Windows Presentation 10 végleges verzió pro

10 Windows operációs rendszer, amely egy olyan időszakban, amikor a Microsoft arra törekszik egy szem Android és iOS egyéb (iPhone, iPad). Igaz, hogy az értékesítés a PC-k még soha nem működött olyan jól, hogy a korábbi években, és óriási a Microsoft kénytelen volt adjon ki személyes cam. De még így sem késő Windows 10, olyan rendszer, amely azt akarja, hogy összeegyeztetni őket.
A Windows 10 az operációs rendszer, amelynek elméletileg vissza kell helyeznie a „zászlóshajót” a vízvonalra; Ez egy új rendszer, amelynek célja a hűséges ügyfelek megtartása és a mobil piacra való kiterjesztés. A Metro UI használatával a Windows 8 felbomlott felhasználói felbukkantak, akik nagy számban maradtak a Windows 7 rendszeren, és megtagadták a frissítést a Windows 8 rendszerre. .
De hogy került ez a helyzet, mint a Google és az Apple kisajátítani a piacon, mint a Microsoft ment nyaralni minden 5 éve. Csak a Microsoft mobil operációs rendszer volt, mielőtt a Google vagy az Apple, hogy még álmodni róla.
Hogyan működik a bútorok?
Ebben 2007, amikor az Apple kiadta az iPhone, a Microsoft Windows Mobile, ami egy kiváló operációs rendszer; Azonban egy iPhone volt könnyebb használni, és emellett volt egy divatos kiegészítő, valamint iPod.
Ebben 2009 6.5 Microsoft kiadta a Windows Mobile, sajnos, annak ellenére, hogy a kezdőképernyőn vonzó, nehéz volt működtetni az ujjaival speciális beállítások.
Ebben 2010 Microsoft kiadta a Windows Phone, ami egy új mobil operációs rendszer és gyors. Sajnos a Windows Phone Nincsenek fényereje egy iPhone vagy Android customizabilitatea; Spartan rendszer nem mond nemet történet, mint egy német gép, jó, de unalmas. Eltekintve tervezés és a felület, Windows Phone küzd alkalmazások hiánya vagy alkalmazások szellem, aki jelentette, mint a híres alkalmazásokat.
Remélhetőleg 10 Windows Mobile fog valami újat valamit, hogy sem a Google, sem az Apple egy egységes operációs rendszer desktop / laptop / tablet / telefon.
Ha a Windows nem igazolja 10 a bútorok, lesz egy nagy kár!
Hogyan működik a PC / laptop?
Az asztalon, a Microsoft még mindig a király; Ez annak a ténynek köszönhető, hogy más cégek nem komolyan érdekel ebben a szegmensben, hogy a kismértékű csökkenés. Most mobilok az aggodalom is, mert itt jön Banu nagy csoport.
Amikor a piac telítetté válik a mobil oldalon, mindenki megkóstolja azt a „süteményt”, amelyet a Microsoft most szinte egyedül eszik…
A szerveren hogyan működik?
Itt nyugodtan Linux teszi a törvény, és nem is nagyon jól. Megvan a példa CentOS Linux szerverek és megy non-stop mintegy 3 éve, azt hiszem, hogy nem rossz.
Miért nem Linux és mobil?
Android egy Linux disztribúció, és 80% volt a piacon; Tehát a Linux meghajtó a szerver és a mobil.
Miért Linux aktívabb az asztalon?
Miatt előtelepítését a Windows. Ceam zöme PC szállítják a Windows előre telepített, évek óta megszokta a Windows-világ, és továbbra is használni.
Most meglátjuk; Összességében mindenkinek jól van. Az Apple jól elad, az Android jól, a Linux "jól", a Microsoft pedig továbbra is jól elad az asztalon és a "kormányokon".
Ennyit a Windows operációs rendszerek 10 és állapota ma. Arra kérlek benneteket, hogy néz ez a bemutató a Windows 10; Élvezze!
Hogyan lehet ingyenes Windows-10? (Adrian bemutató)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (71)

  • Bravo és gratulálok minden faceti.Va követni szinte 10 éve, és megtudta, mindannyian kellett .I kell tudni, hogyan kell telepíteni a Windows XP sp3 így tudok megszabadulni néhány srác, akik taxau nekem minden hónapban a beépítés .Da, ablakok 10 szuper és teszteltem a 10041 kiépítése a Pro verzió .I most egy kérdés: Mit gondolsz, mi lesz a lehetőség, hogy megváltoztassa a kézhezvételétől frissítés, amely nem automatikus? ez minden, amit el kell mondanom neked nézd noutati.RESPECT !!!

    • A frissítések a háttérben, és nem zavarja semmi.
      Ha korlátozott forgalmú mobilkapcsolat van, engedélyezheti a "mért kapcsolatot", és a frissítések csak akkor töltődnek le, ha Wi-Fi-vel vagy kábellel csatlakoznak.

  • Igen . Még várom a végleges verziót. Nem leszek a microsoft tengerimalac, annak ellenére, hogy megvan az ingyenes "licencem" ... ez lenne a csúcspontja, ha egy tengerimalac lenne, és még mindig fizetnie kell.
    Tudom, hogy a Windows 10 ezen verziói, ahol "ingyenes" licenceket kapnak, mindig próbafrissítéseket kapnak. Ha valami rosszul fordul, akkor ez a lehetőség továbbra is megjelenik, így hibainformációkat küldhetek a microsoft-hoz. Néhány hónap elteltével, amikor sok tengerimalacot küldök, a problémákra vonatkozó értesítések javulnak, és ez a végleges frissítés a megvásárolt licencekkel ellátott stabil verzióknak.
    tehát ... ez a licenc nem igazán ingyenes, mindenféle hibával és microsoft-számmal kell lelőni.
    Nem azt mondom, hogy jól megy, adok magamnak egy hiányzó

  • Nézem egy darabig, és én, mint egyes video mászni.
    És szeretném kezdeni a youtube-on mit csinálsz itt, szeretnék dolgozni.
    Ha megjelenik az üzenet adj egy válasz e-mailben, szeretnék együttműködni.

    Köszönet előre.
    Sok szerencsét a további.

    • Ne aggódjon ... Ez egy Camtasia által készített beállítás, a program, mellyel filmre kel, és úgy tűnik, hogy aktiválta ezt a beállítást.
      Azonban ez a fajta videó Szerintem érdemes megmutatni a kurzort.

  • üdvözlet, érdekes bemutató. Kipróbáltam a Win 10240-et is (mintha), és csak egy problémával találkoztam, nem is tudtam, hogyan kell a meghajtót telepíteni a videokártyáról (gtx650tibost). a jobb egérgombbal kipróbálhatja a tulajdonságok-összeférhetőség-win 7, 8 ,, 8,1. Egy tanács, kérjük, ha lehetséges. Köszönöm

  • Hello, van probléma a Windows aktiválási 10
    Azt beiratkozott a program bennfentes, letöltöttem az ISO image, másoltam és tedd speciális kulcs letölteni a build oldalon.
    Másnap visszavonta ISO képek PC.
    Telepítettem a Windows tisztább azt a képet tettem a kulcsot és küldje el az Ön bennfentes, de nem aktiválja windoswul.
    A Windows nincs aktiválva, de kaptam TH1 frissítést, a letöltés már telepítve van, újraindítás után nevezték el, hogy ment át a lépéseket, minden gond nélkül.
    Végén az a verzió bennfentes eltűnt a jobb alsó az asztalon.
    A Windows tulajdonságait mutatja nekem, 10 10 Pro Windows logó, de gyengébb azt mondja, a Windows nem aktív.
    A Windows viselkedik kiváló, de ez nincs engedélyezve activat.Cum nem kap kulcsot, adok a gombot az aktiválás Error code: 0x8007232B
    Van egy esélyt, hogy aktiválja?

    • Ők blokkolva kisülések, ezért úgy gondolom, és az engedélyek. Azt mondták közeledik dob, meg tudja csak vigye a telefont

  • A Windows Insider Preview programban olyan Microsoft-fiókkal vettem részt, amelynek e-mail címe volt a Google-tól, kapok-e frissítést vagy licencet? Az aktív frissítésekkel rendelkező Windows 7 hordozható számítógépen a foglalási ikon nem jelenik meg a jobb oldalon ...

    • Igen. A Windows 10 PC-re és a 2 az 1-ben eszközök minimális felbontása 800x600 lesz. Futtatni fogja a 4k támogatást 8 '' + eszközökön és 8k támogatást a 27 '' + képernyőkön
      '= Hüvelyk
      forrás: https://goo.gl/hKMlyY (Oldal 17)

  • Bennfentes a programról. Tudomásul veszem, hogy amennyiben megállapodtak, hogy a béta teszter számukra azaz tengerimalac, ad nekem engedélyt a Windows 10 ig érvényes a következő Windows?
    És ha mégis, mi van, ha adok frissítések vagy tiltsa le a netbook nem csatlakozik az internethez?
    Felismeri, hogy letiltottam a frissítéseket és visszavontam a licencemet, vagy ...?

    • Lásd a Microsoft licenc nem mondja sehol! Nem ad engedélyt, marad a bennfentes nem tudja megállítani a frissítéseket az otthoni verzió és pro változat, akkor csak halogat kevesebb. Bennfentesek aktiválódik, de minden esetben engedély!

      • Ok, értem, de ha abbahagyja frissítések vagy egyszerűen ne csatlakoztassa a netbook az internet, mint az első alkalommal, hogy aktiválja azt követően azon, hogy történt? Ez nem értem.
        Aktívak maradnak? Feltételezem, hogy a Microsoft gondoltam ezt a dolgot, és abbahagyom aktiválás.
        Azért kérdem, mert a tulajdonában egy netbook Asus EEE legrégebbi típusú még gyengébb, és nem tervezi, hogy csatlakozik az internethez, mint minden 100 évek beszélni, vagy egyáltalán nem.

        • Amint azt Cristi kollégám által hivatkozott oktatóanyagban benyújtottam, és ehhez van egy link az oktatóanyag szövegében (piros nyelven írva), ha nem hajtja végre a frissítéseket, akkor az érvényét veszti. A „licence” megújul minden egyes frissítés után, és a következő frissítésig érvényes.

          • Köszönöm a választ. Őszintén szólva nem láttam a bemutató, de őszintén szólva nem emlékszem, ha azt mondta, ha nem engedély lejár frissítéseket. Ismét nem emlékszem, ez nem jelenti azt, hogy nem mondják.
            Még egyszer köszönöm a választ.

  • A Windows 10 aktiválásához futtassa a következő parancsokat a Parancssorban (Rendszergazda), ha van Windows
    slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
    slmgr / SKMS kms.xspace.in
    slmgr / ATO
    Windows 10 Enterprise - NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43B8YKP-D69TJ
    Windows 10 Home - TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
    Windows 10 Professional-W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.