QTTabBar, navigációs lapok, valamint új lehetőségek a Windows Explorer - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni olyan alkalmazást, amely füles böngészés az asztali a Windows Intézőben, az alkalmazás neve QTTabBar és ingyenes.
A QTTabBar vitorla könnyebben mappák és fájlok a Windows Intézőben, akkor most már nem kell megnyitni több ablak, a FOM használjon egy ablak több lap, ezek a lapok nyílik partíciókat vagy mappákat használunk.
Nagyon hasznos opció QTTabBar navigáció legördülő, ezzel az opcióval elérjük a legtávolabbi hely a partíció megnyitása nélkül a mappa, mint mi, a Start menü programjai, csak itt minden mozog sokkal gyorsabb.
Csoportok létrehozása megkönnyíti óriási élet a számítógép előtt, ez az opció lehetővé teszi a csoport, és mentse több lap, hogy használjuk az azonos munkát, például, össze az összes mappát és partíciók használjuk az időben ugyanazt a tevékenységet, mint a mappák a zene, a filmek és képek.
Fájlok másolása a szél a QTTabBar, csak hogy a fájlt a drag and drop nem over tab mappába szeretnénk másolni.
QTTabBar támogatja a plugin letölthető oldal sourceforge.net van egy plugins mappába, ott találunk mindenféle érdekes kiterjesztéssel sajnos van, hogy csatlakozzon tárgyalások sourceforge oldal, hogy mi Minden bővítmény külön-külön.
Számos hasonló alkalmazások találhatók videotutorial.ro kategóriában Rendszer / Eszközök-System / Testreszabás.
Remélem tetszik az app, természetesen azok, akik több PC alkalmazás QTTabBar értékelni fogják, és ölelés.
Letöltés QTTabBar

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. adrian76 - mondta

  s szörnyű és nem tudom telepíteni windows xp én 7 régebbi PC

  • max67 - mondta

   adrian76:
   s szörnyű és nem tudom telepíteni windows xp én 7 régebbi PC
   Próbálja ki a Windows-Lite verzió nagyon jól működik a RAM 512Mb

   Tutorial, mint mindig, nagyon jól sikerült. Kiváló munkát.

  • max67 - mondta

   max67: Az első lépések, mint mindig, nagyon jól sikerült. Kiváló munkát.

   adrian76:
   s szörnyű és nem tudom telepíteni windows xp én 7 régebbi PC

   Próbálja ki a Windows-Lite verzió jól megy 512Mb RAM

 2. adrian76 - mondta

  Sikerült rendezni TEB helyszínek és megy. rendben

 3. Cristi - mondta

  Helló, nagyon hasznos ez az alkalmazás, ms Cristi a program segít sokat, tudom, hogy ez nem jó bemutató, de tekintettel arra, hogy az utolsó added'd, mint te, hogy megfeleljen a böngésző nevű SRWare vasaló, dc mondani róla? ... mert tudom, hogy a Google Chrome egy kicsit lyukas, és abból, amit olvastam, hogy a böngésző nem ilyen integrált funkciói: A böngésző a jövő - élve a szabad forráskód "króm" - minden gond nélkül a magánélet és a biztonság ", azt akarom, hogy egy rövid bemutató a böngészőt, ha lehetséges ... mert biztos abban, hogy úgy mondjam, ms szép, szia!

 4. Octavian - mondta

  Kiváló Cristi! Köszönjük!
  Jelentősen megkönnyíti a munkát!

 5. adrian76 - mondta

  a programot törölni kell az ablakokat, hogy nem adja az engedélyt vagy sem?

  • FaraVirusi - mondta

   adrian76: A program kell törölni a windows, hogy nem adja ki az engedélyt, vagy sem?

   Meg kell frissíteni a törlés KB971033, mert a frissítés a felelős olvasás licientei. Mindössze annyit kell tennie, hogy telepítse IObit Uninstaller programot (bemutató itt a honlapon), a felület részben IObit Unintaller látogasson el a Windows Update és a keresési KB971033 a frissítést, hogy meg kell, hogy távolítsa el azt. (Lehet, hogy szerencsés, és nincs telepítve). A Microsoft tudja, hogy sok ember, és mennyit licienta nem egyértelmű, hogy mindent tudnak, nem tudjuk elrejteni őket.
   Ha szeretné használni a Windows eredeti 7 itt az oldalon a keresőmezőbe: "A Windows eredeti 7 letölteni a próbaverzióját 90 nap", és miután lejárt a 90 nap, ezzel a bemutató "Hogyan kell alkalmazni a Windows 7 és engedély nélküli Vista jogilag majdnem fél év, "és még mellett 90 napos próbaverzió, idők óta 3 90 nap. És egy év után akkor feltétlenül használjon újra til újra és így tovább. BAFTA.

   • adrian76 - mondta

    FaraVirusi: Meg kell törölni a KB971033 frissítést, mert a frissítés a felelős olvasás licientei. Mindössze annyit kell tennie, hogy telepítse IObit Uninstaller programot (bemutató itt a honlapon), a felület részben IObit Unintaller látogasson el a Windows Update és a keresési KB971033 a frissítést, hogy meg kell, hogy távolítsa el azt. (Lehet, hogy szerencsés, és nincs telepítve). A Microsoft tudja, hogy sok ember, és mennyit licienta nem egyértelmű, hogy mindent tudnak, nem tudjuk elrejteni őket.
    Ha szeretné használni a Windows eredeti 7 itt az oldalon a keresőmezőbe: "A Windows eredeti 7 letölteni a próbaverzióját 90 nap", és miután lejárt a 90 nap, ezzel a bemutató "Hogyan kell alkalmazni a Windows 7 és engedély nélküli Vista jogilag majdnem fél év, "és még mellett 90 napos próbaverzió, idők óta 3 90 nap. És egy év után akkor feltétlenül használjon újra til újra és így tovább. BAFTA.

    Van egy Pc vecgi és én csak XP. Az IObit tudom kezelni, hogy én letöltött, de KB971033 mint (KB953595, KB915865, KB915865, KB933579, 898461, 893803). Ez a program az XP?
    Köszönöm az információkat.

 6. FaraVirusi - mondta

  Látom previurile képeket telepítése nélkül plugint, és azt is láthatjuk, previurile a txt fájlok egy plugin, amit valaha is telepített.

 7. broascadilie - mondta

  A Windows Tabs felülmúlja

 8. max67 - mondta

  Tutorial, mint mindig, nagyon jól sikerült. Kiváló munkát.

 9. adrian76 - mondta

  7 Windows menni egy AMD Athlon processzor 64 2800 1.81 + GHz, 1.50GB és NVIDIA GeForce FX 5200?
  A Windows Lite leáll néhány rendszer és ..... Letölthető a Windows 7

  • adrian76:
   7 Windows menni egy AMD Athlon processzor 64 2800 1.81 + GHz, 1.50GB és NVIDIA GeForce FX 5200?
   A Windows Lite leáll néhány rendszer és ..... Letölthető a Windows 7

   jól működik 100%

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.