Telepítse újra az eredeti firmware-t a Sony Xperia U Android 2.3.7

Telepítse újra az eredeti firmware-t a Sony Xperia U Android 2.3.7
4.5 (68) 90.88%

Hi barátok, ma fogom mutatni, hogyan lehet visszatérni a hivatalos firmware Sony Xperia U
Különböző okok miatt a legújabb Android (4.0.1 ICS), amely formájában érkezett a frissítésekről Sony Xperia U, telefonhívásokat mozogni minden rossz. Úgy tűnik, hogy a Sony szoftvermérnök nem fordítottak elegendő figyelmet a régebbi telefonok, mondom ezt, mert az Xperia U változatai ICS vagy JB mozog remek (Cyanogenmod), míg a hivatalos ROM készülnek egy elhamarkodott parkban. Valószínűleg robbantani őket versenyezni a nyak és nem tud koncentrálni ...
Az első változat a firmware, hogy jött a telefon volt a legstabilabb, és ezért ma már villog-ui, hogy ez egy változata Android Gingerbread firmware 2.3.7, tökéletes azok számára is, azzal az igénnyel, hogy csatlakozni szerver IP Voice.
Figyelmeztetés:
Ez a módszer csak akkor alkalmazható a Sony Xperia U nem fog működni a többi telefonokat.
Miért van szükség?
1. Illesztőprogram USB (vaku mód)
2. ROM formátum "FTF"
3. Flashtool
Ön az alábbi linkekre.
Meg kell majd türelmesen fegyverzettel néhány fájl letöltődik elég nehéz.
2.3.7 hivatalos Gingerbread ROM a Sony Xperia U
Flashtool (eszköz telepítését firmware)
Illesztőprogram (Sony Xperia)
Azok számára, akik még nem látták a Sony Xperia U bemutató, úgy kérjük, hogy:
Sony Xperia U, a nagy teljesítményű kétmagos Android és igen kedvező árú
Figyelmeztetés:
Ezek a műveletek a saját kockázatát, videotutorial.ro csapat nem tehető felelőssé semmilyen módon az esetleges kellemetlenségekért telefonok / törött / rossz idő / lej-euró / stb A baj akkor előfordulhat bármikor, ezért legyen óvatos. Ha nem hivatkozhat, illetve nem indul a dohányzás ...Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Anderson - mondta

  Dolog elveszíti nem káros garantálja azt mondod, hogy nem hagyja ki a szemben veszíteni, mert beszéltem a Samsung, és azt mondta nekem, hogy én akartam, hogy adja vissza 4.1.2 2.3.4, és azt mondtam, tudok adni Odin és firmware Az eredeti azt mondja: "ha elveszíti a garancia arra, hogy működése, javasoljuk, hogy vegye azt, hogy egy hivatalos Samsung, amit tehetünk, hogy a" - hivatalosan. Cristi nézel vakut, de azt mondom, hogy ha neki, hogy látni, hogy ez a Sony vagy 4.0.1 4.0.2 és mondd meg neki, hogy hogyan adja vissza 2.3.7 és azt mondod: igen Flashtool jelenti azt, elveszíti a garanciát, fizet a javítás. Mint a Samsung N7000 tiéd megváltoztatta az alaplap is, mint vette Csak még semmi elpusztult flash helytelen normál uirea nem indul egyáltalán. Azt mondom, amit mondtam, hogy a Samsung, hogy ne az Odin, mint vesztes a garancia. És még egy utolsó dolog, amit még találkozott a pápa akkumulátort galaxisban s2 5 100% min volt elfoglalva figyel a YouTube-on, miután 80% laso mondjuk pokolba az akkumulátort, hogy ez egy kicsit duzzadt, így úgy tűnik, hogy nekem, és én adtam 2000mAh Én formázott memória gyári alaphelyzetbe 16GB letöröltem mindent, és eltávolították az SD-kártya A-DATA Class 16gb 10 és töltsön be, hogy fogyaszt, én feltöltött a YouTube-on 100% nézd 97%-uk "hoppá "valami elromlik, mert már volt probléma a kártya A-Data osztályú 10 mind rossz, volt egy egy IP kamera, zár a szobámba, és tettem két Verbatim 32gb osztály 4 és telefonos, illetve cam go Razor, nincs gond. Én egy nem ajánlom A-DATA microSD kártya rossz, a papa megy akkut, kemény telefon volt, hogy az akkumulátor és BN ahogy mentem oda.

 2. Faqyak - mondta

  Jobb vásárolni Nexus 7 Edition 2013 és nem működnek a rum / fleshuire / garancia / hossz / idegek / kín / ecstasy / fejfájás / hányinger / hányás / hasmenés / láz / feszültség / hidegrázás / ... / ... / ...
  Ez tablettát egy héten, és nincs nyoma lag, minden megy tökéletesen, a legjobb hardver platform, a legtisztább android.

 3. György - mondta

  A legegyszerűbb módja annak, hogy változtassa meg a szoba még mindig samsung telefonokat. Volt egy ZTE Racer 2 és ő nem softu. Találtam semmilyen módon nem lehet változtatni az eredeti szobába. Most a Samsung segítségével Odin és nincs jobb eszköz problema.Cea vaku Samsung

 4. Adrian Gudus - mondta

  GyörgyA legegyszerűbb módja, hogy változtassa meg a szoba még mindig samsung telefonokat. Volt egy ZTE Racer 2 és ő nem softu. Találtam semmilyen módon nem lehet változtatni az eredeti szobába. Most a Samsung segítségével Odin és nincs jobb eszköz problema.Cea vaku Samsung

  Igen ... az igazság az, hogy a ZTE egy nagyon népszerű cég.
  Tájékozottabb magatokat, mielőtt vásárolni egy smartphone, hogy a keresés, hogy melyik márka a "rugalmasabbá" fejlesztés a gazdag világ a népszerű szokás ROM-ok.
  Vedd meg az összes nem-name helyszínek és azt állítja, hogy már fut iOS vagy mi nem működik a rendszer.

  • Ezért azt mondani, hogy jó a ZTE?!? anyaguk Kínában? ...
   Van egy ZTE Blade ZTE Blade II és III piatza mert kijött .. és nem volt probléma fut minden android .. acuma.si, hogy a keresést a fórumon annyira, hogyan kell telepíteni a ZTE rom ... garancia arra, hogy más márkák ... ők Samsung, iPhone, stb. Szintén a telefon ...
   -------------
   Köszönjük bemutató.
   -------------

 5. Adrian GudusIgen ... az igazság az, hogy a ZTE egy nagyon népszerű cég. Tanultabb magatokat, mielőtt vásárolni egy mobiltelefon, nem a keresés, hogy melyik márka a leginkább "rugalmas" fejlődés egy gazdag, népszerű ebben a világban egyedi ROM-ok. Vedd meg az összes nem-name helyszínek és azt állítja, hogy már fut iOS vagy mi nem működik a rendszer.

  Lehet, hogy a népszerű (Kína hatalmas ország, lehet, még akkor is, az eladások száma Samsung), de 0 tulajdonságait.

 6. Adrian Gudus - mondta

  Mario: Miért mondod, hogy te jó ZTE?!? anyaguk a kínai? ... Van egy ZTE Blade III ZTE Blade II, és mivel nem volt probléma iesitpe piatza..si fel acuma.si futtat keresési bármilyen android..faceti Fórumon annyira ZTE mint ... rom telepít garancia arra, hogy a többi márka ... mint suntsamsung, iPhone, stb Minden ------------- Phone ... köszönöm a tutorial. -------------

  Azt mondom, olvasni a comment alaposabban. Én is a "nem jó".
  Lehetnek jó dolog, de egy szörnyű marketing / gyenge, ami nem népszerűek, mint amit megérdemelnek.
  Függetlenül attól, hogy a márka (működik még a Samsung modellek) lehet modellek nem foglalkoznak a fórumokon, hogy gyenge, vagy nem szeretik a fejlesztők.
  Záró, fejlődése és népszerűsége a világon minden modell ZTE Android sokkal alacsonyabb, mint a Samsung Galaxy S2, S3, S4, Galaxy Nexus, Nexus4, HTC One. Továbbá a ZTE modellek nem fog találni semmit.

 7. Adrian Gudus - mondta

  Ali!: Lehet, hogy a népszerű (Kína hatalmas ország, lehet, még akkor is, az eladások száma Samsung), de 0 tulajdonságait.

  A mondat: "Igen ... Az igazság az, hogy a ZTE egy nagyon népszerű cég" ironikus. Alig elkapni!

 8. Zimi nekem, hogyan kell telepíteni az Android Samsung Galaxy mini 4.3 2 GT-S6500D?

 9. dragos Matei - mondta

  Meg tudod csinálni egy bemutató Sony Xperia J kérlek szépen
  vagy akár gyökér ...
  tisztelet

 10. Hello, van egy (SE Xperia x10i) változat 2.3.3 gingerbread.Ma segítségével ICS vagy Jelly babzsák, találtam sok ROM lehet választani, de nustiu on.

 11. carashu - mondta

  valakinek van egy ötlete, hogyan rooteaza Samsung Galaxy Mini 2.
  Próbáltam mindenféle program nem működik, és ha tudok segíteni valakinek.

 12. György - mondta

  RaduSzia, van egy (SE Xperia x10i) változat 2.3.3 gingerbread.Ma segítségével ICS vagy Jelly babzsák, találtam sok ROM lehet választani, de nustiu on.
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1790574

 13. Laurentiu - mondta

  Helló,
  Először elnézést, ahogy ez a post megjegyzés, hogy nem építés alatt subiect.Am egy honlap a WordPress és a plugins telepíteni nem tudom, mi az RSS véleménye és cikkek hozzászólások és természetesen, obtiunea kaphat megjegyzéseket írjon nekünk az postat.As alá, mint egy javaslat .I látta asta.Am egyedül dolgoznak webhely előfizetés widgetet és kommentár rész ami tetszett nagyon mult.Site helyén építik angolul.
  Köszönöm,
  Laurentiu

 14. A bemutató körülbelül resoftarea Samsung nyomtatók (scx3405, 3405f stb.) Vannak mindenféle sarlatánok, akik kezdetben fórumokon nagyon kedves tanítani, hogyan kell ezt csinálni ingyen, de a végén, hogy nem keres mást tölteni. Köszönöm.

 15. Constanda Aurel - mondta

  Hello. Van egy Xperia U egy változatát Android 4.0.4, ami mozog nagyon rosszul. Azt öntött bemutató változata van. De ez ad nekem a következő hibákat:
  -Driver Need for csatlakoztatott eszköz kell telepíteni.
  -Te Megtalálja azokat a drivers mappában a Flasttool.

  Mit kell tennem?

 16. Adrian Gudus - mondta

  Constanda AurelHello. Van Xperia U egy változatát Android 4.0.4, ami mozog, nagyon rosszul. Azt öntött bemutató változata van. De ez ad nekem a következő hibákat: -Driver kell telepíteni a csatlakoztatott eszközöket. -Te Megtalálja azokat a drivers mappában a Flasttool.

  Mit kell tennem?

  Már kifejtette a bemutató. Már nem fut a konzultáció a jövőben!

 17. bbbbbb77 - mondta

  Érdekes bemutató, de van egy kérést, akik követik ezt az oldalt. Nekem van egy Android telefon Huawei y210D v2.3.6 (Gingerbread), és szeretnék telepíteni az Adobe Flash Player, de nem sikerül. A telefon nem gyökér-at IBS nem akarom. Kérjük szíves segítsen nekem, és én is telepíthető flash player.

 18. Stefan Anghel - mondta

  Flashmode be a telefont, de azonnal kialszik, és megmutatja, hogy a terhelést. Mit tehetek?

 19. Daniel - mondta

  Szia Cristi, van egy VodafoneSmart Mini és megpróbálta mozgatni a apps a kártya beállításait apps beállításokat, de ott van az a gomb "Move SD kártya, megpróbáltam App2SD alkalmazás, amely irányított engem a beállításokról, és írtam valami ilyesmi "App2sd nem érhető el a készüléket." A belső memória elegendő alkalmazások (2,2Gb elérhető), de azt akartam, hogy a Real Racing 3 és szükségem 1,5 Gb ingyen mem. A belső, és távolítsa el az összes alkalmazás a játék. Ha még mindig nem valami (amellett root) Az alkalmazásokat az SD-kártyát Vod. Okos Mini kérem, segítsen nekem.

 20. trutzzyy - mondta

  Őszintén nem telepíti az illesztőprogramot bontja k ... hogyan tudok csinálni ???

 21. Szia, Próbáltam menni 2.3.7 az Xperia U. Elestem a lépést vezetők nem találja őket semmilyen módon. Van két számítógépet, egy XP és egy 7 őket. nem tudok csinálni valami jó, mint kérem, mondja meg, hogyan lehet kézzel telepíteni az illesztőprogramot. Köszönjük!

 22. Sikerült. legyen óvatos, hogyan kell ezt csinálni, mint te meg én rossz. Tehát nyitott flashtool. Nem kell, hogy a telefon csatlakoztatva van. bal gombbal a villám, hadd flashmode, kattintson az OK gombra.
  sourcefolder útját válassza a Xperia u st25i_6.0.B.3.184 (GB 2.3.7) _Generic USER. majd adni a Flash.
  Most csatlakoztassa a telefont (bezárja, tartsa lenyomva a hangerő le és tegye kábel), és hagyjuk, amíg nem teszik ez a munka. adj egy e-mail, ha sikerült

 23. alxea - mondta


  Honnan tudom, ha ez telepítve van Flashtool is a szél, vagy 32 64 kicsit? A kapcsolat nem határozza meg sehol feltüntetve különböző pozíciókat le és alkalmazás mentett meg, csak az úgynevezett "flashtool-0.9.13.0-ablakok".
  Látom a bemutató jól látható az asztalon Flashtool 64. Vagy mentette meg?
  Merci ptr választ, szeretném kezdeni a folyamatot, és ezzel a problémával találkozik (nyerek a végső 7 32 bites)

 24. Corina - mondta

  Nekem van ugyanaz a probléma azokkal a fenti.
  Azt mondják, hogy a vezető nem is sikertelen telepítése kézzel.
  Megyek a hordozható készülékek, lásd a telefonom, hogy az Illesztőprogram frissítése, keresse illesztőprogram, hadd vegye ... stb .., és adok böngészés, és válassza ki, hogy vezető azt mondja, hogy nem tartalmazza a kompatibilis szoftver driver Win on 32 bit. Telepítettem beleértve ADB vezető Installler azt mondja, a telefont én telepített Android ADB Interface, de nem rhesus semmit. Minden megoldás? Mi reagálni, és újat, vagy csak a "húzta füle", mint "fejlett bemutató"?

 25. Corina - mondta

  Örömmel látja, hogy a fix törlésével megjegyzéseket zavarlak.
  Könnyű lenne azt feltételezni, a bátorságot, hogy azt mondják: "nem tudja még, mit választ adni"?
  Kár. Néz érdeklődéssel webhelyen.

 26. démon - mondta

  Sikerült csak miután az utasítások. Köszönöm szépen. Megszabadultam kínos és alkalmazások Orange így: Köszönöm szépen még egyszer.

 27. Hello! Ami a probléma a vezetők, akkor jelenik meg a járművezetők nincs telepítve, akkor menj a könyvtárba, ahol telepítette a flashtool (általában a hely a C: \ Flashtool) a mappa "vezetők", így dupla kattintás "Flashtool- vezetők ", kattintson a Tovább gombra, és nézte az a lista végén van" Flashmode Drivers ", ellenőrizni, és a telepítés befejezéséhez. Ezután futtassa a flashtool, csatlakoztassa a telefont, ha megnyomja a hangerőt, és meg kell tökéletesen működik. Remélem voltam segítőkész!

  • Corina - mondta

   Köszönöm, én ezt tette, és már telepített, beleértve a listán, ptr vezető Sony Xperia U.
   Ne menj, nem számít, mit teszek. Az üzenet ugyanaz, én nem instalat.Tnx vezető, egyébként

 28. És persze, a "Flash" -> flashmode -> OK -> sourcefolder (hely, ahol "Xperia U st25i_6.0.B.3.184 (GB 2.3.7) _Generic USER", majd kattintson a vaku.

 29. titilev - mondta

  Kérem, segítsen nekem, és nekem
  Van egy telefont a gyökere Xperia SP és ász akarja, hogy feltárja a bootloader telepítéséhez egy egyéni rom webhelyek
  A probléma a következő: a telefon ki van kapcsolva ha csatlakozunk micro-USB telefon elkezd
  így tesz, ha szeretne csatlakozni a fastboot módban vagy flashtool
  A probléma az idősebb, észrevettem csak jött, és nem zavart eddig
  de most azt szeretnék, hogy kinyit bootloader és az ő "ragadtam"
  hogy legyen valami a telefon beállításait, vagy egy program, amit telepíteni? Nem tudom.

 30. Adrian Gudus - mondta

  Mert titilev, nyomja meg a gombokat túl rövid! Tartani őket, amíg a barátom jön a kép

  • titilev - mondta

   Azt hiszem, megoldható problema.am ment youtube és figyelte néhány filmet és olvastam néhány oktató és újra próbálkozott.
   Telepítettem több változatot fastboot vezetők és minden ugyanaz a dolog történik: a telepítés után a szóban forgó meghajtó telepítése nem megfelelő, de amikor csatlakoztatja a telefont fastboot elismerték flashtool
   Most nem tudom, hogy tudok tovább dolgozni vele, így vagy tönkre a kockázat
   elnézést, ha kitartó, de jobb kétszer kérdezni és bine.iar csinálni egyszer, és te vagy az egyetlen, van a probléma, hogy volt Răspusul

 31. Sebi - mondta

  Salut! Telepítettem .. Ez működött, de miután a nyílt és telepítem a apps + néhány frissítéseket szeretne bejutni Telefonkönyv ad nekem egy hiba "Elnézést! Kapcsolatok alkalmazás (precesszió com.sonyericsson.android.socialphonebook) megállt váratlanul. Próbálja újra. ) "Problma én megoldani ezt? mert nem akar visszatérni ICS és ...

 32. ZUPPER - mondta

  21 / 018 / 2014 13: 18: 57 - ERROR - Error in processHeader: 31: A csatlakoztatott eszköz a rendszer nem működik.
  21 / 018 / 2014 13: 18: 57 - ERROR - Error villog. megszakítva

  Tudja valaki, hogy miért ezt a hibát adja?

 33. Seba - mondta

  sal vagyok, és van egy kérés CNV dc mondhatnék tűnik nekem, hogy miután megnyomja a Hangerő le d p butonu és csatlakoztassa az USB csatlakoztatva van, és nem csak addig maradnak száraz és 3 4-bontja, és ad nekem hiba .. az utolsó usb eszköz csatlakoztatva a számítógép tévesen működik, és a Windows nem Recognos meg. újra kapcsolatba a DMC. Ha a Windows még mindig nem Recognos meg, a készülék nem működik megfelelően ..... kérem, segítsen nekem egy Sony Xperia köszönöm st25i

  • Adrian Gudus - mondta

   Illesztőprogramok telepítése szerepel a bemutató? Adtál egy újraindítás után az illesztőprogramok telepítésével? Biztos vagy benne, hogy az USB-kábel nem törött valahol? Használja a számítógép hátulján USB portok, hogy jön közvetlenül az alaplap, és nem az elülső USB-port (előtte)
   Letiltotta biztonsági szoftver (vírusirtó şifirewall) telepítésének megkezdése előtt a versenyzők?

   • Seba - mondta

    d Nem abbahagyta a próbálkozást DP kábel nélkül megszakad egy laptop, és megyek utána megjelenik az Eszközkezelőben, amikor telepíteni usb ..Currently ptr, ez a hardver eszköz nincs csatlakoztatva a számítógéphez. (Code 45)

    A probléma megoldásához, újra ezt az eszközt a számítógéphez. amit tudtam, és azt a szél fak o 8 őt. ms több

 34. Seba - mondta

  Sikerült MS ms Tovább ... ..de mi volt a kérdés, amit a kódolt p Spanyolország, és én nem dekódolt és Codu kérünk, hogy kibír egy kártya millió d rum és azt mondja, hogy a hálózat nem volt sok nyitva ms dc ??

 35. György - mondta

  ment, mint ms

 36. Andrew - mondta

  Salut! Nekem van egy probléma. Vettem egy Sony Xperia U ST25 és kódolt hálózati Franciaországban, vettem kódok dekódolására a gyártó, de azok nem működnek, a mérő hálózat blokkolja (0 próbálkozás). Észrevettem, hogy a telefon szoftverének frissítése megtörtént, eljött hozzám android 4.0.4. A kérdésem a következő: ha újratelepíteni a firmware android 2.3.7 és lehetséges, hogy állítsa vissza a számlálót? Nem vagyok okostelefonok. Várjuk válaszát, előre is köszönjük!

 37. Claudiu - mondta

  És én vagyok tulajdonosa a Sony Xperia U és én nagyon szeretem a csapatot, ha ott is videotutorial ezt a telefont 2015 valahogy botloaderu is kinyit, és telepítse a verisune a cyanonged lennék egy csodálatos módja .. módja Dome Cismaru még nem hallottam semmit Cristi kiadás botloaderului velünk, hogy azt mondod, mint a telepíteni kívánt cyanongenmod dumnevostra kérem ... Bárcsak több lélek folytatja suucces videotutorial csapat.

 38. Ionut - mondta

  Helló,
  Miután egy firmware frissítés egy Xperia m2 felébredtem nagyon rossz vétel és a rossz RDS vétel. Nézek több flash állomány firmware, de semmi sem változott. Mit kell tennem?

 39. Ön nyerni 32
  érdeklődni a 64

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.