Ingyenes ransomware védelem Acronis Ransomware Protection

Ingyenes ransomware védelem Acronis Ransomware Protection
Ingyenes ransomware védelem Acronis Ransomware Protection

Mi az a ransomware fertőzés?

Az összes digitális fertőzés közül a legtöbb "fertőzött" a ransomware; Ennek oka az, hogy titkosítja a fájlokat, amelyet szinte lehetetlen visszafejteni. Olyan, mint a fájlok, de nem láthatod őket, mert mindegyik dobozokban van bezárva, amelyeket nem tud megnyitni. Ingyenes ransomware védelem Acronis Ransomware Protection

Hogyan kerülhető el a ransomware?

Mivel a ransomware gyorsan terjedő fertőzés, nem csak a merevlemezre, vagy a SSDPC, hanem külső lemezeket vagy tárolást a helyi hálózatban (, külső hdd, usb stick, ftp, nas, Stb)

Elvileg nem sok kell vigyáznia, ezért érdemes megelőzni. A megelőzés azt jelenti, hogy a számítógépről leválasztott fájlokat tárolják a felhőben vagy a külső tárolóeszközön.

Az Acronis Ransomware Protection nem antivírus.

Annak ellenére, hogy antivírusnak tűnik, Acronis Ransomware védelem elsősorban biztonsági mentési és szinkronizálási program a felhőtárolóval, valójában itt van a hatalma.

Természetesen a felhőben tárolt biztonságos tárolás mellett, amely a passzív védelem alkotóeleme, a programnak aktív összetevője is van, egy modul a kétes folyamatok szkennelésére.

Mit hoz még az Acronis Ransomware Protection?

A könyv plusz az Acronis az a biztonság, amely az 15 perceken keresztül automatikus mentéseket biztosít nekünk, természetesen a fontos fájlokat tartalmazó mappákhoz.

Milyen mappákat válasszon a mentéshez?

Az ingyenes verzióban az Acronis Ransomware védelme 5GB felhőterületet biztosít. Ha a helyet fontos dokumentumokhoz fogjuk használni, akkor elegendő a hely.

Biztonsági másolatot készíthetünk képekről vagy videofájlokról, de ezek helyet foglalnak el, és több helyet kell vásárolnia. Szerencsére mindig készíthetünk biztonsági másolatot a tárolásról, ha erre szükségünk van.

Malware oktatóprogramok:

Fertőzés élni WANNA CRY zsarolóprogramok és védelmi módszereket

Hogyan lehet megtalálni a lopott telefont, és reset - lopás alkalmazások

Kémkedés vagy hívásnapló és sms backup Android telefonok

Video bemutató - Acronis Ransomware Protection ingyenes ransomware védelem

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Mircea - mondta

  A családtagok megtalálásáról szóló oktatóprogram üdvözlendő, például a Family Locator, a Find My Kids, mint a caracali drámák és valójában a világ minden tájáról származó gondolat, amelyben gyermekek eltűnnek.

 2. mit gondol a Google Fotókról?

 3. adrian - mondta

  Nos, ha az állam szarvasmarhaként értékesít minket, mi a célja ezeknek a lokalizációs programoknak? kit keresni és megtalálni?

 4. Ionel Mihalache - mondta

  Üdvözlet mindenkinek, archiváljon minden személyes adatot a Power ISO vagy a WinRAR segítségével
  Nincs vírus, amely megfertőzheti az archivált adatokat, a legrosszabb esetben csak magát a programot fertőzheti meg. Ha új rendszer-újratelepítést érnek el, az adatok érintetlenek maradnak. Ha archivált programot akar használni , egyszerűen bontsa ki a programot. Ebben az esetben az adatai sértetlenek maradnak. A program archiválása közben ellenőrizze, hogy nem vírus - különben a vírust is archiválja.
  Archiváljon mindent, ami a számítógépen van. A filmeket nem kell archiválni. Én évek óta személyesen használom a PowerISO-t és a WinRAR-t anélkül, hogy egy vírus miatt kellene aggódnom. Nem használom antivírust

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.