A BOOTMGR hiba kijavítása hiányzik a Windows 7 rendszerindító-kezelőjének javításával - videó bemutató

Helló barátaim, ebben az oktatóanyagban újra megjelenik a Boot Manager a Windowsból, valószínűleg legalább egyszer találkoztunk ezzel a hibával, amikor elindítottuk a "BOOTMGR hiányzik" számítógépet. Ez a probléma a Windows Boot Manager sérülésének vagy hiányának a következménye.
Megoldása egyszerű, helyezze be a Windows DVD-és a boot 7, utána megyünk át a lépéseket a bemutató, és kész, nem tart tovább, mint 5 percet.
Sok foga akkor valószínűleg át az operációs rendszer újratelepítése, amikor találkozott Csizmadia hiányzik hibát, akkor nem rohan, csak egy kis türelem.
Boot Magagerul sikertelen lehet, több okból: vírusok, trójai programok, progarame agresszív tisztítószereket viccek készült barátai grsite CMD parancsok.
Boot Manager POTE nem véletlenül törölni, akkor védve törlés csak olvasható a rendszer, akkor is, ha törölje csak olvasható, minden, amit nem lehet törölni, így a véletlen törlés szóba.
Spore dolgozni!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru
Figyelmeztetés:


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (148)

  • Köszönöm a bemutató, én használtam párszor ezt a módszert a javítási és együttműködik számos succes.Din tudom, hogy ez a bemutató filmre .. ha igen gratulálok, azt jelenti, hogy a videotutorial.ro nyit új szakaszt jelent az új lehet ilyen ostoba (de sok), akkor több érdekes anyag mault.

    • Szia. Problémám van a Windows Vista Ultimate verziójával, sp1 van. és nem tudom megjavítani az ablakokat, ez nem mutat megjavítást. Hogyan tudom kijavítani az ablakokat, segítségre van szükségem. Számos fontos programom és fájlom van, és nem tudom javítani a Windows-ot a dvd-én. segíts nekem ... köszönöm

    • Töröltem és visszaállítottam a Windowsból, hogy visszaállítsam, megpróbáltam más programokat, de nem tudom. Még a nyilvántartásokra sem megyek, semmit nem tudok csinálni, mindent megpróbáltam, nem tudom megváltoztatni őket. segíts ...

  • Cristy dc csinálsz egy bemutató a Windows telepítése 7 videokamera chear = Szeretném látni működés közben, és köszönöm!

  • Gratulálunk. bemutató, én történt vele bármikor és akkor is, ha én klón pástétom ac: a acronis.Cand problémája van a Boot Manager nem fog F8 kulcs? Könnyebb lenne, mivel úgy tűnik, javítása, stb.

  • Van egy rossz véleménnyel Javítás Windows biztonsági mentések, hogy jobb, ha nem egy új telepítés scartzie egy partíció és formában háromszor telepíteni

  • Helló Cristi. 2-3 hónappal ezelőtt Intan és a probléma csak min volt a probléma, én mentem oda néhány szoftver pl 9 Internet Explorer nem működik, Dallam és mások hibaüzenetet kapok, azzal az üzenettel, szeretem, hogy csak softu functioneaza.Ma nézni a konzultáció nagy öröm, ha a helyedben lennék 1000 PC tönkre a jövő ori.Intr a bemutató, hogy a bemutató, hogyan lehet, hogy témák windows 7. Köszönöm, hogy te nekünk rajongóknak, sok további sikeres.

    • nustiu: Mit Ntrl hiányzik  

      Valójában ez NTLDR, fontos loader, amely betölti az operációs rendszert szükséges fájlokat indul el, ha NTLDR (NT Loader) hiányzik az operációs rendszer nem lehet betölteni.
      Okok sok, a legtöbb gyakran a megfelelő sorrendben a merevlemez a BIOS-ban, lehet, hogy azért is, mert botokkal vagy forgalomba usb kártyaolvasó, stb, stb
      NTLDR azonos vagy SYSLINUX Grub Linux, mind az a feladata betöltése szükséges fájlokat az operációs rendszer indításához.
      Windows Vista vagy Windows 7 NTLDR már nem használt, rakodó változott a Windows Boot Manager, ez egyszerűbb, a hibák könnyen kijavítani, azt fix, hogy magam tutorialu a fenti.
      Lehet, hogy fogok csinálni egy bemutató róla.

  • igen ... szuper bemutató. Nekem is volt ez a problémám, és nem kerestem a megoldást. Helyeztem be a Windows CD-t és újratelepítettem

  • bravo .. de cristi Még mindig nem tudtam megoldani a problémát az rdll-rel, sem találtam. Próbáltam felhangolni, amint mondtad, de semmi ... dak tudsz valamit, kérlek ms: D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.