Pontos időjárás-előrejelzés a sikeres nyaralás megtervezéséhez - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogom bemutatni a meteorológiai szolgálat, AccuWeather és ez az úgynevezett értékelik mindenki, mert az a pontosság, jelen van szinte minden mobil telefon a legújabb időjárás widget, amely sokkal érdekesebb Ma bemutatjuk szolgáltatások a mobil eszközök, asztali időjárás hozza.
Vannak olyan szolgáltatások a piacon, de az AccuWeather erősebb és pontosabb, mint más szolgáltatások előrejelzés, nincs semmi komoly eszköz gyártók igyekeznek szolgáltatások AcuuWeather számának egyre magasabb.
Függetlenül attól, hogy a nyaralás, vagy csak azért, hogy a strandon, azt szeretném tudni, hogyan lesz az időjárás, ha lehet minden órában, AccuWeather időjárás ad mélységet a sikeres nyaralás, nem meglepetés.
Ebben a leckében azt képzeltem, hogy elhagyom a román tengerpart, egyes igénybe, amit én a szolgáltatást az állandó AccuWeather időjárás, kaptam mindenféle részleteket az időjárás előrejelzés órát a részletes 15 hét vagy akár nap.
Az AccuWeather nyaralni akkor lehet sikeres, gyönyörű időjárás a nyári és / vagy téli hó bőven.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (20)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.