Presentation Samson C01U, usb mikrofon stúdió minőségű - videó bemutató

Szia barátok, ma lesz egy profi mikrofon, ez körülbelül Samson C01U minőségű kondenzátor mikrofon, hogy csatlakozik a PC-s USB, akkor kiváltani a jelenleg használt mikrofon alacsony, és adja fel a szellem.
Amikor kinyitottam a dobozt, és kihúztam a mikrofont, nem tudtam elhinni, milyen nehéz ez, olvastam róla, de nem gondoltam, hogy ez olyan nehéz, azt hiszem, súlya majdnem egy kilogramm. Teljesen fémből készül, és rendkívül szilárdan néz ki, még az alsó rész is, ha az USB-kábel csatlakoztatva van, fémből is készül. A műanyag elárasztott világában szép látni egy fémből készült tárgyat, mintha retro levegővel rendelkezik, mivel a régi emberek azt mondják, hogy "a dolgok nem úgy készülnek, mint korábban".
A hangzás egyszerűen nagyszerű, látni fogja, hogy a tutorial. Vett mikrofon hangjelet át a digitális, hanem tartják, mint egy természetes meleg hang közel van, csak, mint a rádió. Nincs más mikrofon, amit hallottam, nem játszani.
Ez a mikrofon tökéletes azok számára, akik szeretnék felvenni hang-, rádió, hang-over, podcastok és video tutorials természetesen.
Samson C01U egy kondenzátor mikrofon, amely köré épül a híres C01 (XLR kondenzátor mikrofon), egy nagy rekesz, és egy 19mm minőségi ADC (analóg-digitális átalakító). C01U polaritása rögzített típus Hyper Kardioid, Hogy képes rögzíteni a kiváló minőségű hang nélkül háttérzaj. Rezolurie 16-bit audio, 44.1 / 48kHz.
A mikrofon nem ajánlott azoknak, akik alkalmanként a mikrofont, mert az ára ezeknek mikrofonok tűnhet, elég nagy alkalmi használatra.
Sajnos perifériák piacán egy elég nagy szakadék alsó mikrofon és a minőség, az ár lehet ugrani 100 lej olcsó mikrofonok közvetlenül 300 lej a kondenzátor típusát.
Ajánlom ezt a mikrofont azoknak, akik szeretnének írni, értelmezni, keverni, hogy ki online rádió stb. Ez egy nagyon jó befektetés egy tisztességes áron.

figyelmeztetés

A hang nem változtatták meg, általában oktatóanyagok tiszta háttérzaj és állítja be a hangerőt, de a bemutató mentem semmit, a hang az eredeti, mivel rögzítették, csak az, hogy hallani, hogy pontosan mit lehet ezeket a hibákat.
Az első rész forgatták Nikon DSLR D5100 és a hang egy kitűző.
A második rész, a Camtasia screen capture, hanganyagot a Camtasia régi mikrofon, A4Tech PKS-635K.
Az utolsó rész a Camtasia screen capture, hang név listában Camtasia új mikrofon, Samson C01U.
Mindkettő mikrofonok voltak egyenlő távolságra a hangszóró és a DSLR Lavalier gallér volt szerelve, mint a normál tartók.
Hangerő mind a rögzítés asztali mikrofon volt állítva 100, plusz mikrofon A4Tech lendületet kapott, mert nem volt 10% elég magas érzékenység.

Várjuk véleményét a hozzászólások részben.

Nagy membrános kondenzátor mikrofon Samson C01U (Kedvezmény utalvány 88NX2AZW )

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (62)

  • így hangzik ezzel a mikrofonnal (de az ár is ...)
    Cristi és Adrian miért nem teszi útmutatók ubuntu?
    Azt szeretném tudni, hogyan kell használni, mint a Windows ubuntu, ha lehetséges, és játékok, mint ez lehet a probléma
    hogy nincs ubuntu játékok különösen deastea Wolfenstein shooter műfajban.
    Megmutattuk, sokszor, hogyan kell beállítani a Windows a legapróbb részletekig (a rendszer karbantartása, teljesítmény) szeretnék tanulni, és az Ubuntu, mint a Windows-Köszi srácok

  • Gratulálunk tutorial! Machetes egy nagy munka.

    Én magam is a probléma.
    Szeretnék venni magamnak egy laptop, de nem igazán értem.
    Szeretném küldeni 2-3 ajánlásokat.
    Ahogy Budet legyen lehetőleg amíg 2.000 lej.
    Köszönjük!

  • Cristi, úgy hangzott, nagyon jó, és a webkamera, csak add Camtasia Daia 48000Hz és Sasha, Daia arról, hogy nem tudja, mi a zaj hallatszik, megvan a hangkártya Realtek a zaj elnyomása és Acoustic Echo és Daia más is ellenőrizte a zajok hallhatók hangját. Azt javaslom, amit mondok, és neki, hogy Camtasia helyett 48000hz 44000Hz, és nem a teszt 44000KBPS 320 valami, és tegye azt a hozzászólásainak screenr vagy ahogy ő mondja a srác oldalon desktop felvétel. És kap ez a minta, hogy én vagyok nagyon kíváncsi!

    • ASUS:
      Cristi, úgy hangzott, nagyon jó, és a webkamera, csak add Camtasia Daia 48000Hz és Sasha, Daia arról, hogy nem tudja, mi a zaj hallatszik, megvan a hangkártya Realtek a zaj elnyomása és Acoustic Echo és Daia más is ellenőrizte a zajok hallhatók hangját. Azt javaslom, amit mondok, és neki, hogy Camtasia helyett 48000hz 44000Hz, és nem a teszt 44000KBPS 320 valami, és tegye azt a hozzászólásainak screenr vagy ahogy ő mondja a srác oldalon desktop felvétel. És kap ez a minta, hogy én vagyok nagyon kíváncsi!

      Majdnem 5 éve Camtasia audio és video átkódolás, ahol van jó jel azt csinálsz, amit akarsz. Eddig azt mondhatom, hogy ezt tettem, de most csodálkozik, mikrofon nem működik.
      Minőség lehet kapni minőségi eszközökkel.

  • Raluca-Adreea:
    Gratulálunk tutorial! Machetes egy nagy munka.

    Én magam is a probléma.
    Szeretnék venni magamnak egy laptop, de nem igazán értem.
    Szeretném küldeni 2-3 ajánlásokat.
    Ahogy Budet legyen lehetőleg amíg 2.000 lej.
    Köszönjük!

    Van egy útmutató a vásárló egy laptop, még a vásárlás egy netbook, és a keresés az oldalon.

  • Cristi-admin: Majdnem 5 éve Camtasia audio és video átkódolás, ahol van jó jel azt csinálsz, amit akarsz. Eddig azt mondhatom, hogy ezt tettem, de most csodálkozik, mikrofon nem működik.
    Minőség lehet kapni minőségi eszközökkel.

    Igen, van egy Logitech C270 webkamerám, és borotvapengeket hallhatsz 44000 Hz-en, basszus nem hallatszik, ahogy mondtad ... Nem tudom, talán a kamera mikrofonja rossz. De nem tudom, kipróbálom ezt a verziót 44000 Hz-en, mivel két mikrofonom van a Logitech webkamerától, és egy régebbi mikrofon az audiokazettákból, 5 tűs kerek Jack aljzattal, egy adapterrel a számítógéphez csatlakoztatva a 3.5 mm-es aljzaton és ezzel semmit nem hallatsz, nem tudom, mi lehet. Annak érdekében, hogy egészségesen elsajátítsam, a Sennheiser Hi-FI minőségi eszközt sokkal jobbra választanám, mint amilyen van

  • Cristi-admin: Ha van türelme a 2 nap írok egy útmutató a leginkább költséghatékony laptop.
    Mindenesetre keres valamit i5 XXXX processzor, megyek ki a:
    5750G-2434G64Mnkk Acer Aspire Intel ® Core i5-2430M 2.40GHz, 8GB, 640GB, nVidia GeForce GT520M 1GB, Linux, Fekete

    Ez, Van egy barátom, azt mondhatom, hogy a leginkább költséghatékony laptop HDD Hitachi 500GB is, de nem ment sok időt vele, mint megmenekült a délutáni és HDD pa Badura tett, és átvette 500GB egy új WD Caviar Black 16MB / Buffer. Egy nagyon jó laptop.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.