RamDisk, szupergyors partíció létrehozása a RAM memóriában - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató fogom bemutatni szokatlan puha, ez az úgynevezett ramdisk, és segít létrehozni egy partíciót szupergyors RAM, RAM van a sebesség akár 10.000 MB / s (DDR3 1333) on lana merevlemezt át adatokat 100 MB / s
Ez a partíció a RAM-ban tudjuk használni lassú betöltése szoftvert, úgy döntöttem, hogy használni a partíciót Mozilla Firefox, a böngésző mindig szüksége van egy I / O jó gyors írás és az olvasás a cache elérési idő és az I / O-ons weboldalt nagyon hasznos oldal, amely az utóbbi időben vált igazán remek.
Ramdisk program beállításait egyszerű, a legfontosabb kapcsolatos beállítások mentése az adatokat egy képet partíció a PC leállítása, azt ajánlom megnézni azt is ellenőrizték a lehetőséget, hogy töltse be a kép indításkor.
Ha azt akarjuk, akkor késleltetheti betöltése ramdisk program strartup, ez a beállítás nem fontos, RAM gyorsabban betöltődnek kép létre kikapcsol, ha teszünk paertitia túl magas, 200 MB ésszerű méretű partíciók létrehozásával.
A maximális partíció mérete függ ramdisk RAM telepítve.
Ha olyan szoftverrel, ami mozog, nehezebb jobb, hogy telepítse a ramdisk partíciót, akkor mozog nagyon gyorsan utána.
Nem azt ajánlják, fontos szoftverek ramdisk partíció (contablitate, menedzsment stb.) Program még verzió denevér.
Lehet, hogy bármilyen kérdése van a sebesség a partíció, alábbi link eredményeit HdTach herceg, hogy a laptop, ahol DDR2 memória és ramdisk partíció 200 MB.
Nyomtatási eredmények ramdisk a HdTach az Asus netbook 1201N, memória DDR2, 200 MB ramdisk partíciót.
Kimenet I / O HD Tune Pro.
Élvezze a sebességet.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru
Letöltés ramdisk


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (52)

  • Nagyon jó és hasznos Cristi bemutató. Van-e nehézség a Windows indításakor? Úgy gondolom, hogy ha a képet minden alkalommal beteszi a keretbe, akkor eltart egy ideig. Csak kérdeztem...

  • segítsen navigálni a neten? jelenti, gyorsabb betöltése egy új oldalt? mint mindent megpróbáltam annyira merge.voi be csak, ha már azok az oldalak, és szoros a Mozilla, majd vb redeschizi.eu új oldalakat nyitott és mozgó, mintha

  • Van 1 gb memória. Telepítettem a ramdisk-et, és készítettem egy 200 MB-os partíciót, amelyre telepítettem a mozillát és a vlc médialejátszót (mert egy kicsit "idősebb" kezdtem). Vártam, hogy ez a 2 program gyorsabban reagál, de sajnos azt tapasztaltam, hogy nekem minden program nehezebb, ezért úgy döntöttem, hogy eltávolítom a ramdisk programot. Lehet, hogy a számítógépem egy konkrétabb eset, vagy lehet, hogy 1 gb ram nem elég, nem tudom pontosan. Távolítottam el a ramdisk programot, és most minden normalizálódott.
    Talán a megjegyzés segít problémák esetén.
    És valami más. Ha eltávolítja a programot, a létrehozott partíció újraindítás után eltűnik, tehát ne félj. : D
    Minden a legjobb!

    • Bambilici: Én 1 GB RAM. Telepítettem ramdisk, és egy 200 MB partíciót, hogy telepített Mozilla és VLC media player (például elkezdek egy kis "vének"). Gondolom ezt 2 programok gyorsabb reagálást, de sajnos azt tapasztaltam, hogy az én programok mennek keményen, ezért úgy döntöttem, hogy távolítsa el a ramdisk. Talán a PC egy adott ügyben, vagy 1 GB RAM nem elég, nem tudom pontosan. Eltávolítottam ramdisk, és most minden visszatért a normális kerékvágásba.
      Talán a megjegyzés segít problémák esetén.
      És még egy dolog. Ha eltávolítja a programot, a létrehozott partícióhoz eltűnik az újraindítás után, úgyhogy ne aggódj.
      Minden a legjobb!  

      ez történt velem, és én 2 koncertek ram

  • a Firefox fülekkel elvégzett teszt nem meggyőző teszt .... Többet nyitok, mint amit megnyíltál, és nagyon gyorsan betöltődik.

    • lucyana: A teszt tettél lapok firefox nem meggyőző .... nyitok egy teszt, hogy hány van, nyitott és gyors betöltés  

      A Cristi által elvégzett teszt egyáltalán nem meggyőző, mivel elegendő időt hagyott a webhelyek betöltésére, az a tény, hogy sokat nyitott meg. Ez nem mutat semmit, mert jól tudod, hogy a Firefox, akárcsak a Chrome, külön folyamatot nyit meg mindegyik számára Egy másik ötletek sorrendjében a legnehezebb webhelyet betölteni a "VIDEOTUTORIAL.RO", mert egy kicsit fizetős oldalra megy. Nem láttam különbséget abban, hogy a Firefoxot mikor telepítették a merevlemezre, és most a RAM-ra. .Nem semmi köze a rendezőhöz, de hidd el, hogy nem tartózkodtam azon, hogy pontosan a fenti oktatóprogramból levont következtetéseimet osztom meg.

  • szia Azt szeretném kérni, hogy a bemutató használatával facebook.ganditi Facebook astazi.un jelenti gigant.multa világon, többek között a tiéd igazán nem tudja, hogyan kell használni, és teljesen igaz értéket

    • cuibaru: Hello, szeretném kérni, hogy a bemutató használatával facebook.ganditi Facebook astazi.un jelenti gigant.multa világon, többek között a tiéd igazán nem tudja, hogyan kell használni, és teljesen igaz értéket  

      Tanuljon angolul, vagy hogy ez a román.

      • Adrian admin:
        Tanuljon angolul, vagy hogy ez a román.  

        Tudok angolul, nagyon hisz nekem, de nem tudom, hogyan kell teljes egészében használni a Facebookot. Nagyon sok funkciója van, főleg a cégek számára

  • Bambilici: Én 1 GB RAM. Telepítettem ramdisk, és egy 200 MB partíciót, hogy telepített Mozilla és VLC media player (például elkezdek egy kis "vének"). Gondolom ezt 2 programok gyorsabb reagálást, de sajnos azt tapasztaltam, hogy az én programok mennek keményen, ezért úgy döntöttem, hogy távolítsa el a ramdisk. Talán a PC egy adott ügyben, vagy 1 GB RAM nem elég, nem tudom pontosan. Eltávolítottam ramdisk, és most minden visszatért a normális kerékvágásba.
    Talán a megjegyzés segít problémák esetén.
    És még egy dolog. Ha eltávolítja a programot, a létrehozott partícióhoz eltűnik az újraindítás után, úgyhogy ne aggódj.
    Minden a legjobb!  

    Ez nagyon kevés koncert a rendszer számára, ha újabb 200 megavat vesz fel ....

    • Cristi-admin:
      Ez egy kicsit koncert rendszer, ha Ön 200 és mega ....  

      igen, rájöttem, hogy ez az oka, ezért távolítottam el. Úgy gondolom azonban, hogy a ram memória "túlterhelése" veszteséget okoz.

  • ... az élő CD-k és az élő USB-k a RAM-on működnek, de nem kell gyakorolnia a RAM használatát az operációs rendszer gyakori futtatásával, mivel a memória mellett az összetevőket az alaplapon is megsütheti. , ami azt jelenti, hogy az alaplapról inkább azt mondják, hogy senki sem változtatja meg az összetevőket ... aaa, vannak hűtéssel rendelkező RAM-ok is, ezeknek a memóriáknak a célja azonban nem egy operációs rendszer futtatása.

  • Én egy, köszönöm mult.Zbarnaie firefox!
    Azok, akik nem mozognak olyan gyorsan, amennyit akarnak, és nem ismétlődhet meg nem azért, mert ezt a csodálatos szoftver látható Videotutorial srácok!
    A számítógép egy kicsit slabute.Asta a magyarázat.
    Jó estét minden.

    • "A számítógéped egy kicsit gyengébb. Ez a magyarázat." Igazad van, én a Nintendo-tól feladom ... miért vagy olyan büszke?

  • Jó bemutató, de az orrom megpróbálom csinálni ezeket a dolgokat, így nincs gondom azzal, hogy 2 GB RAM-mal rendelkezem ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.