Bemutatjuk az új Google Chrome OS operációs rendszert - oktatóvideó

Helló barátok, a mai bemutatón nagyon örülök, hogy bemutathatom Önnek a Google Chromium OS vagy Google Chrome OS nevű operációs rendszerét. A Chromium OS nevet jelenleg a még fejlesztés alatt álló terjesztésre használják. A ma bemutatott operációs rendszer nem egy végleges verzió, hanem egy tesztverzió, így letöltheti és tesztelheti egy virtuális gépen. Ez egy nyílt forráskódú operációs rendszer, amely C és C ++ nyelven van programozva Unix-szerű (Linux) alapon, kizárólag webalkalmazások használatára. az operációs rendszert 7. július 2009-én (születésnapom… milyen véletlen) kezdték fejleszteni, és 2010 második felében elkészítik és felajánlják a nagyközönség számára. A Google Chrome OS nem lesz letölthető letöltésre és telepítésre kerül, de bizonyos Google hardverekre (netbookok vagy notebookok) vagy partnerekre kell telepíteni. Ugyanez történik most az Apple Mac OS rendszerével is, ha a Mac OS rendszert akarja futtatni, akkor Apple hardvert kell vásárolnia. Ennek az operációs rendszernek a felülete valóban a mindannyian megszokott Google Chrome böngészőfelületet használja. Tehát nem lesz probléma a használatával. Az ok, amiért a google ezt az operációs rendszert csak webalapú alkalmazásokkal (webalkalmazásokkal) fejleszti, az az oka, hogy az ember amúgy is a legtöbb időt a neten tölti, különféle médiaoldalakon, például a YouTube-on. Nyilvánvaló, hogy az idő múlásával a webalkalmazások egyre inkább "fejlődnek", ha ezt meg tudjuk mondani, és végül olyan alkalmazásokat használunk, mint a Photoshop és az Autocad, anélkül, hogy a saját PC-nkön lennénk, hanem egyszerűen csak egy webhelyre lépünk. Hogy fizetni fog-e ezekhez a webalkalmazásokhoz, vagy sem, még várat magára. Személy szerint a kalózkodás elleni küzdelem megoldásaként látom a webes alkalmazások PC-re történő áthelyezésének ezt a szempontját, és nem tudom, miért, de azt hiszem, hogy ez végül megvalósul. Ki profitálhat ebből? Attól függ, kit kérdezel! Ha egyszerű felhasználóként megkérdezték tőlünk, mi a véleményünk róla. Azt válaszolnám, hogy nagyon jó, hogy ez megtörténjen. Miért? Mert nem lesz szükségem nagy kapacitású tároló merevlemezekre az adatok tárolásához. Nem kell többé bonyolítanom az operációs rendszeremet mindenféle szoftverrel, nem kell majd aggódnom a biztonsági mentés miatt, vagy az elégtelen tárhely miatt. Minden felhő lesz, különböző webhelyeken, és a számítógépet csak ezekhez a webalkalmazásokhoz fogják használni. Nem nehéz kitalálni, hogy mit nyer a Google, valamint az internetes alkalmazásokat fejlesztő webhelyek!
Csak azt kell futtatni, és tesztelje az operációs rendszer, hogy töltse le egy archívum, amely egy virtuális merevlemez az operációs rendszer és a virtuális gép, mint a VirtualBox, ami már több oktató vagy VMWare Player virtuális gép minden kereskedelmi . Ha le szeretnénk tölteni az archívum, amely a virtuális hardver operációs rendszer, amely meg kell, uTorrent egyébként van mindenki ebben Magnetlink PC és URI:

magnet:?xt=urn:btih:TZOVZA4KGJCINT2M3ZDWZU2DIU4HTYLK

amelyet be kell töltenie a torrent kliensébe, és a letöltés hamarosan megkezdődik. várja meg, amíg a letöltés befejeződik, majd bontsa ki az archívumot egy mappába, és kövesse az oktatóanyag lépéseit. Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg együtt ezt a videó oktatóanyagot, és ha akarja, a bemutató megjegyzés szakaszában várom Önt, hogy megvitassa a fent említett témát. "Mit nyernek a webalkalmazásokat fejlesztő vállalatok, és mit nyer a Google, ha mindenki webes alkalmazásokat használ?"
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (90)

  • Azt akarom, hogy egy második merevlemez, és szeretném telepíteni otthon, de millió problémája van, nem adja meg a hálózati kábelt a merevlemez-meghajtó nem vesznek vonatokat???? KÉRJÜK AJUTATIMA jó, hogy én már elmentett

    • sasha-097: Azt akarom, hogy egy második merevlemez, és szeretném telepíteni otthon, de millió problémája van, nem adja meg a hálózati kábelt a merevlemez-meghajtó nem vesznek vonatokat???? KÉRJÜK AJUTATIMA jó, hogy én már elmentett  

      A saját forrás a jelenlegi PC-nek van egy szabad molex csatlakozó úgy néz ki, ASA akkor kell csatlakoztatni a merevlemezt a ITT

      Ha a merevlemez SATA csatlakozót az ételt kell származnia, a forrás kell kinéznie ASA

      Ha nem talál semmilyen SATA tápcsatlakozót a forrásból, az azt jelenti, hogy a forrás nem rendelkezik SATA csatlakozókkal, és meg kell vásárolnia egy Molex-SATA "átalakítót", amely úgy néz ki ASA (Kattintson a szavakat írt piros)

    • Alex: Gyönyörű! Meg tudod csinálni egy tutorial és depsre Mac vagy Linux. Sucees!  

      Olvastad az oktatóanyag feletti szöveget? Természetesen nem....

      Ott azt mondtam: az operációs rendszer a Mac OS lehet futtatni csak Apple szoftvert, és nem a szokásos PC-k. Láttad, hogy mennyi a Mac Book Pro? vagy a Mini?

      A Linux disztribúciókról van oktatóanyagunk ... a Mandriváról, a Kiwi Linuxról, az Ubuntról, nem mondom ... sok mindenünk van. Megtalálja őket, ha beírja a jobb felső sarokba, a fekete szegélyre: linux vagy mandriva vagy kiwi linux ... vagy ubuntu ... írja be, és megtalálja az oktatóanyagokat.

      • Adrian:
        Akkor olvassa el a szöveget a fenti bemutató? Természetesen nem ....Ott azt mondtam: az operációs rendszer a Mac OS lehet futtatni csak Apple szoftvert, és nem a szokásos PC-k. Láttad, hogy mennyi a Mac Book Pro? vagy a Mini?Körülbelül Linux terjesztés oktató ... a Mandriva, Kiwi Linux, Ubuntu nem mondom ... van egy csomó. Megtalálja őket beírja a dobozt a jobb felső fekete: Mandriva Linux vagy kiwi vagy Ubuntu Linux ... vagy ... te meg, és megtalálja oktató.  

        Lehet futtatni a számítógépen, és inkompatibilitási van. Igen, tudom, hogy az árak, mert ws érdekel halad a mac.

    • Hmmm, nem értem, miért használnám a Google operációs rendszerét, ha nem tudom telepíteni a saját számítógépemre (nem használok notebookot vagy netbookot, mert semmi közöm hozzájuk). És a felhőalapú számítástechnika megérdemel egy külön vita, nem hinném. minden olyan "rózsaszínű".

      Alex, oktatóanyagok és mindenféle információ a Linux disztribúciókról (beleértve a telepítés módját is) megtalálható itt és sok más webhelyen - csak keresse meg őket. Tegyen egy kis erőfeszítést is!

      És ha már a Linux disztribúciókról beszélünk: holnap (pontosabban 15 órán belül) megjelenik az openSUSE 11.3 - talán meg kell próbálnia más disztribúciókat is bemutatni az Ubuntu és a Mandriva mellett.
      Hiszen ennyi a varázslat - hogy választhasson!

      • Beda Venerabilis: Hmmm, én nem értem, miért a Google fogja használni csont, ha tudom telepíteni a saját PC-n (ne használjon notebook vagy netbook, mert nincs mit csinálni velük.) És a számítási felhő érdemel külön vitát, én nem ez csak úgy tűnik, hogy "pink". Alex, útmutatók és mindenféle információt Linux (többek között, hogyan kell telepíteni) is itt található, és sok más oldalakon - csak cauti.Fa őket, és egy kis erőfeszítés! És Apropó Linux disztribúciók: holnap (azaz több 15 óra) openSUSE tűnik 11.3 - talán meg kellene próbálnod bemutatni más disztribúciók mellett Ubuntu és Mandriva.
        Végtére is ez a varázsa - lehet választani!  

        Az OpenSuse nagyon kereskedelemorientált, és a Novellhez tartozik, valójában nem az otthoni felhasználókat szólítja meg, hanem a bussine-okat vagy a kompániumokat. sok haszontalan "cucca" van egy normál felhasználónak ... és kissé visszafogott és érzékeny, ha a "stabilitásról" van szó ... legalábbis ez volt régen, amikor játszottam vele. Ennek a színésznek az érzékeny pontja a Yast, akinek túl sok "feladatot" osztottak ki, ha Yast szenved valamit, a pokolba került. Nem szeretem és soha nem szerettem az OpenSuse-t, nagyon zsúfolt, büszkélkedik azzal, hogy ezt ... és ezt ... és a másikat, és végül nem tesz jót. Számomra az Openuse egy Bloatware

  • nagyon jó oktatóanyag ... szeretnék egy oktatóanyagot a C és a C ++ -ról ... hogy többet tudjak meg róluk, az interfészükről, milyen verziók stb.

  • Browser helyett OS. Jobban beépíteni a böngésződ beállításai között, és szopás az operációs rendszerek nem hívhatjuk valami egy operációs rendszer. Nagyon kevés lehetőség még egy böngésző, hogy egy operációs rendszer.

    • egasus08: Browser helyett OS. Jobban beépíteni a böngésződ beállításai között, és szopás az operációs rendszerek nem hívhatjuk valami egy operációs rendszer. Nagyon kevés lehetőség még egy böngésző, hogy egy operációs rendszer.  

      Nos, figyelembe véve, hogy ez az operációs rendszer notebookokhoz vagy netbookokhoz szól (arra a következtetésre jutok, hogy nem olvastad el az oktatóanyag feletti szöveget), nem hiszem, hogy kevés lehetőséggel lenne baj! Legyünk komolyak ... mit lehet csinálni egy netbook-tal? Több mint mondjuk elolvasni az e-mailt, szerkeszteni valamit az irodában vagy elvégezni az alapszintű szerkesztést a Gimp-ben ... mit tehetne még egy olyan kijelzőn, mint egy szókincs? A Netbook segítségével állítólag állandóan úton van, és valóban nincs szüksége szuper feldolgozási teljesítményre, így véleményem szerint egy egész Windows 7 operációs rendszer valóban haszontalan!

  • Szeretnék egy oktatóanyagot is látni a lehető leghamarabb .. ezzel a csonttal USB-ről, sőt cd-ről ... dvd-ről telepíteni ... és láttam valahol..ChromiumOS Zero usb-n fut .. i nagyon szeretne egy oktatóanyagot az ..el címmel, ha lehetséges.i feltöltöttem valamit..de ez nem sikerült .. felejtsd el a lincket "http://www.topopage.net/google-chrome/chromiumos- zero- a-króm-csont-usb-stickhez "

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.