Spybot Search elpusztítani antispyware programot bemutató videó

Ebben a videóban a bemutató jelent antispyware program, amely képes megakadályozni, és megszabadulni a kémprogramok, Ad-Aware, és meg tudjuk védeni keylogger kém szoftver.

A regény őrült és beteg kém szereti tudni, hogy mi szomszédok, barátok, menyasszonya, de nem szereti, ha ő kémkedett valaki.

Lehet, hogy most is van egy számítógépe programja (keylogger), és egy "barát" kémked fel téged, aki éppen kihúzta a kártyáját.

A programot, amelyet együtt töltünk le és telepítünk, Spybot Search & Destroy névre hallgatunk, és sok kellemetlen dologtól megvédhet minket.

A kémprogram-elhárító program, azaz a Spybot Search & Destroy telepítése előtt javasoljuk, hogy készítsen egy mentés és ha nem tudod, hogyan kell csinálni AcST honlapunkon talál sok oktató a témáról.

Bogdan Pelu

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (69)

  • Helló, "Hófehérke" .A 7 törpe közé tartozom :))
    Mit is mondhatnék .. Volt ez a kis program .. és nem sokkal azt eltávolította azt .. Az, hogy már túl zavaró a sok bannerek .. mint látod, én meg mindkét kérdés és bla-bla. . gyanúm, hogy ez csak a jó ellen keyloogerelor minél többet hangsúlyozzák a többi ....
    1 kérdés azonban: D
    Ha a Zone Alarm telepítve, mi az esélye, hogy valaki bántani (küldtem ki, hogy az árvíz oldalak stb ..) ..?

  • Sergiu még egy ember is meghalhat, ha a kriptonit nevű kristályt akasztja a nyakába! És ha gabor vagy, hibázhat, hatalommal bántalmazhat, megölhet! A földön egyáltalán semmi nem garantálja a maximális biztonságot vagy azt a tényt, hogy soha nem lesz problémái, bajai, ellenségei! Magad készítse el a következtetést ...

  • Ez a program nagyon jó, sőt felfedezték ezer köszönet boby sters.iti Keyloger és bemutató!

  • De mit gondol a superantispyware-ről? Azt mondanám, hogy jobb, mint a spybot keresés és megsemmisítés ... ráadásul napi frissítéssel és a spybotal hetente egyszer

  • És mondanom valamit Fart bár TOT tiszteletteljes Mondtam már, hogy amit csinál oktató PTR mostanában, de sok a szoftverek ALL JENA nem azt jelenti, valami csúnyát, hogy túl nagyra AZ AZ ÖN Tutorials példák nero iroda 2007 7 win win optimalizáló optimalizáló amely megegyezik az azonos dolgokat csinálni, és TuneUp Utilites jó intradevr puha és én nagyon ajánlom, hogy nézze meg a dallam, hogy ennyi, de kelletlenül ultimu mondd időben sajnos nagyon csalódott putzin szoftver-ipar, de most én vagyok a jó és a szoftver és a szoftver annyira jó, mások néhány Procar

  • Én SUPERAntiSpyware Radu81, és most nem akarom reklámozni, de ez nagyon jó, azt hiszem. Hogy az a tény, hogy meg fogja találni olvassa el ezt: felismeri és eltávolítja a spyware, adware, malware, trójai programok, tárcsázók, férgek, keyloggers, eltérítő, paraziták , rootkitek és még sok más típusú fenyegetések.

  • bl Superman vagyok, hiszel nekem? Ne tegyük a "boticu" -ot arra, ami egy szoftver specifikációjában meg van írva! és próbáljuk ki magukat saját rewiuri készítéséhez! Vizsgálja meg saját maga, nézze meg, hogyan mozog, ha tetszik.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.