A MIUI Android rum bemutatása, az Android és az iPhone tökéletes kombinációja - video bemutató

Szia barátok, ma lesz egy speciális változata Android, ez a MIUI, ez az eredmény a csapat nagyon tehetséges kínai fejlesztők, ezek nagy ambíciói, saját eszköz indít hamarosan.
A MIUI először csak kínai nyelven létezik, ám a közösség többszöri kérésére a MIUI csapata úgy döntött, hogy mások számára érthetővé teszi, most több nyelven elérhető, sajnos a román nyelv várható.
MIUI van a levegő az iPhone, Android rajongóknak valószínűleg gyűlölik a kapcsolat biztosan nem, hogy mit akarnak az emberek a Google-tól, de ez a helyzet, az Android nyílt forráskódú, és bárki megváltoztathatja ezt a csodálatos operációs rendszer szükséges .
Fel kell ismernünk, hogy a MIUI fejlesztői csapat jó munkát végzett, együttesen az egyszerűség sokoldalúság iPhone Android. Az eredmény egyfajta Andro-Phone elég jól szervezett, azok, akik használják Android sokáig megszokja nehezebb, de végül jön körül, noobs lesz a legboldogabb, különösen azok, akik álom távol iPhone.
Fiók-ROM alkalmazások eltűnt, már telepített alkalmazások is felfűzve otthoni képernyőkön, mint az iPhone, Android nem hasonlít a klasszikus, és a beállításokat is átszervezték.
Pe Langa modificarile la sistem, CEI de la MIUI au ADUS volt cateva lucruri a plusz, managerul stralucit este audio, kamera aplicatia de este mai mult decat CEA buna clasica, aplicatia telefon de este mai mult Complexa gestionarea Widget urilor, organizarea alkalmazások urilor a foldere, kb numesc is cateva multitudinea doar noi de lucruri.
MIUI csapat tett egyszerű változás a felület, hozzá Android már szinte tökéletes rendszer.
Gratulálunk MIUI Team!
MIUI áll egy csomó eszköz, számuk folyamatosan növekszik.
Ha nem tudod, hogy android klasszikus megjelenés, meg lehet nézni Ez a videó bemutató mutatja a Nexus verzió.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (31)

  • Hú, nagyon érdekes, akkor tegye a MIUI HTC és természetesen a telefon gyökerezik, jól, mint te törölt 2.3 klasszikus android, és teszel MIUI vagy lai hagyni, és teszel MIUI Android? Ez egy nagyon szép rom android nem találja sok kérdésben a zene (Rihanna You puso egyik tramantul rupommpmmm :))) megyek a HTC Wildfire, még nem sikerült átmenni?

  • Szeretnék segíteni beállítani a rendszer, akik a dolog. Hardver ff Isten tudja is. Szeretnék egy ingyenes £ 1800 monitor költségvetést. Hogy a játék futni nagyon jól értem külön játékosok. Le tud játszani PES és a FIFA 2012 2012 világos. És az alkalmazások futnak jól. Most kérem, mondja meg, vagy kérdezd Intel Core vagy AMD Phenom. Nem tudom, ha az Intel Core i3 egy bizonyos mag vagy magok is 2. Nyilvánvaló, hogy előnyösebb lenne 2 magok. Szeretnék jobb módja a £ 1800. Maximum 1800. Köszönöm. Én nem akarom, hogy Gresh hogy azt mondják, hogy nem vagyok jó a hardver rendszerek, és hogyan kell beállítani őket, így kérem, hogy segítsen nekem, hogy mely részek az új és jó áron. Köszönöm

    • Andrew:
      Szeretnék segíteni beállítani a rendszer, akik a dolog. Hardver ff Isten tudja is. Szeretnék egy ingyenes £ 1800 monitor költségvetést. Hogy a játék futni nagyon jól értem külön játékosok. Le tud játszani PES és a FIFA 2012 2012 világos. És az alkalmazások futnak jól. Most kérem, mondja meg, vagy kérdezd Intel Core vagy AMD Phenom. Nem tudom, ha az Intel Core i3 egy bizonyos mag vagy magok is 2. Nyilvánvaló, hogy előnyösebb lenne 2 magok. Szeretnék jobb módja a £ 1800. Maximum 1800. Köszönöm. Én nem akarom, hogy Gresh hogy azt mondják, hogy nem vagyok jó a hardver rendszerek, és hogyan kell beállítani őket, így kérem, hogy segítsen nekem, hogy mely részek az új és jó áron. Köszönöm

      Nézd meg itt, hogy van-n Pc játék Ft 2000 http://imageshack.us/photo/my-images/202/pcgaming.png/ Kérjük, kattintson a piros linket!

  • Megerősítése: MIUI messze a legfejlettebb és erős szabott ROM Android! Számos olyan szolgáltatást tartalmaz, amelyek nem találhatók meg az eredeti Android ROM: Call Block (név MIUI is DND), Hide / elérésének korlátozása Applications (a MIUI a hozzáférés korlátozása) Air frissítés új frissítések ROM (szoftver frissítést online), Backup (MIUI Backup hát mindent: névjegyzék, az üzenetek, naplók, alkalmazások, stb.), és még sok más!

    Ajánlom ezt a ROM-ot, ami, véleményem szerint, a tökéletesség felé! (HTC Desire)

  • Van egy LG Optimus One, és van néhány kérdésem, ha tud segítsen nekem:
    Még mindig jobb, hogy frissíteni?
    Ha igen, hogyan lehet frissíteni? Az alkalmazás LG Mobile támogató eszköz? LG PC Suite vagy 4? (Van telefonkártya)

  • Szia. ha adrianust vagy cristit is megismerhetne a facebook biztonságáról (az új beállításokon és a hozzáadott lehetőségeken keresztül). és tudom, hogy újabb oktatóprogram készült erről, de vannak olyan új lehetőségek is, amelyeket én sem értek (és az oktatóprogramban nem szerepelnek azok a funkciók, amelyek az újak nem voltak újak), és biztos vagyok benne, hogy nincsenek mások.

  • szuper ROM MIUI! mozog hibátlanul, az akkumulátor rendben van f.

    egy kérdés a KRISTUSNAK! kérlek, mondja meg, ha valahogy feltette a kozmot kártyát, és ha aktiválta a hívásvárakoztatást. nekem és más ismerősöknek ez a funkció nem működik a kozmotán. Nincs probléma a Vodafone-szal, csak tettem. Mondtam nekik a fórumon, de nem kaptam választ.

  • Készíts egy oktatóanyagot egy iPad táblagépen (ha tudsz), vagy legalább beszélj egy kicsit a táblagépről .... mert szeretnék egyet vásárolni, és nem tudom, hogy ez "jó".

  • Azt javaslom, hogy készítsen egy oktatóanyagot a telefon odin-re való átalakításáról. Vagyis ne várja meg a legújabb "hivatalos" verziót.
    Szintén szólva a MIUI zenelejátszó ZPlayer ajánlom, hogy próbálja. DPMDV jobban néz ki

  • Hé Van egy HTC Desire HD Android most benne 2.3 felületen a HTC, amely a nagyon szép, és boldog vagyok vele. MIUI is megér egy próbát, tekintve, hogy nem vagyok rajongó iphone. És ha megpróbál visszamenni MIUI hogyan HTC Sense, ha nem tetszik MIUI.

    Köszönjük!

  • Ebben az oktatóanyagban nem igazán mutatják be, hogyan helyezze be a MUIU ROM-ot a telefonba, milyen lépéseket kell követnie, az oktatóanyagban közvetlenül telepíti és megjeleníti. Hát, hiába jeleníti meg Cristi-t, ha nem mutassa meg nekünk, hogyan kell telepíteni a ROM-ot, ha valamilyen módon ROOT-ot igényel, ha vissza tud térni a régi android-hoz, fontos dinasztia-dolgokhoz, nem pedig annak, hogy hogyan néz ki képeket a Google képeken. Az oktatóanyag bizonyítéka, hogy nincs értelme zavarni. Sok szerencsét tovább :)

    • ASUS:
      Ebben a leckében nem bizonyított, hogyan kell bevezetni igazi telefon MUIU ROM, milyen lépéseket kell tennie a közvetlenül van felszerelve bemutató mutatott. Nos, semmi, ha nem nézünk Cristi jelen, és hogyan kell telepíteni az új ROM-ot, ha szüksége van ROOT valahogy, ha visszatér a régi android, dinasztia fontos dolog, nem úgy néz ki, mint a show, és látom a képeket google image. Ahhoz, hogy egy ok bemutató bizonyítja, hogy értelmetlen a zavarásért. Nézzük szerencse továbbra is

      Ha root?
      Nem kap semmit a tutorials!
      Minden rom (nem hivatalos) root jogosultság szükséges változtatni a root kernel van szükség ahhoz, hogy backulp NAND root jogosultság szükséges minden utáni piaci cucc van szüksége gyökér.
      Instalarea este Simpla, intri a Clockwork mod fellendülés vaku uiesti, conditia kb este pentru MIUI rom eszköz Aiba-ul tau.
      Chiar Daca aratam néz ki, nu hitele kb te cu ajuta CEVA, doar Daca te ajuta aveai acelasi telefon.

      • Cristi-admin: Daca trebuie gyökér?
        Nem kap semmit a tutorials!
        Minden rom (nem hivatalos) root jogosultság szükséges változtatni a root kernel van szükség ahhoz, hogy backulp NAND root jogosultság szükséges minden utáni piaci cucc van szüksége gyökér.
        Instalarea este Simpla, intri a Clockwork mod fellendülés vaku uiesti, conditia kb este pentru MIUI rom eszköz Aiba-ul tau.
        Chiar Daca aratam néz ki, nu hitele kb te cu ajuta CEVA, doar Daca te ajuta aveai acelasi telefon.

        Igen, ez segített megtanulni nem közvetlenül, ha még tenni valamit, még a bemutató ember tudja, hogyan kell csinálni, akkor az egyik `s denevér abban, hogy root felhasználóként és telepítse rom, ez az, ami úgy néz ki, mint a BMW-sorozat 7: -?. Nem azért, de ebben a sorrendben

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.