Hackintosh projekt 1, hardver ajánlott - video bemutató

Szia barátok, Ebben a leckében indul a sorozat dedikált Hackintosh, mert ki tudja, Hackintosh van egy PC, amely képes futtatni MacOS.
Általában MacOS nem működik a PC-k, szerencsére a net egy csomó közösségek, amelyek kifejlesztett szoftver, míg képes egyesíteni a MacOS operációs rendszer összetevőit, hogy a piacon a PC-k.
Ma tárgyalja az alkatrészek Hackintosh, mert MacOS Oroszlán hegy nem megy minden hardver. Például, ha van egy Pentium vagy Athlon 4 64, ASI nem tanácsolom, hogy próbálja, akkor valószínűleg vesztegeti az idejét, és akkor őrölni az idegeket alamizsnát.
A processzor nagyon fontos, akkor válasszon egy Ivybridge gyengébb integrált grafikus a jobb kompatibilitás, ez azért van, mert a Mac OS X Intel Sandy Bridge megy.
A folyamat, vágjuk az út, hogy az alaplap, célszerű használni Gigabyte, sokan azt mondják, hogy a Gigabyte alaplap sokkal jobb, úgy tűnik, hogy az emberek a Gigabyte valamit csinálni a hang megfelel az illesztőprogramokat MacOS nagyon jó.
A jobb teljesítmény és a szuper gyors boot idő választottam egy SSD, tudnia kell, hogy az operációs rendszer a Mac OS X Lion hegy volt a célja, hogy a munka nagy az SSD.
Nvidia GTX 660 kompatibilis illesztőprogramok, amit használunk mi választottuk, mert ez egy nagyon jó fórumon a minőség nagyon kedvező áron.
Elemek:
Intel® CoreTM i5 3330, 3000MHz, 6MB, 1155 aljzat, Box
Gigabyte Z77-DS3H, socket 1155
Kingston memória a 4GB, DDR3, 1333MHz, Non-ECC
Flash SSD Kingston V300 2.5 ″, 120 GB, SATA 3
Gainward GeForce videokártya GTX660, 2048MB, GDDR5, HDMI, DVI, PCI-E
Miditower Antec VSK-1000 áram nélkül, fekete
Forrás Seasonic S12II-520 bronz, ATX12V, 520W
Légy tudatában annak, hogy ez egy nagyon jó, hogy ne csak a projektre, hanem Hackintosh telepítés Windows vagy a Linux, a játékok, grafika és bármi mást, NCES feldolgozási teljesítményt.
Azok, akik nem követték a bemutató Telepítés Mac OS X Lion a VirtualBox hegyArra kérlek benneteket, hogy erre, miután látta a bemutató, akkor kell az információt ott legközelebb.
élvez


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (78)

  • Sorin Chiran:
    Nincs szöveg megfelel tutorialu.Inafara az új téma nagyon jó oldal integrálja a Windows 8 és tabletták és okostelefonok!

    Szöveg és videó, amit tettem.
    Örülök, hogy tetszik az új design, nem számít, milyen eszköz van, böngészhetünk az interneten könnyen függetlenül képernyő méret vagy felbontás telefon / tabletta / laptop.
    Meg tudná mondani nekem valamit a sebességet, amellyel betölti, mit gondolsz?

  • Cristian Cismaru: Szöveg és videó, amit tettem.
    Örülök, hogy tetszik az új design, nem számít, milyen eszköz van, böngészhetünk az interneten könnyen függetlenül képernyő méret vagy felbontás telefon / tabletta / laptop.
    Meg tudná mondani nekem valamit a sebességet, amellyel betölti, mit gondolsz?
    Az én loading sokkal gyorsabb, mint a régi design!

  • salak:
    Nem tudom nézni a videót, bár a legújabb flash player telepítve.
    Próbáltam a Firefox és a króm és a semmi.

    Milyen processzor van?
    Tudd, hogy a streaming szerver nem változott semmit, jól mozog és nincs pont vándorlás.
    Változás ma csak egy felület, akkor csak nagyon kevés változás a Nginx konfigurációt, de ez nem befolyásolja a streaming video.
    Próbálja meg kiüríteni a cache.

  • Számomra nem tűnik úgy Playeru erroarea, mert nem nincs Flash telepítve, de ez történik minden böngészőben bár Flash telepítve, és menjen más oldalakra.

    "Töltse le a Flash Playert a wordTube Media Player megtekintésére."

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.