Hatékony hűtés a bot Android Mini PC MK908

Ma tárgyalja két módszer a hatékonyabb hűtés ragaszkodik Android Mini PC. Ahogy mondtam a megjegyzések rovatban, bot MK908 nagyjából hőt bizonyos körülmények szerencsére van megoldás, ma én is ajánlom két megoldást, amely segít, hogy a kis állat, hogy egy tisztességes hőmérsékletet.
ARM processzorok vannak volt ismert, hogy alacsony energiafogyasztás és a képesség, hogy nyugalom, vagy bármi, viszonylag hideg. Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben változnak a dolgok, a nyomás, ami alá az ARM architektúra miatt a kereslet egyre nagyobb processzor a telefonok és a tabletta, eléri end processzorok a laptopok és dn a fogyasztás, hanem a üzemi hőmérséklet.
Hiányában egy dedikált processzor energiagazdálkodási és nem optimalizált operációs rendszer, a Rockchip SOC RK3188 nagyon forró.
Ahol a végén ARM platform? Talán lesz ideje egy újabb lehetőséget arra, hogy megvitassa ARM vs X86.
Inkább az a pont, azt javaslom, két megoldás, egyszerre hatékony. Ezek közül az egyik az, hogy egy passzív hűtőborda (chipset hűtő), és hogy a másik megoldás az, hogy egy rajongó kivonat forró levegő 40mm stick belülről android mini pc.
Mindkét megoldás ad eredményt, de vannak előnyei és hátrányai mindkét oldalon.
1. Passzív hűtő:
Elég hatékony és teljesen csendes, sajnos nagy és nehéz telepíteni, akkor veszélyes lehet és a készülék is, ha a felhasználó nem érdekli, hogy helyezze a bot ül android mini pc.
2. Ventilátor:
Ez hatékony és könnyen telepíthető, sajnos némi zajt, és szüksége van 12V (a modell), ez azt jelenti, a külön tápegység, a 5V (USB) nem működik, mint egy kézi boost, forgasd meg neki egy kicsit az első és akkor fog működni a fele a normál sebességgel, még így is elegendő az optimális légáramlást. Ha úgy találja, egy rajongó, ami működik 40V 5mm tökéletes, így lehet csatlakoztatni, és tartsa véglegesen hajtott az USB stick-es.
Ha engem kérdezel, azt válassza ki a ventilátor könnyen telepíthető és hűti igazán jól. Ha azt tervezi, hogy felmászik android mini pc mögött a televízió is használható passzív hűtési módszer olyan hatékony, és emellett csendes, de nagyobb figyelmet kell fordítani.
Megmutattam választja.
Figyelem.
Minden olyan művelet, az a fajta látható a bemutató akkor ezt az Ön felelőssége, valószínűleg a garancia elvesztésével jár, ha sétabot, mint én. Felelősség akkor feltételezem, hogy ez teljesen. Videotutorial.ro csapat nem tartott széles körű az esetleges kellemetlenségekért, hogy a találkozás.
Ez a leírás csupán tájékoztató.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (44)

  • Hé, azt mondtam, hogy Cristi.Cum megjegyzéseket a korábbi bemutató (Adrián), hogy elfogjuk az asztalon elfog egy kamerával?

    PS: Elnézést a témán kívül. : D

  • Ismét eltávolították az anyajegy krikett? Úgy néz ki, mint az arany és a gyémánt bádogosok! Kértem, hogy mondja el nekünk, ha a srác csinál Hackintosh projekt, és látom, hogy amit tesz a zsebkendőt, amit újra a régi tambal.Dupa videotutorial munkatársak várják, hogy ordít helyszínre. Legnagyobb meglepetésemre, én inkább csalódott, mint amikor te magad videotutoriale!

  • Szuper tutorial.
    Nem lenne sok mindent tanulni a mini PC. Nem szabad hagyni, hogy még most is, miután látta, hogy mit tehet.
    Kérdés: A ventilátor tápellátása USB mini PC?
    Kérjük, továbbra is más funkciói: olvasás külső HDD (a konnektorba), olvasás mkv vagy más formátumban felirat hangsúlyos, vezetékes internet (WiFi nem) egy USB adapter, a másik beállításokat menüt (van egy csomó dolog, hogy tanulni), különösen azok számára, akik még soha nem használt előtt Android.
    Köszönjük az erőfeszítéseket, és ne vegye figyelembe azt, amit mindenki megjegyez ... "gyerekek" (különösen a kollégáival kapcsolatban).
    Tudod, hogy van - mindenkinek jó a negatív hozzászólás, különben ...

    • A kapcsolat a használat USB hűvösebb, akkor tudja használni, de a szavak és Cristi nem működik, valamint a konnektorba. Azonban, ha azt szeretnénk, hogy az USB HUB Azt ajánlom, hogy használd, és hűvösebb valami mást, például egy USB stick vagy külső merevlemez. De mint mondta, Cristi, a legjobb módszer a plug-

  • Daniel: Ismét eltávolították az anyajegy krikett? Úgy néz ki, mint az arany és a gyémánt bádogosok! Kértem, hogy mondja el nekünk, ha a srác csinál Hackintosh projekt, és látom, hogy amit tesz a zsebkendőt, amit újra a régi tambal.Dupa videotutorial munkatársak várják, hogy ordít helyszínre. Legnagyobb meglepetésemre, én inkább csalódott, mint amikor te magad videotutoriale!

    :)))) Nem kell, hogy rossz, de van egy kis igazság is, mint ez már jó ideje nem tudunk semmit hachintosh. Tehát, hogy folytassa a projektet, vagy sem? ha kell telepíteni a rendszert megfelelő segítséget azt hiszem, ez nem szégyen megkérdezni segíthetünk abban, azt hiszem, mindannyian megtanultuk hiszen még videotutorial.ro csapat. Mindannyian szívesen, hogy egy segítő kéz a kormányon, és meglátjuk. Remélem, nem megbántani senkit a fenti. Épp most fejeztem be az egyik személyes ak, ha érdekel, hogy képek itt: http://www.tonymacx86.com/members/umezala69/albums/my-power-mac-g5-hackintosh/

  • Helló! Amikor elkészítheti a bemutatót a shockwave flashről. Problémáim vannak ezzel a bővítménnyel a Google-tól, és az interneten kerestem, hogy megoldást kínál a plugin javítására

  • fogadtatás
    teljesítetlen ígérete van, a tp-linket a firmware után állítja be a ddd wrt-vel. Talán ki tudja állni és meg tudja csinálni ...

  • Cristi, van egy nagy probléma, nem tudom megoldani, hogy ezzel a mini-pc.Navighez az internet, filmet nézni, vagy keres valamit a neten, és megemlítem neki, hogy a kép eltűnik néhány másodpercig, majd visszatér a normal.Nu neki feje és gata.Care lesz cauza.Multumesc.

    • Ugyanez volt a probléma az én miniPCI. Kiderült, hogy az oka, hogy hibás tápegység. Ha ez energiát közvetlenül az USB TV határozottan ezt a problémát. Ha van egy tápegység, nézd meg egy multiméter. Kell pontosan 2 erősítők intenzitással, hogy nem tudja biztosítani a TV-t.

  • Danielnek teljesen igaza van a "Hackintosh Project, 1. szint" kapcsán, egy dolgot, amelyet el kell kezdeni, be kell fejezni, de ez attól is függ, hogy ez mikor következik be. De miért siet? Még mindig van egy kis türelmem ősszel 2200-ig, amikor a román autópályák és a kóbor kutyák problémája megoldódik. Ha a probléma még akkor sem oldódik meg, akkor veszem a játékaimat és elmegyek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.