Tedd a TV Android mini PC MK908 tesztek

Itt az ideje, hogy mutassa meg, hogyan kell mozgatni a kis botot MK908 Android TV, néhány próbát, hogy egy ötlet, légmozgás egér My F10 rövid előnézet az ellenőrzés alkalmazást a telefonra RKRemoteControlV2.0.2 (o több alább letölthető).

Ellenőrizniük kell külön alkalmazás, amely csak akkor működik, processzorok Rckchip 3188.
Mint látni fogja, és n bemutató mini PC Android Tronsmart MK908 mozog nagyon jól, nem volt semmi baja, terhelés weboldalak futó Flash-tartalom a böngészőben (akkor is, ha mi vagyunk a JB 4.2.2. A YouTube-on minden tökéletesen működik , videó fájlok betöltése nélkül, azonnal dadogás vagy kihagyom kereteket.

A mi kis botot standard Quadrant legyőzte Android HTC One X egy hívás 2000 lej.
A játékban Riptide GP mindent tökéletesen működött, bár a gyorsulásmérő volt távoli, telefon, fut a segítségével RKRemote Control alkalmazás ami lesz szó részletesebben máshol. Ez nyél gyorsulásmérő és a távirányító nem használható játékok, szükség van egy gamepad vagy alkalmazás, amely RKRemote ellenőrzés: touchpad, billentyűzet, távirányító, gamepad játékvezérlő és a gyorsulásmérő.

Ár Mini PC (Windows, Android)

Azok, akik kételkedtek a minőséget és a teljesítményt Tronsmart MK908 most már bizonyíték arra, hogy ez a kis készülék semmit hogy egy telefonhívás utolsó generáció. Nagy előnye, hogy lehet csatlakoztatni a TV, amely bekapcsolja őt a Super SMART TV.
Kérjük, küldje el a megjegyzések rovatban, hogy mit szeretne látni tovább, akkor érdekel ez a mini PC.
Letöltés RKRemoteControlV2.0.2.apk (postai irányítószám)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (106)

  • Még mindig várja, hogy a lehetséges, és azt hiszem, maradok az egymás után kapok egy telefont, és a TV május ţeapăn.Probabil fellépő valami jobb akkor.

  • Nekem van egy samsung smart tv, de ha azt szeretnénk, hogy legyen okos. Azt hiszem, ez a legjobb megoldás, különösen azért, mert a TV egy kicsit követelőző játszani valamilyen videó fájlokat. FLV és több játék minden szabad.

  • Razvan: Olvassa el és a feliratok? Meg tudod csinálni egy felülvizsgálatot és S400 Mini PC? Rájöttem, hogy a legjobb ...

    Fogok csinálni egy bemutató multimédiás képességek és készségek ennek a kis óriás. Ott fog támadni minden szempontból az érdeklődését: codec, felirat, határozatok suortate hardveres gyorsítás és egyéb Volt ilyen.
    Egyébként megmondani a kezdetektől fogva, hogy megverte szinte minden médialejátszó, legalábbis WD Media Player (médialejátszó a) adott szégyen, ha számít a böngésző fut Flash tartalmat.
    S400 hardveres oldalról ugyanaz, ha valami megkülönbözteti ezeket az eszközöket csak szoftveres réteg, amely lehet optimalizálni hamarosan.

  • Mindenekelőtt Gratulálunk ahhoz, hogy ebbe a "kis óriásba" vezetünk, egy szuper mini pc azok számára, akik TV-jeinket valódi intelligensé akarják alakítani.
    De tudod, hogy milyen: most annyi információt és oktatást akarunk róla, mindegyik igénye szerint. Például kollégáim a munkahelyen, és nagyon kíváncsi vagyok arra, hogyan kell foglalkozni egy külső merevlemezről történő olvasással (hálózati csatlakozóval), hogyan lehet a „csoda” -ot az internethez (útválasztóhoz) csatlakoztatni, hogyan kell joystickot használni játékokhoz, hogyan a menü többi opciójának helyes beállításához (soha nem használtam táblagépet vagy okostelefont) használhatjuk-e például az LG Magic Motion távirányítót (az LG smarts-tól)?
    Most, már alig várom, hogy ezeket útmutatók ezen mini PC.
    Különben is, szuper nehéz. Bravo!

  • Salut!
    1. Lehet csatlakoztatni a készüléket egy szabad USB port lcd? Van egy régi samsung lcd, nincs USB port, HDMI port ehelyett.
    2.Jocurile multiplayer 2 tud vezérelni? Ismételt gondolat, hogy a kiadások egy este egy barátommal, és tettem egy játék egymás ellen egyszerre, mint autóverseny, tenisz, küzdősportok, stb.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.