Adatok helyreállítása, ha a Windows már nem működik a Puppy Linux programmal - oktatóvideó

Helló barátok, én vagyok Dan és ez a videó bemutató látni fogjuk, hogyan lehet visszaállítani az adatokat a C: meghajtó, ha az operációs rendszer nem akar kezdeni különböző okok miatt.

Ha valamilyen okból kifolyólag a Windows (XP, Vista, nem számít) nem akar elindulni, és vannak helyreállítandó fájljai, több lehetősége van:

- Rendszerjavítás a Windows CD után (nem hatékony, ha a problémákat vírusok okozták)

- A merevlemez behelyezése egy másik számítógépbe (nem hatékony, ha a számítógép le van zárva, vagy ha nem rendelkezik a szükséges ismeretekkel)

- A Windows újratelepítése egy másik partícióra (nem hatékony, ha a problémákat vírusok okozták, plusz olyan hozzáférési problémák, mint a "hozzáférés megtagadva")

- Fájl-helyreállítás Linux Live CD használatával, az a módszer, amelyet ebben a videó bemutatóban példázok.

A helyreállítás elvégezhető (szinte bármi mással) Linux Live CD-vel, azaz egy Linux operációs rendszerrel, amely közvetlenül a CD-ről (live cd) indul (indul). A helyreállítás csak akkor lehetséges, ha semmilyen módon nem titkosította / védte az adatokat (a Windows opciójával vagy speciális titkosítással). Ebben az esetben a helyreállítás nem az oktatóanyagban bemutatott módszerrel lehetséges, hanem a helyzetre jellemző módszerekkel (titkosításhoz használt programok stb.).

Szüksége Puppy Linux. Automatikusan felismeri a kemény / optikai meghajtó SATA / USB stick, és egy könnyen használható grafikus felület.

Kívánok kellemes vizuális.

Ki akar követi a bemutató, mint normál felbontású MÁJUSÁBAN nézni PLAYLIST

Dan Constantin
tutorialegimp.blogspot.com

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (133)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.