Vírusvédelem az Androidon - nem kell vírusölő

Android vírusvédelem olyan kérdés, hogy jött a Windows tehetetlenség, ahol voltunk szinte kénytelen használni egy víruskereső.

Mi a víruskereső Android?

Az Androidon hosszú ideje nem voltak "vírusok", valójában helyes lenne azt mondani, hogy "rosszindulatú programok". Mivel nem voltak veszélyek, nem volt értelme antivírust használni. A víruskereső programok gyártói azonban nem hagyhatták figyelmen kívül az Android ökoszisztémát, amely időközben a világ legnagyobb mobil ökoszisztémájává vált.
Ha első alkalommal nem antivírus programok nem voltak Android, jöttek mindenféle függvénynek, amelyek a felhasználó szemét, mint: ürítés RAM, törlését cache, stb

Mi a jelenlegi helyzet az Android?

Jelenleg sok fenyegetés kezd el aktiválódni az Androidon, és a víruskereső gyártók örömmel mondják nekünk, hogy "mondtam neked". Az Android jelenlegi helyzete azonban egyáltalán nem olyan, mint a Windows, és az antivírusok szinte haszontalanok ezen a platformon. Az Androidon sokkal kifinomultabb fenyegetésekkel találkozunk, és nem találhatók vírusok.

Ülhetünk nélkül antivírus Android?

Android nem Windows, ahol a legtöbb felhasználó a rendszergazda fiók. Az Android, a rendszergazda jogai, meg kell tennünk ROOT. Ez azt jelenti, hogy az Android alkalmazások nem lehet telepíteni máshova, felhasználói beavatkozás nélkül.

Vannak 100% -os védelmet.

Természetesen, ha egy „szakember” el akarja készíteni téged, akkor bármely platformon készít téged; De az egyszerű felhasználó számára az Android által biztosított alapvető védelem elég jó.
A felhasználónak meg kell legyen óvatos, ne legyen a vírusölő.

Mit kell tenni, hogy megvédje a kártékony programokat?

Néhány fontos intézkedések egy szilárd védelem:
1. nem kinyit bootloader aiurea
2. Ne gyökér máshol
3. Ne telepítse ROM kétes
4. Ne hagyja figyelmen kívül az operációs rendszer üzenetek
5. Ne engedélyezze az APK-k telepítését "ismeretlen forrásokból"
6. Ne telepítse a kalóz alkalmazások

A legbosszantóbb, és veszélyes dolog.

Az út, ami által a legkönnyebben fertőzik a böngésző, amelyet fel lehet használni, hogy vezessenek be malware a telefonba. vannak oldalak pop-up, szuper bosszantó, Könnyen megfertőzni. Ez olyan, mint egy tánc a reklámokon keresztül, ami őszintén szólva mindannyian fáradtak.
utolsó malware Találkoztam egy szkript venni a böngészőt, amely SMS-t küld egy prémium szám. Szerencsére volt a gyökér és az SMS nem lehet elküldeni az engedélyem nélkül. De tudod, hogy van ez, sokan szeretnék megszabadulni ezektől a zászlók és a hit minden, ami megjelenik a képernyőn.
Mi vírusvédelem Android?
1. Az alkalmazások beolvasott és tartósan PlayStore telefon
2. Ha rosszindulatú programokat, akkor a rendszer automatikusan eltávolítja a telefonból
3. Figyelmeztetések letöltésével végrehajtható veszélyes
4. A telefon nem nyújt emelt szintű felhasználói jogok (ROOT)
5. Alapértelmezésben a telefon nem engedi ismeretlen helyek telepíteni apk

Android vírusvédelem

- Video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Karolin - mondta

  És lehet, hogy egy bemutató blokkoló pop up, mint Adblock üdvözlendő lenne

  • Costi - mondta

   A hirdetésblokk nem működik megfelelően root nélkül.
   Van egy alkalmazásom, blokkolja ezt! hívják, ami simán megy. A hirdetések jobb fele elrejti őket. Vpn kapcsolatot használ.

 2. Sandu al-III - mondta

  Elvileg nem lehet rosszindulatú program az Androidon. Oké. ez a kép rosszindulatú programokkal fertőzött. Automatikusan, amikor letöltöm az internetről a telefonomra, hogy háttérképként elhelyezhessem, nem fertőztem meg a telefonomat? A vírus nem lép be a rendszerembe az összes Androidjával? És akkor nincs szükségem rá A B …… Mobile szolgáltatást használom.

  • romeo - mondta

   Elvileg nincs szükség víruskeresőre a Windows rendszeren sem, ha körültekintő felhasználó vagy, és tudod, merre tartasz ... A valóság azonban azt mutatja, hogy a kiberbűnözők leleményessége határtalan, és ott is megfertőződhet, ahol a legkevésbé várja. Példaként említhetjük az úgynevezett DressCode kártékony programokkal fertőzött alkalmazások százait, amelyek kitalálják, hogy mit lehet letölteni a Google Playről. Semmi ... a rosszindulatú programok lehetővé teszik a telefonok hallgatását.

  • Soha nem hallottam olyan kép fertőzéséről. Soha nem használtam antivírust androidon, és ilyennel sem találkoztam 5 év alatt ...

 3. Adrian Marin - mondta

  Ha nem root, akkor ad egy visszatérés a gyári beállításokat, és minden rendben van. Codec-ek általában lassú a telefon elég hosszú

 4. összekötő tiszt - mondta

  Bár a bemutató ptr fojtó reklámok alkalmazások? I AdAway és még teszi a dolgát nagyon jól!

 5. daniel - mondta

  adblockot android (néz, ahol a letöltés), és megszabadult minden kéretlen pop-up, tiszteletben

 6. Cristi a következő bemutató, hogy megmutassa a legjobb launcher!

 7. kilenc - mondta

  A DNS66, a legjobb adblock (minden alkalmazás bármilyen hirdetést hirdet) ... és ebédelőként szerintem a Nova

 8. Calin - mondta

  Be kell vírusölő. Mivel a megelőzés, és néha a vírus menekülés google őket. Plusz, ha további segítségre van szüksége surf

 9. Marius - mondta

  Van egy Samsung Galaxy J3 (2016) üzemmód SM-J320F és nem találja fejlesztő lehetőségeket. Van valakinek javaslata? köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   A fejlesztői opcióknak nem meg kell találniuk, hanem aktiválniuk kell. Beállítások> A telefonról (vagy az eszköz adatairól)> érintse meg a Verziószám részt 7-szer.
   Dai vissza / vissza, és most ő tetején telefonról (vagy eszköz információ) van lehetőség fejlesztő

 10. Calin - mondta

  Cristi vagy Adrián. Ne tegye a tutorial, hogy hogyan tiltjuk aláírás ellenőrzése aplictiilor 10 nyer, néha megállt pl bootloaderu kinyit, kinyit alkalmazás Xiaomi a mui. Eon ha nem. És más alkalmazásokat. És akkor cum.dam on. In 10 win csak amit tudok pb

 11. Nos beolvassa a Google Play-alkalmazások potenciális veszélyeket, de sokan voltak, malware, és nem csak a letöltött alkalmazásokat a Google Play, így nem bízik túlságosan google fakó feltörték sok ori.Cea legújabb fenyegetés a január végén 2017 szaporított keresztül Google Play alkalmazások volt HummingWhale.

 12. Bogdan - mondta

  Segítség! Androidot töltöttem fel egy Samsung J3 2017-re, és néhány perc játék után az Aknakereső újraindul. Mit tehetek? Az operációs rendszer frissítése előtt a Play Store-ból letöltött játék tökéletesen működött. Folyamatosan eltávolítottam és újratelepítettem az Aknakeresőt, de hiába. Egyébként a telefon ugyanúgy működik, mint az Android frissítése előtt.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.