Román streaming szolgáltatás Voyo bemutatása, alkalmazási TV

Hi barátok, ma fogom bemutatni streaming Voyo, román szolgáltatás érhető el minden platformon, megbeszéljük ma a kérelem smart TV, okos TV.
A Netflix és más streaming video szolgáltatás, Voyo népszerűvé vált az utóbbi időben mind a szolgáltatási csomagban, és miután néhány botrányok online, de nem foglalkoznak a pletyka, és nem fogjuk megvitatni ezeket a kérdéseket. Ehelyett megvitatjuk erőssége, hanem a hátrányával.
pluses:
Access bármely csatlakoztatott nettó
App okostévén (Samsung és a Panasonic most)
Gyűjtemény változatos tartalmak (filmek, rögzített TV-sorozat, stb)
Minden román
hátrányával:
Nincs más választásunk, HD tartalmak lejátszása
A lejátszó nem támogatja a folytatás funkció (leállás után a véletlen vagy szándékos)
Elegendő információt a filmek
Filmek elég idős
A kezdőlap nagyjából változatlan
Jelenleg nincs fizetős okos TV
"Furcsa, ragaszkodó" fizetési rendszer
Figyelmen kívül hagyva mindezt, hogy van egy streaming szolgáltatás a rómaiak tették, hogy azt jelenti, elérheti filmeket előfizetést bármikor legálisan, mint ahogy tettük korábban kiadó videokazetták.
A néhány hónap óta Voyo használata smart TV lettem rabja ezt a szolgáltatást, ami messze nem tökéletes, néha anerveaza a gerincen, néha segít pihenni.
Ha figyelmen kívül hagyjuk a kritika fog felfedezni szórakoztató módon, hogy egészen mostanáig nem volt.
Végül, azok, akik pénzt fektettek az intelligens TV-kbe, érezhetik ezen eszközök "felébredését".
Várakozás a többi játékos az arénában streaming a tömegek, a TVR és Antena emberi erőforrások és a kapcsolatok szükségesek. Tedd hatékonyabban és kevés fiatal be a munkát, a verseny nem csoda, különösen számunkra.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (31)

  • Cristi szerint ezek a kötőjelek a promóciós oszlop felett nem csak azt jelzik, hogy mennyit néztél ebből a műsorból - a kötőjel bal oldalán az a műsor nézési idő, a jobb oldalon pedig a műsor teljes időtartama látható.

  • Jó estét, ha elkészíthet videofelvételt a hálózati csatolásról, nagyon köszönöm szépen és SZÜLETÉS SZÜKSÉGES VIDEOTUTORIÁLATOKAT MOST JOBB ÉV

  • Beszerzési egy SmartTV megéri, de ezt az előfizetést Voyo nem érdemes szar !!! legnagyobb régi filmeket, és megmutatja, hogy adsz és pro.tv

  • Úgy gondolom, hogy a voyo inkább egy intelligens TV-k, táblagépek alkalmazásai ... a probléma az, hogy pénzt keresel, és ez nem számít neked, nem is rendelkezik HD lejátszással, miért van egy TELJES HD smartTv HD képem a Dvix filmek nézéséhez :))

  • Ha ez egy "jó szolgáltatás", akkor én vagyok Alain Delon! Ahhoz, hogy "rabja valami ilyesmihez .... hogyan?!? Látni fogod Cristit, ezt a szart megszüntetik !!! Legalább akkor, ha adott neked valamit reklámozáshoz!?!

  • c:
    kipróbálhatja seenow jobb, mint Voyo hiszem, és megy egy halom deviceuri

    Azt hiszem, hogy nem értette az oktatóprogram ötletét, bemutattam egy alkalmazást az intelligens tv-hez, a seenownak nincs alkalmazásja az intelligens tv-hez, legalábbis a panasonichoz nem.

  • Cristi, most sajnálom, hogy megkérdeztem tőled, de még mindig: Mennyi pénzt adott a ProTV ennek az oktatóprogramnak? Amellett, hogy a ProTV el akarja állítani a Vplay-t, hogy az emberek már nem nézzenek minőségi sorozatokat, hanem hihetetlenül rossz sorozatokat nézzenek, azt gondolják, hogy pénzt fognak adni nekik olyan filmek nézésére, amelyek nem nem tudja lejátszani a HD-t. Mire másokra jelentkeztek? Intelligens TV, ha nem nyújt olyan tartalmat, amely a tévén nagyon jó minőségű lehet? csak pénzre van szükségük, de 0-ra.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.