A QuickSync, a fájlok vagy mappák szinkronizálásának legegyszerűbb programja - videó bemutató

Szia barátok, a bemutató programot fognak benyújtani hogy szinkronizálja a mappákat, az úgynevezett QuickSync szinkronizáló szoftver található és sourceforge.net tanfolyam ingyenes.
A QuickSync a legegyszerűbb alkalmazás, amelyet az utóbbi időben láttam, minden a drag & drop „varázslatán” keresztül történik.
Mi az a szinkronizálás?
A szinkronizálás egyfajta automatikus másolás, például feltehetjük az alkalmazást (QuickSync), hogy az "x" mappa tartalmát minden nap 12: 00-kor másolja a c: \ partícióról az "y" mappába a D: \ partícióról, így védelmet nyújtunk újratelepítés vagy rendszer összeomlás esetén.
Nagy dolog nem tudtam mondani, a bemutató történik csak azért, hogy megismerjék a szoftver jobb, a többi természetesen jön, QuickSync beszél egyedül, és nem is nagyon jól.
Az esetleges hibákat, azt ajánljuk, hogy a futtatáshoz rendszergazdai jogosultságokkal, elfelejtettem mondani, hogy a szoftvert nem kell telepíteni, fut egyenesen.
Remélem, hasznos lesz.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (22)

    • je_bogdan:
      szép tutorial!

      Cristi Azt szeretném kérdezni a Windows 7 gondolod, hogy legjobb Home Premium, Enterprise, Professional vagy Ultimate

  • Hello! Lenne egy kérdésem: használhat QuickSync és visszaállítani uTorrent appdata lehetséges baleset vagy újratelepítése a Windows? Szükségem van egy választ ASAP! Említettem már, hogy megpróbáltam leírtak újbóli vetés a videotutorialul torrentek nem működik, nem tudom megmagyarázni, miért. Próbáltam uTorrent és korábbi verzió 2.2.1 1.8.1 ugyanazt elvesztettem torrentet és kiemelt státusz, hogy volt egy tracker. Tud valaki segíteni? Mi a legjobb biztonsági módszer torrentek? Köszönöm szépen.
    Kérlek, sürgős!

    • polferis:
      Hello! Lenne egy kérdésem: használhat QuickSync és visszaállítani uTorrent appdata lehetséges baleset vagy újratelepítése a Windows? Szükségem van egy választ ASAP! Említettem már, hogy megpróbáltam leírtak újbóli vetés a videotutorialul torrentek nem működik, nem tudom megmagyarázni, miért. Próbáltam uTorrent és korábbi verzió 2.2.1 1.8.1 ugyanazt elvesztettem torrentet és kiemelt státusz, hogy volt egy tracker. Tud valaki segíteni? Mi a legjobb biztonsági módszer torrentek? Köszönöm szépen.
      Kérlek, sürgős!

      Szóval lehet visszaállítani a fájlokat a uTorrent vetés ahogyan az a bemutató a témáról (Hogyan visszaállítani vetés fájlok uTorrent) kell használni ugyanazt a verzióját uTorrent, hogy amikor a biztonsági mentést. Ha volt, amikor készült biztonsági másolat 2.0 verziót, ha újra, és vissza szeretné állítani, hogy a mentés, akkor újra kell telepíteni az összes 2.0 verzió
      Használhatja a QuickSync programot biztonsági mentési módszerként, ha a "C: \ Users \ Your User \ AppData \ Roaming \ uTorrent" helyet / mappát választja forrásmappaként (Windows 7 vagy Vista esetén). A hibája nem azt közölte velünk, hogy mi a Windows használsz!
      Van, hogy a rejtett fájlok és mappák láthatóvá üti a uTorrent mappát, ami AppData. AppData egy rejtett mappa az operációs rendszer.
      Ha nem tudod, hogyan lehet láthatóvá a rejtett mappák és fájlok, és hagyjuk egy megjegyzést, ha van kilátás vagy xp 7, de azt is adja meg ezt, nem vagyunk unokatestvérek Oprah tudjuk kitalálni

  • Köszönöm Marian Gudus, hogy néhány információ: Nekem van Windows végső 7 és állítva mutassa a rejtett fájlokat és mappákat, és nem pontosan úgy, ahogy a bemutató nem működött. Próbáltam másolás az archívumban, és nem működik. Én kap uTorrent hordozható. Ez egy jobb egyszerűbb megoldás? Úgy értem, működni fog? Segíthet nekem, és ezúttal kérem!
    Még egyszer köszönet és elnézést tudatlanság.

    • polferis:
      Köszönöm Marian Gudus, hogy néhány információ: Nekem van Windows végső 7 és állítva mutassa a rejtett fájlokat és mappákat, és nem pontosan úgy, ahogy a bemutató nem működött. Próbáltam másolás az archívumban, és nem működik. Én kap uTorrent hordozható. Ez egy jobb egyszerűbb megoldás? Úgy értem, működni fog? Segíthet nekem, és ezúttal kérem!
      Még egyszer köszönet és elnézést tudatlanság.

      Telepítse az uTorrent-t, és működni fog, hagyja abba a hordozható uTorrent használatát, ne vegye fel, ki tudja, mi a hely a C partíción, így nem értem, miért használja a hordozható verziót? Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb hordozható szoftver nem nagyon integrálódik az operációs rendszerrel, a helyi menüvel vagy a fájlok társításával ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.