Android vírusvédelem - nem kell víruskereső

Android vírusvédelem - nem kell víruskereső
4.67 (3) 93.33%

Android vírusvédelem olyan kérdés, hogy jött a Windows tehetetlenség, ahol voltunk szinte kénytelen használni egy víruskereső.

Mi a víruskereső Android?

Android sokáig nem volt „vírus” ténylegesen helyes lenne azt mondani, „rosszindulatú”. Mivel nem volt veszély, hogy nincs értelme használni egy víruskereső. Azonban antivírus szoftver döntéshozók nem hagyhatta figyelmen kívül az Android ökoszisztéma, amely azóta a legnagyobb mobil ökoszisztémában a világon.
Ha első alkalommal nem antivírus programok nem voltak Android, jöttek mindenféle függvénynek, amelyek a felhasználó szemét, mint: ürítés RAM, törlését cache, stb

Mi a jelenlegi helyzet az Android?

Jelenleg Android kezdett, hogy aktiválja a sok fenyegetés és antivírus gyártók szívesen mindannyian mondani, hogy „én megmondtam ...”. Ugyanakkor a jelenlegi helyzet az Android nem olyan, mint a Windows és a víruskereső szinte használhatatlan ezen a platformon. Android találkozik kifinomultabb fenyegetések és vírusok nem található.

Ülhetünk nélkül antivírus Android?

Android nem Windows, ahol a legtöbb felhasználó a rendszergazda fiók. Az Android, a rendszergazda jogai, meg kell tennünk ROOT. Ez azt jelenti, hogy az Android alkalmazások nem lehet telepíteni máshova, felhasználói beavatkozás nélkül.

Vannak 100% -os védelmet.

Természetesen, ha a „szakember” a fej hozza meg ezt, ez nem minden platformon; De az egyszerű felhasználó alap által nyújtott védelem Android elég jó.
A felhasználónak meg kell legyen óvatos, ne legyen a vírusölő.

Mit kell tenni, hogy megvédje a kártékony programokat?

Néhány fontos intézkedések egy szilárd védelem:
1. nem kinyit bootloader aiurea
2. Ne gyökér máshol
3. Ne telepítse ROM kétes
4. Ne hagyja figyelmen kívül az operációs rendszer üzenetek
5. APK oldalak nem teszik telepítés „ismeretlen forrásból”
6. Ne telepítse a kalóz alkalmazások

A legbosszantóbb, és veszélyes dolog.

Az út, ami által a legkönnyebben fertőzik a böngésző, amelyet fel lehet használni, hogy vezessenek be malware a telefonba. vannak oldalak pop-up, szuper bosszantó, Könnyen megfertőzni. Ez olyan, mint egy tánc a reklámokon keresztül, ami őszintén szólva mindannyian fáradtak.
utolsó malware Találkoztam egy szkript venni a böngészőt, amely SMS-t küld egy prémium szám. Szerencsére volt a gyökér és az SMS nem lehet elküldeni az engedélyem nélkül. De tudod, hogy van ez, sokan szeretnék megszabadulni ezektől a zászlók és a hit minden, ami megjelenik a képernyőn.
Mi vírusvédelem Android?
1. Az alkalmazások beolvasott és tartósan PlayStore telefon
2. Ha rosszindulatú programokat, akkor a rendszer automatikusan eltávolítja a telefonból
3. Figyelmeztetések letöltésével végrehajtható veszélyes
4. A telefon nem nyújt emelt szintű felhasználói jogok (ROOT)
5. Alapértelmezésben a telefon nem engedi ismeretlen helyek telepíteni apk

Android vírusvédelem

- Oktatóvideó
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Karolin Azt mondta:

  És lehet, hogy egy bemutató blokkoló pop up, mint Adblock üdvözlendő lenne

  Megjegyzés megtekintése
 2. Sandu al-III Azt mondta:

  Elvileg nem lehet rosszindulatú programot Android.Ok.Dar ha például elérhető az interneten keresztül, a Google Chrome böngésző, előtelepített összes Android telefonok, egy kép, hogy szeretem, és hogy szeretnék használni wallpaper.Dar az a kép fertőzött malware.Automat ha egy letöltött a telefon, így tudok tenni háttérképet, soha nem fertőzött telefon? vírus nem adja meg a rendszer az összes android vele? akkor nem kell antivírus? használom B ...... Mobile.

  Megjegyzés megtekintése
  • romeo Azt mondta:

   Elvileg sem az ablakok, nem kell egy víruskereső, ha egy felhasználó óvatos, és tudja, hogy hová mész ... ..Totusi valóság azt mutatja, hogy a kiberbűnözők találékonysága határtalan, és képes megfertőzni, még ha a legkevésbé számítasz rá. Ilyen lehet például több száz alkalmazás fertőzött úgynevezett malware Dresscode, hogy tudod mit ... lehetne letölthető a Google Play. Egy szelet tortát ... a kártevő lehetővé wiretaps.

   Megjegyzés megtekintése
  • ion Azt mondta:

   Nem hallottam, hogy egy kép, hogy fertőzött. Soha nem használt semmilyen android antivirus sem találkoztam valami 5 év ...

   Megjegyzés megtekintése
 3. Adrian Marin Azt mondta:

  Ha nem root, akkor ad egy visszatérés a gyári beállításokat, és minden rendben van. Codec-ek általában lassú a telefon elég hosszú

  Megjegyzés megtekintése
 4. összekötő tiszt Azt mondta:

  Bár a bemutató ptr fojtó reklámok alkalmazások? I AdAway és még teszi a dolgát nagyon jól!

  Megjegyzés megtekintése
 5. daniel Azt mondta:

  adblockot android (néz, ahol a letöltés), és megszabadult minden kéretlen pop-up, tiszteletben

  Megjegyzés megtekintése
 6. Alex Azt mondta:

  Cristi a következő bemutató, hogy megmutassa a legjobb launcher!

  Megjegyzés megtekintése
 7. kilenc Azt mondta:

  DNS66 legjobb adblock (minden reklám bármilyen alkalmazás) ... és azt hiszem, Nova Luncher legteljesebb Luncher

  Megjegyzés megtekintése
 8. Calin Azt mondta:

  Be kell vírusölő. Mivel a megelőzés, és néha a vírus menekülés google őket. Plusz, ha további segítségre van szüksége surf

  Megjegyzés megtekintése
 9. Marius Azt mondta:

  Van egy Samsung Galaxy J3 (2016) üzemmód SM-J320F és nem találja fejlesztő lehetőségeket. Van valakinek javaslata? köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Fejlesztői beállítások nem találja meg, hanem, hogy aktiválja azt. Beállítások> A telefonról (vagy eszköz információ)> érintse 7 vagy szakasz verziószámot.
   Dai vissza / vissza, és most ő tetején telefonról (vagy eszköz információ) van lehetőség fejlesztő

   Megjegyzés megtekintése
 10. Calin Azt mondta:

  Cristi vagy Adrián. Ne tegye a tutorial, hogy hogyan tiltjuk aláírás ellenőrzése aplictiilor 10 nyer, néha megállt pl bootloaderu kinyit, kinyit alkalmazás Xiaomi a mui. Eon ha nem. És más alkalmazásokat. És akkor cum.dam on. In 10 win csak amit tudok pb

  Megjegyzés megtekintése
 11. jel Azt mondta:

  Nos beolvassa a Google Play-alkalmazások potenciális veszélyeket, de sokan voltak, malware, és nem csak a letöltött alkalmazásokat a Google Play, így nem bízik túlságosan google fakó feltörték sok ori.Cea legújabb fenyegetés a január végén 2017 szaporított keresztül Google Play alkalmazások volt HummingWhale.

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló