Karbantartás szabad merevlemez

Ebben a videóban bemutatjuk a tuorial szabad szoftver (ingyenes) a merevlemez töredezettségmentesítés, és mi fogja az operációs rendszer friss, mint az első napon.
Merevlemez az egyik legérzékenyebb része a számítógép, ezért neki több figyelmet.
Töredezettségmentesítés lehet tenni a Windows segédprogram vagy egy program, amely lehetővé teszi a felhasználók specail scapindune a töredezett fájl, hibák, sérült fájlokat stb.
O&O Defrag Freeware, ma beszélünk róla egy ingyenes program, amely elég jól végzi a dolgát.
Amikor Trebor töredezettségmentesített merevlemez?
-Ennek során egy agresszív letöltés
-Ha a fájlok másolása egyik partíciót a másikra
-A program telepítése
-Amikor eltávolít egy programot
-Amikor telepítünk egy játék
-Amikor eltávolítja a játékot

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (58)

  • Van egy kérdésem is, dak, nem bánod ...... tökéletes lemezdefragmentáló program ... hogyan tetszik .... egy jó program, és így, és így?

  • Ez a program nagyon jó, de ha nem elégít ki, a jövőben egy profibb programot tervezünk: O&O professional defrag, ami igazán rendkívüli.

  • Hallottam, hogy a merevlemezek ágyakat hozhatnak létre vagy ilyesmi. A merevlemezeket megtisztíthatja valami ilyesmiből, ha igen, hogyan és hogyan kérjük magyarázza el nekem. Az ágyak merevlemezének tisztítása közben elveszíthetjük a merevlemezen lévő információkat? De honnan tudhatjuk, hogy a merevlemezen van-e ilyesmi?

  • Egyes részei károsodhatnak a nehéz, de nem kell aggódni, csak töredezettségmentesíteni, mivel még mit tenni.
    Lenne egy szoftver, amely az úgynevezett HD Tune, amely megvizsgálja a merevlemezt, és megmutatja, hogy az egészsége, de nem megy tovább.
    Ez a helyzet, meg kell vásárolni egy másik, amikor a pálya szünetek és közben nem a hát fontos adatokat, és tedd a DVD-n.

  • Helló, admin, kérdésem van neked, egy ideje a számítógépe rángatózik, a zeném rázkódik, a filmek rángatózóak, amikor az ablakon belép, csúnyanak hangzik az elején hallott hangoktól. Vettem, és mindenféle tesztet elvégeztek rajta, de nem találtak semmit, mi lehet? Lehet, hogy a sérült merevlemez ?? , és újra megcsinálja ... Néhányan azt mondták nekem, hogy szerencséje van .... Várom a véleményed ... köszönöm

  • Először is mondd konfigurációs részletesen kérjük részletezni a hangkártya, akár integrált, akár nem, és ugyanaz a videokártya.
    Ha tudok segíteni szívesen, de érdekelnek a részletek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.