Távoli, fájlátvitel, szinkronizálás, VPN és csevegés az ingyenes Gbridge szoftverrel - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogom bemutatni egy ingyenes távoli szoftver, ami sok hasznos eszközök, szoftverek neve Gbridge és funkciók: távirányító, távoli segítségnyújtást, a VPN (Virtual Private Network), shring kép, chat , szinkron, mentés.

Gbridge működik Gtalk hálózatot használni az alkalmazást, szükségünk van egy Gmail fiók, ez nem egy nagy probléma, a legtöbb felhasználó egy coputer egy Gmail fiók, akkor is, ha nem, 2 tart percet, hogy egy.

Gbridge tűnik TeamViewer, de több eszköz mellett minden, a app ingyenes ma is ismert, hogy használni TeamViewer belül, szükségünk van a teljes verziót.

A nagy előnye Gbridge az, hogy alapján a fájlcserélő hálózatok létre kis, könnyen fájlcserét között természetesen hozzáférési jogokat lehet beállítani, hogy csökkentené a különböző barátok a csoportban.

Távoli modul több lehetőség, akkor megtagadja a hozzáférést, akkor meg a jelszót, akkor érheti el a számítógépet egy másik helyre (mi ugyanazt a fiókot), ez a modul épül VNC ismert késleltetésű kapcsolatok meglehetősen kevés Összehasonlítva más szolgáltatásoknak a jelentőségét.

A fájlok letöltését az AutoSync funkcióval automatizálhatjuk, így nem kell minden alkalommal ellenőriznünk a „barát” megosztását, szinkronizálhatjuk a megosztási mappáját a számítógépen található mappával, így a megosztani kívánt fájlokat automatikusan mentésre kerülnek az eredetileg általunk megadott más helyre, ezt követően pedig akkor is, ha a "barát" visszavonja fájljait a megosztásból, még mindig megvannak a számítógépünkre.

Nagyon érdekes az a lehetőség, hogy megtekintheti a böngészőben, így tudunk filmet nézni és zenét hallgatni közvetlenül a böngésző részesedése, játék, és hideg kis flash Gbridge már jön néhány mintát.

Remélem tetszik ez a szoftver, én meggyőztem magam őszinte legyek, ez nem olyan egyszerű, mint TeamViewer, de azt hiszem, inkább hasznos, különösen a kis hálózatok létrehozásának fájlmegosztást a barátok és preview a böngészőben.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (33)

    • YouTube számlák nem jó? Írd a YouTube-on a Google fiók, hogy jelentkezzen be, ha van valami balra.  

      Próbáld, én még nem próbáltam youtube fiók menni, talán nem.
      Ha megy, hogy azt mondja.
      Elvileg ez a program használja GTalk hálózatra, akkor kell használni GTalk Gmail-fiók.

  • 1.Ha ugyanazt a fájlt 2 barátnak küldi egyszerre, osztja fel a feltöltési sebességet 2-del? Tegyük fel, hogy 1 GB-os filmet tölt fel, és 3 MB / s feltöltési sebességgel rendelkezik, mindegyiknek 1.5-et adsz? vagy...?
    2.daca elküldi ugyanazt a fájlt egy barát, és közvetlenül kapcsolódnak ehhez a barátja és barátja 2 század második barátom, hogy nem kérelmezi az fájl, hogy mindkét (nekem, és a barátja, aki a fájlhoz) hogy ez gyorsabb?

    • 1.daca elküldi ugyanazt a fájlt egyszerre 2 barátok, a sebesség osztva 2 uload? Tegyük fel, hogy meghatározzák a közös videó és 1Mb 3 GB / s feltöltési sebesség adsz minden 1.5 film? vagy ...?
      2.daca elküldi ugyanazt a fájlt egy barát, és közvetlenül kapcsolódnak ehhez a barátja és barátja 2 század második barátom, hogy nem kérelmezi az fájl, hogy mindkét (nekem, és a barátja, aki a fájlhoz) hogy ez gyorsabb?  

      A dolog lehet kitalálni, ha van egy kis értelme! Nem, ha a film, és a másik is kell letölteni a filmet 2 alkalommal. Részletek a szoftver softuletului helyszínen, és a Súgó gombra a szoftver. Használja a Google Translate lefordítani román!

  • Nagyon szépen köszönjük ...
    Ki segíthet bemutatni vagy megnevezhet egy jó szoftvert a "Club Caffe" számára, amely egy másik számítógépet kezel, írja be az lejátszás idejét ... Egyfajta szoftver az Internet Club számára.

  • Helló,
    gratulálok bemutató kristályok nagyon jó, van egy kérdés, észrevettem, hogy van egy mappa a PC világirodalom, és hol lehet kapni ezt a könyvet? Ez vrun honlapot, ahol tudok olvasni az interneten? Kerestem, de nem találtam: (

    köszönöm

  • Helló,
    Köszönöm az oktatóprogramot, valójában egy nagyon érdekes szoftver, ez egy egyszerű szoftver, amire szükségem volt, és mostantól hasznos lesz, ha a többiek egyetértenek, akkor érdekelne egy újabb oktatóprogram készítése a / a VNC-ről ... Köszönöm.

  • Üdvözlet mindenkinek, nemrég találtam meg ezt a webhelyet, nagyon elégedett vagyok, valóban jól teljesítesz. Ha más oktatóanyagokat is készíthet a Windows 7 és a Mac lehetséges kapcsolataival a távoli számítógépek között !! Köszönöm...

    • Vannak még a kedves TeamViwer ...  

      Igen van, én meg a bemutató, Gbridge míg TeamViewer ingyenes tutorial TeamViewer van néhány érdekes opció, meg kell adnunk liceenta kereskedelmi.

    • Vannak még a kedves TeamViwer ...  

      Hosszú ideig van egy videó bemutatónk a TeamViewerről !! :) Írja be a fekete keret jobb felső sarkában található keresőmezőbe: Írja be a TeamViewer alkalmazást, és megtalálja.

  • Igen célszerű lenne, hogy a konzultáció és a VNC Entemprise vagy Ulra, hogy megmutassa, hogyan lehet letölteni fájlokat VNC.

    • Igen célszerű lenne, hogy a konzultáció és a VNC Entemprise vagy Ulra, hogy megmutassa, hogyan lehet letölteni fájlokat VNC.  


      Mi Tight VNC bemutató, és írsz egy kereső sávot, megtalálja azt.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.