Az NTLDR hiba kijavítása hiányzik a Windows XP rendszerindító-kezelőjének javításával - video oktatóanyag

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan lehet kijavítani az ntldr hiányzó hibáját, ha Windows XP operációs rendszert használ. Ahogy Cristi kollégám néhány nappal ezelőtt ugyanabban a témában készített oktatóanyagban mondta, csak a Windows 7 számára, az ntldr az NT loader rövidítése, az összes NT operációs rendszer, például a Windows XP és a Windows Server 2003 rendszerbetöltőjének rövidítése. A Windows Vistától kezdve a rendszerbetöltőt már nem ntldrnek hívják, hanem BOOTMGR-nek. Az NTLDR általában elsődleges partíciókon vagy elsődleges merevlemezeken fut (ha ugyanazon a számítógépen van 2 merevlemez, akkor az elsődleges (elsődleges fő) és a második másodlagos (másodlagos) Az NTLDR "megsérülhet" a számítógép fertőzése miatt, vagy különféle okok miatt, amelyek a "NTLDR hiányzik" hibát okozzák a Windows XP operációs rendszer indításához. Ha Windows Vista vagy Windows 2 A rendszerindító kezelő visszaállítása egyszerű, néhány kattintással indítva a CD-ről Windows Vista vagy 7-rel, Windows XP-ben a helyzet kissé eltérő. Az NTLDR fájl helyreállításához a CD-ről indítania kell a Windows XP-t, és elérnie kell a helyreállítást. Miután a helyreállítási konzolban meg kell adnunk néhány parancsot az NTLDR fájl visszaállításához, de hogy pontosan megnézhessük, milyen parancsokra van szükség a hiba javításához, felkérjük, hogy kövesse szertartás ez a video bemutató. Ne felejtse el, ha javaslata, panasza vagy kiegészítése van, ne habozzon, írjon a megjegyzés részbe, akkor is, ha a megjegyzés részben találkozik egy problémás felhasználóval, aki segíthet neki, ne habozzon megtenni, csak így tehetjük meg. ez a jobb hely, találkozunk a megjegyzés rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (129)

  • nagyon jó bemutató! Köszönöm a segítséget, naponta több oktatóprogramot is feltettem. Megcsókolok és sok szerencsét1

    • Oana: Nagyon jó tutorial! Hála támogatást folyósítanak többször útmutatók naponta. Kisses és sok succes1  

      Hé, hé, mit gondolsz, a fiúknak van gyáruk, és nagyszabású oktatóanyagokat tettek a szállítószalagra?

      • romeo:
        Ő, ő, igen, mit gondol, a srácok a gyárban, és oktatóanyagok ki nagy sorozatban szállítószalag?  

        Én több oktató, de ne feledje, egy dolog kedves. Mi emberek, mint te, nem vagyunk robotok, és emellett még mindig van család, az életünk

    • Mindenekelőtt gratulálok neked az elvégzett munkához, sok helyzetben segítettél nekem. Most a fenti bemutatóról: Ugyanaz a probléma, hogy hiányzik az NTLDR, csak akkor, amikor a hiba történt, a hyren indítást használtam (amely rendelkezik a mini xp opcióval is, így közvetlenül az CD-t futtathatom a CD-ről), a Windows merevlemezén lévő partíciók betűi szintén megfordultak. Így a master HDD-n 2 partícióm volt C és D. C: ablakok be vannak építve és D: különféle. Most D: Windows és C: különféle. Hogyan oldhatom meg a problémát a Windows formázása és újratelepítése nélkül, vagy mi okozza ezt a megfordítást? Előre is köszönöm

  • Láttam, hogy Krisztus tett a bemutató előtt kezelése csizmadia a windows7, a kérdés az, hogy törölte a rendszerindító fájlt, vagy hogyan tört adtál újraindítja WinXP és úgy tűnik, csizmadia?

    • pc11990: Láttam, hogy Krisztus tett a bemutató előtt kezelése csizmadia a windows7, a kérdés az, hogy törölte a rendszerindító fájlt, vagy hogyan tört adtál újraindítja WinXP és úgy tűnik, csizmadia?  

      jobb lenne nem tudni, hogy soha többé nem kell javítani, ablakok 7, mert a hiba csizmadia? videotutorial.ro azok a profesionisti.daca igazán akar gyakorolni csizmadia javítani a problémát, akkor ajánlott használni egy virtuális gép nemek virtualbox, vmware, stb a exerzezi.

    • pc11990:
      Láttam, hogy Krisztus tett a bemutató előtt kezelése csizmadia a windows7, a kérdés az, hogy törölte a rendszerindító fájlt, vagy hogyan tört adtál újraindítja WinXP és úgy tűnik, csizmadia?  

      Egyszerűen adja meg a C: \ Windows \ boot \ PCAT és törölje csizmadia (kiterjesztés nélkül). Természetesen, ha rendszergazdai jogosultsággal kell rendelkeznie.

      • JullyEgyszerűen add meg a C: \ Windows \ boot \ PCAT és törölje csizmadia (kiterjesztés nélkül). Természetesen, ha rendszergazdai jogosultsággal kell rendelkeznie.  

        És elfelejtettem valami mást ... a 100 MB-os partíción (ha van ilyen) törölje a bootmgr-t és a BOOTSECT.BAK-ot (csatlakoztassa a Számítógépről> kattintson jobb gombbal> Kezelés> Lemezkezelés> Betűk és meghajtók útvonalainak módosítása> Bármely betű hozzáadása és betétele birtokolni).

  • Nagyon köszönöm, ha korábban el tudta volna helyezni ezt az oktatóprogramot. Mint egy hónappal ezelőtt egy barátomnál, pontosan ugyanaz a probléma volt, és nem tudtam, hogyan kell megoldani. Új ablakokat próbálunk telepíteni, és mivel tudod, hogy újra kell indulnod, és amikor ugyanaz a probléma történt, "hiányzik az ntldr". Nagyon jó vagy, ha nem voltál, nem tudtam, mit kell tennem, sokszor segített nekem olyan problémákban, amelyekben nem gondoltam, hogy van esély a helyreállításra. vagy valami visszaszerzéséhez. Köszönöm előre. Ön BRAVO.

  • nemrégiben megváltoztattam az alaplapot, mint a másik misit busit.Megtartottam a régi hardvert, amelyet megpróbáltam telepíteni az xp sp3-ra. A végére telepíti, amikor újraindítani kell a rendszert. Képes voltam formázni a merevlemezt egy CD-n lévő programmal, több segédprogrammal, amely lehetővé teszi a programok használatát az xp indítása nélkül. Aztán megpróbáltam telepíteni az xp-t, de most nem tudom abbahagyni a CD-ről való indítást. .Akkor adódik, hogy az ntldr hiányzik, még akkor sem, ha megjelenik a bppt opció a cd pres enter-ből, és nem tudom, mit tegyek, varog ayutatima.A meghatározom, hogy a bio-beállítások úgy vannak beállítva, mint amit az oktatóprogramban láttam. xp-vel adj nekem ezt a hibát. Több CD-t is kipróbáltam, de eredmény nélkül. Kérem, segítsen nekem.

    • Mihai: Miam közelmúltban változott az alaplap, mint a többi misa busit.Am megtartották a régi hardver telepítésre kerülnek incercatsa instalezxp sp3.Se amíg a vége felé, amikor felkérték, hogy indítsa újra sistem.In ezután seatpul a kezdetektől, és így tovább, amíg nam május putut.Am formázott merevlemezt egy programot CD több segédprogramok segítségével használható programok nélkül xp.Apoi indul újra próbálkoztam telepíteni XP, de most hadd tegye, hogy boot CD .Imi ad hiányzó nTLDR hiba nélkül nézőnek sami Option bppt CD és nyomjuk meg a CCE nem tudom, varog ajutatima.precizez BIOS van beállítva mint láttuk tutorial.LA újraindítás CD uitlitare millió dschide de a xp ez ad nekem több eroare.am próbálta xp cd nélkül rezultat.Va kérem, segítsen nekem.  

      Amikor megjelenik egy üzenet, nyomja meg bármelyik gombot a CD-ről való indításhoz ... nyomja meg csak bármelyik gomb első gombját (különben a telepítés határozatlan ideig folytatódik)
      Valószínűleg úgy állítja be a BIOS boot menüt gresit.Daca beállítja a BIOS-ban az a kemény és a menüből válassza a cd-rom.Daca nem, akkor meg az első lehetőséget a BIOS boot CD-t, és miután az első újraindítás lépjen be a BIOS és az első lehetőséget választja rendszerindító merevlemez.

  • Sall lesz nagy kérés, hogy a végső Windows-7 32 kicsit, és menj hívja microfonu hogyan nem megy segítséget kérni sürgősen ???????????

  • alex:

    jobb lenne nem tudni, hogy soha többé nem kell javítani, ablakok 7, mert a hiba csizmadia? videotutorial.ro azok a profesionisti.daca igazán akar gyakorolni csizmadia javítani a problémát, akkor ajánlott használni egy virtuális gép nemek virtualbox, vmware, stb a exerzezi.

    igen, igazad van, gyakorolni akarok, de nem tudom, hogyan kell megtörni a Windows 7-t, hogy nekem adjon „bootmgr” hibát, mit kell tennem, hogy ez a hiba legyen?

  • Gratulálunk!
    Ha Ön rendelkezik annyi igaz barát az ezen az oldalon megtudhatod, érdekességeket, nem csak IT_şi a területen.
    Köszönjük!
    Tisztelettel.

  • Ti fogadjátok egy tutorial, hogyan lehet növelni a teljesítményt a beépített videokártya, és hogyan találja meg, hogyan van a videokártya

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.