Problémák érintés helyén Lenovo Miix2 8 megoldott

tabletta A Lenovo egy mérnöki csoda Miix2 8A vékony tabletta, a képernyő, amely képes futtatni 8 ízében is a Windows 8.1.
Ez a tabletta én javasoltam, és én a dedikált bemutató. Sajnos találkoztam egy elég idegesítő probléma, hogy szerencsére sikerült megoldani nagyon könnyen, bár eltartott egy ideig, amíg megtaláltam a megoldást végül megoldódott.
A probléma az érintőképernyővel, a fő bemeneti útval kapcsolatos, ez az érintésre adott válasz hiánya vagy az érvénytelen érintések bevezetése útján nyilvánul meg. Románul "nem működik, ha ujjával megérinti a képernyőt".
Első pillantásra azt hittem, hogy egy hiba, de a járművezető a feltételezést összetört, amikor beléptem a BIOS-t és látta, hogy ott vagy nem válaszolt az érintésre, míg mi csak az egér és a billentyűzet (sután tabletta 8 inch).
Végül megtaláltam a megoldást néhány fórumok Korea (élő translate).
A probléma a hibás érintőképernyős származik néhány tömlők, amelyek nem jól elhelyezett foglalatok, vagyis ez egy hardveres probléma, nevezetesen a gyár nem fordítanak kellő figyelmet a csatlakozókhoz. Ez a dolog lehet megoldani módosításával a tervezési és a hozzá kis szivacs tartani kábelek helyett.
A hiba elhárítása után beleszerettem megint kiváló tablet, ami mozog, és most, miután több hónapos használat. Azért jöttem, hogy gyűlöli őt, és bűntudatot éreztem azok iránt, akik azt a javaslatomat.
Lenovo Miix2 8 ár
PS
Én még soha nem ajánlott semmit, én nem vásárolni!


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Helló,
    Érdekes bemutató. Eddig nem volt problémám az enyémmel, remélem, hogy nem, de ha ez mégis megtörténik, tudom, hogy hol jöhetek megoldást. Miért ütöttem magam helyett, problémák vannak a Bluetooth-szal abban az értelemben, hogy a vezeték nélküli eszköz meghibásodik, ha egyszerre két perifériát akarok csatlakoztatni bluetoothon keresztül. Én az egeret és a bluetooth billentyűzetet használom, de csak akkor működik, ha párosítom őket a fogyatékkal élő vezeték nélküli vezetékkel, és még így is, kb. 5-10 perc múlva ok nélkül elvesztem a bluetooth kapcsolatot a billentyűzettel. Talált már valami ilyesmit a táblagépével?

  • Cristi, a bemutató efoarte jó és jól magyarázható. Igazad van.
    Van egy kérdésem, és remélem, tudok segíteni megvilágítani egyszerre.
    Azt kell mondanom, a probléma az én telefon Samsung Galaxy S5. A probléma tekintetében az akkumulátort.
    Azt kérdezem, normális, ha az akkumulátor 1 százaléka 4,5 percre esik automatikus fényerővel -5-nél, wifi-vel és facebook-on? Az éjszaka alapvetően az akkumulátor maximális, de legfeljebb 1% -át csökkenti. A garanciához kell fordulnom, vagy telefonálnom kell, ahol kaptam, hogy visszaadjam, vagy új akkumulátort kell vásárolnom?
    Ha nézni beállításával százalékában csökken a 4,5 perc akkumulátor fényerő teázás, mint azt fentebb már említettük.

    • Vagy nincs egyáltalán, nem adsz átkozottat, vagy nagyon jó vagy ... Nagyon normális, főleg azért, mert energiatakarékos mód nélkül, wifi-vel és a Facebook-on is meg lehet tartani, és éjszaka 5% -kal csökkenhet. ha minden normális volt ..

  • Szia Cristi, érdekes bemutató, helyesen mutattad ki, hogy ez a FLEX kábel rendkívül könnyen romlik. Az érintkezőket otthon tisztíthatjuk izopropil-alkohollal vagy kontakt spray-vel (azt javaslom, hogy a terepen dolgoztam, szervizeltem stb.: D)

  • Helló Krisztus! Azt mondom a jövőben, hogy ha valamit ajánlasz valakinek, hogy legalább egy vagy két hónapon keresztül hosszabb ideig tesztelje, akkor azt ajánlja, mert nem, ez nem a te hibád, de mégis nem, sok ember követi az ajánlásait. egyébként gratulálok ennek az oktatóanyagnak

  • Cristi üdvözlő
    addig nem adta fel, amíg ezt nem nyitotta meg még :)
    bemutató érdekes, amikor láttam, hogy néz ki, mint egy tablettát bontakozott (de lehet, funkcionális)
    Volt egy, de én még nem nyitotta meg, így tudok elajándékozása
    lásd az azt jelenti, hogy szeretni
    akkor is, ha még mindig kockára tesz
    Az egyetlen módja, hogy megtanulják
    köszönöm

    • Most dicsérni magam kevésbé
      Kinyitottam magamnak egy laptop (Samsung) egy furcsa minta, de én soha nem láttam a többi modell
      Akartam csinálni:
      Azt akartam, hogy a ventilátor hűti a processzort
      ez volt a probléma: Hát általában poros és nem hűt megfelelően készült, és indítsa újra a gépet szerelés
      miért mondom "furcsa modell"? Nos, hogy odajuthassam a ventilátorhoz, le kellett húznom az összes csuklóját
      (Operation kényelmetlen és nagyon nehéz nem is beszélve kockázatos a törékeny, és tudjuk jól, mi halmoztak
      alkatrészek)
      figyelmeztetnek minden számára, akik szeretnék vásárolni laptopok, hogy vizsgálja meg, és a hátlap, hogy nagy ==== hasznos, ha meg kell tisztítani a ventilátor
      de akkor elkényeztet minden poros előbb-utóbb, és ha problémák merülnek fel
      még mindig nagy gondot a tisztítás a ventilátor törékeny, és még rosszabb, nem kereskedelmi
      egy esetleges csere

    • Visszavonhatom mindent, fogni. Hogy csinálni, mint egy gyerek. Abban az időben sem érdekelnek túlságosan kint, szerettem volna látni, hogy mi van belül, és hogyan az elektronika.

      • Gratulálunk az összes, a webhelyen végzett munkához, köszönöm, hogy megosztotta velünk és tudásaival kitért írásban és oktatóanyagok készítésében. Régóta ismerem ezt a webhelyet, és bár az iTunesban elektronikai mérnökként dolgozom, sokat tanultam sokan közülük nagyon jók a hardverek és a szoftverek területén, láthatják, hogy kicsi kiskorú óta vagytok az iT világban, mindig új dolgok jelennek meg, és van mit megtanulnunk ezen a téren, mivel a technológia fejlődik, gratulálok még egyszer.

        • Köszönjük a visszajelzést.
          Az elképzelés az, hogy nem igazán működik itt, csak csináljuk, amit szeretünk, és megosztani az információkat veled.

  • Helló Cristi,
    Köszönöm, hogy a bemutató óta, és a tabletta (ugyanaz a modell) ezt néha ezeket a problémákat.
    De azt szeretném megkérdezni, ha tudod: Miért nem megy Play Store?
    Egy pár hétig nem működik, és nem tudom, hogy a probléma olyan program, vagy sem.

    • A Play Áruház a Google-tól származik. A Microsoftnak van egy "Windows Store".
      Amikor megyek telepíteni apps, ma telepítettem egy másik.

  • Alex @ Normál használat tartja az akkumulátort, de ha a + wifi képernyőt 4,5 percre hagyom, az akkumulátor százaléka csökken. Például a normál képernyőt használtam, 1:15 percet beszéltem, tegnap fényképeztem és rövid filmeket készítettem, és most már van 63% akkumulátorom, ebédre kalapáccsal töltöttem a telefont. Kinek van S5 vagy S4, ugyanaz az Ön számára 5 perc alatt csökken egy százalék?
    Ionut @ Egyáltalán nem vagyok jó, éjjel az akkumulátorom 2 százalékkal lemerül. Egyébként azt mondják, hogy készenlétben áll akár 390 óráig. Nem tudom, mennyire igaz.
    Lehet Cristi azt mondaná, hogy ez normális, és hogy Treu tudom megváltoztatni az akkumulátort, vagy látogasson el a szolgáltatás.

    • Érted, hogy hogy van a smartphone egy igazi számológép, és nem egy egyszerű telefon, mint a Nokia 3310 monokróm képernyő.
      A telefon egy tétel a háttérben, hogy nem is látjuk őket. legnagyobb fogyasztója akkumulátor a kijelzőn. Próbálja meg a fényerőt a lehető legalacsonyabb szinten, ha otthon vagy sötét helyeken, mindig a ház a nulla (mozgássérült auto és adott fényerő csúszkát a maximális balra)
      Ha van egy AMOLED kijelzőt használ egy teljesen fekete háttérképet, mert az okostelefonok az ilyen kijelző nem világít egyáltalán képpont megjelenítésére fekete (így energiát takarít meg) Kerülje élő háttérképek (mozgó és mindenféle animációk tapintású)
      Az én Galaxy S4 energiatakarékos üzemmód engedélyezve fényerő beállítása a minimális és nem tart engem 1 nap, csak halmozódik 3 óra filmvásznon (összesített idő a kijelző volt), ezért eladtam. Értékesítése előtt, hogy én vettem egy új akkumulátort, és kapott ugyanazt az eredményt nem kielégítő.
      Ha a gyártók azt mondják a sstand az aggodalmak, hogy tiltsa le 3G (mobil adat), Wi-Fi, Bluetooth, akkor nem kap hívást és SMS-t. Ilyen körülmények között, bármilyen okostelefon fogja meg a sok okostelefon semmit, de ha van Wifi, Bluetooth, GPS, 3G Off

      • Szia Adrian, Köszönöm a választ és a magyarázatot. Szóval azt mondod, hogy ez természetes, hogy esik, amelynek mértéke 5 percig. Nem kell megijeszteni, hogy drasztikus intézkedéseket, és megy a szolgáltatás vagy vásárolni ab Teri új.
        Azonban a telefon elő Vietnamban, arra gondoltam, hogy olyan kérdésekben, mint ez, mivel nem termelt Vietnam és az anyja Dél-Koreában. És igen, a Samsung Galaxy S5 G900F akkumulátor gyártják Koreában és összeszerelt Vietnamban. Megfigyelhető in Vietnam telefonok szünet. Tettem a kérdés ilyen módon. Azt gondoltam, hogy az akkumulátor is gyár megrongálódott gyár

  • Helló, Cristi, elkészíthetsz egy bemutatót, amelyben elmondja nekünk, hogyan lehet megszabadulni a hirdetésektől a google-tól, az IKEA-tól, ahonnan nem tudom hol stb. mert régebbi rendszereken betölti a WEB oldalakat.
    Még a legutóbbi május akadályozza néha, különösen a YouTube. Egy jó nap!

    • Kapcsolódó hirdetéseket internet dátum. Anélkül reklámok soha nem találja a tartalom az interneten, mert a kiadók volna valamit enni.
      Ha szeretnél egy gazdag internetes tartalom és a reklám kell fogadnia.
      Miért nem vágott meg egy egész erdő tudok nap a házban.
      Próbáld megérteni, hogyan működik, hogy csak nem fog meghalni.
      Azt hiszem, ez jobb, mint fizet ki a zsebéből oldalak (mint a magazinok).

      • Tehát a mi rómaiak. Tudatlan, érdekli őket, csak áldozatot önérdek vagy sem, és hány áldozatot mások, mint ő szabad információhoz való hozzáférés, a román, egy könnyen emészthető video formátumban.
        Nem érdekli, ha az információ származik, aki az, aki adja. Fáj, hogy hajlik, mint a probléma lehet javítani. Kár, hogy nem alakult ki, hogy olyan káros szokások!

        • Nem tudom többé, mert mindenhol vannak hirdetések, nézd, hirdetésellenes vagyok, amikor itt az ideje keresni néhány hirdetést, fáradt vagyok róluk, tisztára akarom tölteni a tartalmat, minden más ostobaság nélkül. Amit érdekel az „autó íjak keresése” vagy a „VPN szerver keresése” hirdetések, ott kell lennie valami.
          PS: Adriane, apám felesleges megjegyzéseket fűz, tudod, hogyan kell kritizálni egész nap, Cristi azt mondta, mit kellett mondania, Ön szintén belefut a vitába. Kérem, mikor nem válaszol a megjegyzésekre, amelyeket 5 havonta egyszer írok, és nem tudom, mikor hívják a nevét Cristi, kérlek ... kisebb adminisztrátor vagy, de a neve nem Cristi. Evet!

        • Ne feledje, hogy és te még csak a kezdet, nem csak minket, mint a rómaiak, az egész világon
          ha alkalom adódik minden megpróbálják kihasználni annyi

      • Annak elkerülése érdekében, keresi a g hirdetések játékban adaway alkalmazás, és akkor lehet, hogy megüt a reklámok.
        Nem tudom, miért reagált olyan szarkasztikus, hogy még a szerző ezt a videót tutorial be a következő napon megközelítés, hogyan lehet megszabadulni a hirdetések az interneten innavigare Android és még Windows.
        Figyelmen kívül hagyják, hogy vagy kapsz egy konkrét választ.
        A probléma az, hogy ő eszik az ilyen hirdetések, több vagy kevesebb!

        Tegnap este a lehető legjobb és "NINCS HIRDETÉS"

        • Nem voltam szarkasztikus, én próbáltam elmagyarázni, hogy hogyan mennek a dolgok.
          Nem értek egyet az agresszív hirdetésekkel sem, mint például a „felbukkanó” egérrel, az egérrel, a „tartalomhivatkozásban” vagy az egyéb ördögökkel. Annak bizonyítékaként, hogy itt a videotutorial.ro oldalon csak tiszta hirdetések vannak, csapdák nélkül.
          Meg kell érteni, hogy nem tudjuk, hogy minőségi tartalmat támogatás nélkül.
          Mi nem bíznak a médiában vissza, mi nem szponzorált cégek rejtett érdekek, független és ezért szeretnénk maradni.
          Szeretjük amikor megkapjuk termékek felülvizsgálatra és azt javasoljuk, hogyan kell hívni a felülvizsgálatot. Rengeteg olyan oldalak, mint ez, és nem akarja, hogy csatlakozzon hozzájuk. Mi inkább megvenni a terméket a pénz, mint, hogy egy hamis felülvizsgálatát.
          Ön és köztünk legyen a kapcsolat a megértést. Reklám van szükség, hogy a függetlenség biztosítása érdekében.
          FIGYELEM
          Ha megtalálta bármilyen website nélkül hirdetéseket, akkor tesz egy nagy kérdőjel.

  • Vettem egy ilyen táblagépet is, eddig még soha nem tett számomra számot.
    Egy másik probléma, nem tudom, hogyan kell telepíteni GPS ea.Poate valaki segíteni? Köszönjük!
    Videotutorialul tökéletes, jó, köszönöm pt.care. Kedves Mindenki.

    • Talán olvassa el a navigációs alkalmazás. GPS telepítve van és fut.
      Ha talál egy szoftver elég jó, hogy ajánlom, fogok csinálni egy bemutató vele.

      • Lehet, hogy valami Maps Itt meg hivatalos Google Play az utóbbi időben, a korábbi Nokia navigációs szoftver most partner Samsung.

        • Dl.Cristi. egy barátom segíteni akart egy navigációs kanapé telepítésében (IGO for pc), és a program azt állítja, hogy nem találja a GPS-t. Kérem, segítsen nekem néhány javaslattal, amit tegyek.
          Azt elfelejtettem írni, hogy én vagyok a tulajdonos egy tabletta Lenovo Miix 2.8
          nagy becsben, m.ionescu

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.