Professzionális karbantartási és töredezettségmentesítő program o & o professzionális töredezettségmentesítés - oktatóvideó

Ebben a videó bemutatóban professzionális merevlemez-karbantartási és töredezettség-mentesítő szoftvereket nézhet meg, nevezetesen egy professzionális töredezettség-mentes kiadást 11.

Ez a puha, de 10 verziót használom magam, és lehet mondani, hogy a legjobb defragmenter meglévő piaci természetesen egy személyes vélemény.

Ez a professzionális töredezettségmentesítés használata sokban hasonlít interfész 2007 irodai programcsomag, amely remek siker.

Az o & o defrag profesional 11 parancsaihoz és opcióihoz nagyon könnyű hozzáférni, sőt a lehetőségek közül sok különböző helyről is elérhető, így sok új felhasználó ízlése lehet.

Kollégám boby lesz egy ingyenes változata defragmenter, de az ingyenes verzió nem tud versenyezni a professzionális változata, sokkal spártai, és alacsony a lehetőségeket.

Hogy ne maradjon le, meghívom Önt, hogy nézze meg a következő oktatóanyagot a legjobb töredezettség-mentesítő programról o & o defrag profesional 11 (személyes vélemény).

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (61)

  • az O&O szoftvere a legjobb, főleg a defrag, amelyet már régóta használok, és teljesítette a kötelességét, és teljesíti a kötelességét :) 10-ből 10 oktatóanyag

  • Bár elkezdtem használni egy ideig, azt hiszem, ez egy jó program
    A defragmentare.Tutorialul nagyon jó, hogy obiect.Dar Lenne egy kérdésem:
    -Másról a partícióról készítettem biztonsági másolatot, mint ahol az operációs rendszer telepítve van, ahol szintén vannak játékok és még sok más, és megpróbáltam töredezettségmentesíteni a partíciót, amelyre a biztonsági mentés telepítve van, és amikor kb. 42% -ot elér, akkor leáll, azt hiszem , mivel még nem láttam, hogy bármit csináljon, csak a `` fürtök`` villog, a `` Aktuális fájl / mappa`` részben nem mutat nekem fájlokat, hogy azokat töredezettségmentesítsem, kb. 10 percre hagytam. már nem működött, megértem, hogy nem tudja töredezettségmentesíteni a biztonsági mentési fájlt? mert a biztonsági mentési klaszterek pirosan jelennek meg számomra, megemlítem, hogy a többi partíció számára a program jól működik (2 merevlemezem van, 4 partícióval).

  • Van egy problémám. Telepítettem egy 2ooo freeware kiadást, és most egy professzionális defrag 11-et szeretnék telepíteni, bár az első programot, amelyet a revo uninstallerrel távolítottam el, jó vagy. Ft

  • Először is, gratulálok, amit csinálsz. Láttam néhány oktató és megtanultam egy csomó dolgot. A sok program és alkalmazás még csak nem is hallott, és most néhány közülük funkcionális és a számítógép.

    Telepítettem az O&O Defrag-ot is, de zavartságom van: mennyi időbe telik a C töredezettségmentesítése, tekintve, hogy kb. 6 Gb-s van, és korábban töredezettségmentesítettem Windows-kal, és a TuneUp szerint rendben volt? 2 óránál tovább tartott. Miután elkészült, megparancsoltam neki, hogy újból töredezettségmentesítse, és újrakezdte, ezúttal 20 perc alatt végzett.

    Most egy másik partíción vagyok, körülbelül 70 GB-os (zene, filmek, néhány dokumentum - nincs játék, mert nem használom őket). 4 órán belül megmutatja.
    Azt hiszem, ha hagyja, hogy a kocsi el folyamatosan, és van egy szuper számítógépet, hogy engedje meg, hogy dobja az erőforrásokhoz az összes alkatrész (Sempron 2400 + 768Mb RAM).

    Ez normális, hogy jól megy? Működik?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.