csináltam, eltávolítottam a mozillát és a vakut, és töröltem az összes kapcsolódó mappát az progames fájlokból és a Dokumentumok és Beállításokból, és miután újratelepítettem őket, ez továbbra is nekem tűnik .... Nem tudom, mit tegyek. Kérem, találjon megoldást

        • brownyeas: Nézd, mit tettem, eltávolítása Mozilla és a vaku és megtörölte foldarele aki kapcsolatba került vele, és a progames fájlokat és a Documents and Settings és miután reinstalled mindent, amit meg így .... nustiu mit tegyen. Kérjük megoldás

          Nem kell, hogy távolítsa el, egyszerűen törölje a cache.
          A gyorsítótár így kiürül a Firefoxban: nyomja meg a Ctrl + Shift + Del billentyűkombinációt, majd válassza a legördülő listából az „Összes” lehetőséget, és természetesen nyomja meg a „Törlés most” lehetőséget.
          Ha még mindig nem működik, próbálj ki egy másik böngészőt.

          • Cristi-admin: Nem kell, hogy távolítsa el, egyszerűen törölje a cache.
            A gyorsítótár kiürítése úgy Firefox: Ctrl + Shift + Del, majd válassza ki a legördülő opció "mindent", és természetesen a hit "Clear Now"
            Ha még mindig nem működik, próbálj ki egy másik böngészőt.

            Próbáltam nem működik minden böngészővel, és nem működik. Ha azt szeretné, Szólok végig teamweaver bejutni a PC képes kezelni minden dolog. Én nem tettem, ahogy mondta.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.