10 új Windows Presentation Technical Preview

Szia barátok, a bemutató ma fogunk beszélni az új Windows 10 amely jelenleg a színpadon Technical Preview vagy Romaneste a szintet, ahol a Windows 10 fejlesztése folyamatban van, és a felajánlott tesztelésre szerelmeseinek és azoknak a műszaki őket, hogy segítsen a Microsoft abban, hogy az operációs rendszer egy végső szakaszban a fogyasztók számára.
A Windows 8 8.1 mert nem élveztem annyira sikeres, mint várható a Microsoft úgy döntött, hogy dolgozzon ki egy új operációs rendszer az úgynevezett Windows 10. Egy új operációs rendszer, amelynek célja, hogy egyesítse a két interfész Desktop és Metro UI, vagy a modern UI egy. Bár a Windows 8 és 8.1 semmi baj nem volt a teljesítmény és a funkcionalitás, a Microsoft felismerte, hogy két különböző felületek (asztali és Metro UI, vagy a modern UI) nemcsak megzavarja a felhasználók egyszerű.
A Windows 8 8.1 és futtatni egy alkalmazást, ha dobtak Desktop felületen Desktop alkalmazást futtat, vagy a modern UI Metro UI egy átmeneti hatás, gyorsan kapcsolni egy másik felületet terveztek, hogy a környezet.
A Windows 10 javasolta, hogy megszüntesse ezt a zavart, és hogy mindkét környezetben (asztali és Metro UI, vagy a modern) egy. Szintén a Windows visszavezet bennünket 10 és 7 régi Windows Start menüjében kis módosításokkal design, de az azonos funkciók.
Egy másik újdonság bevezetett rendkívül hasznos 10 a Windows Task váltóban az a lehetőség, hogy adjunk a virtuális asztalokhoz tehetünk Linux sokáig.
Eddig a korábbi Windows verziók a virtuális asztali kaphat, ha telepíti a harmadik féltől származó alkalmazások azonban semmi sem hasonlítható egy bennszülött.
Végül emlékeztetni, hogy a Windows operációs rendszer 10 ese Technical Preview fázis, és nem ajánlott, hogy lehet használni, mint a fő operációs rendszer a mindennapi számítógép-használat. A végleges változat a Windows 10 lesz Lanz késő tavasszal vagy nyár 2015 és ha szeretné kipróbálni ezt a verziót megteheti elérésével a cím http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/preview
Ki lehet próbálni a Windows 10 Technical Preview egy virtuális környezetben, mint a VirtualBox vagy VMware Player amint azt a konzultáció a témában, hogy megtalálja a keresőmező segítségével jobb felső honlapunkon, vagy ha van egy PC / laptop hogy ellenőrizze a windows 10 letöltheti az ISO képet, és akkor lehet, hogy egy bootolható DVD vagy USB stick ebben az eljárásban ugyanúgy, mint a windows 7, 8 vagy 8.1 ablakok


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (89)

    • Látszólagos / vizuális úgy tűnik, de a Microsoft állítását, hogy egy új rendszer épül az aljától a tetejéig célja, hogy megkönnyítse a fejlesztők munkáját, és a hangsúly az integráció a felhő és a vállalati

  • Szia Adrian.
    Van egy kérdésem, amelyet feltettem a "A Windows 7 és 8 összes eredeti verziója letölthető" című útmutatóban. Ha valahogy van ideje elolvasni, mert nem akarok hiába feladni ide, kérlek, szívem alján válaszolj, ha valamit meg lehet tenni, vagy sem.

    Sok köszönet!

  • Miután megadta a kapufára Vista majd sikerült Windows7 után most 8 10 velük lesz teljesen biztonságos.

  • ez a szuper a Windows
    Miért akarnék ===== szeretik, ha megjelenik az asztal, amikor megnyomja kezdeni a telepített szoftver (és az alap), és úgy tűnik, közel a Modern UI (Metro), akkor le a listára a
    A Modern UI (Metro) külön-külön, és így is marad, az egész az én asztali (persze lehet
    és átméretezték, vagy félképernyős vagy annál kisebb), így valós időben látom az asztalt
    Az összes alkalmazás oldalak, ez volt a bárban Windows Vista asztali órát, stb, de lehet
    mozgatni és átméretezni
    ha a végleges verzió lesz integrálva a Windows, így nagyon nehéz lenne, mint amennyire (mint most)
    A legjobb rendszer működési
    köszönhetően Adrian

    • és egy másik dolog
      Nem tudom, hogy miért a Windows és a Windows 8 8.1 leszokni imádkozó váltották témák a Windows 7
      különösen Aero (átlátszó) volt nagy ravaszság, ez nagyon szép
      Azt akarom, hogy az integrált vissza szuper

  • Helló, én beiktatott magam ezen építmények 9841 jól megy, gyorsan tudok mondani, nincs probléma a járművezetők a programokat. De a legnagyobb baj az, hogy csatlakozik a net rds. Ma reggel nem működött. Elindítása után: Hiba 813 sárga, elkezdtem a második kísérlet csatlakozni, először fut. Az első megálló, és próbálja újra. HOGYAN NEM VESZ NO !!!. Sem 8.1 és 8.1.1 most nem jön az online ablakok és 7 és 8. De legalább tudok csatlakozni kézzel. Írok 8, miután egy nap, mint nem, meg kellett eltávolítani Windows 10. Várom a végleges változat, de van egy nagy félelem, hogy mint minden szerencse nem fog, és meg kell vásárolni egy router.
    Jó napot kívánok.

    • Készítsen kiterjesztésű fájl bat, hogy ezt mondja:
      rasdial [hálózat neve] [felhasználónév RDS] [jelszó RDS]
      Természetesen anélkül, konzolok, és tedd be a Startup mappába. Lesz automatikus csatlakozást.

      • @Paul B, köszönöm a tanácsot, még kipróbáltam, és nem működött. Most már többféle módon tettem: rds, rcs-rds, rds.ro ... de ez történik ezzel .bat, hogy a széles sáv megjelenik a jobb oldalon, ahol még mindig kattintania kell a szélessávú kapcsolatra, csatlakoznia kell és majd csatlakoztassa. Ugyancsak parancsikont csináltam az indításkor, de nem így. A sok megjegyzésből, amelyet olvastam, arra a következtetésre jutottam, hogy nem minden rds előfizetõnek van ez a problémája. Az "csak a rostos előfizetõkkel" válaszolták az rds szolgáltatótól.?!?. Úgy tűnik, hiányzik mi vagy valami megmagyarázza az arcot, a telefonos rész, ahol ellenőrizheti az Automatikus csatlakozás lehetőséget.

  • Remélem, hogy legalább annyira optimalizálom, hogy a 64 bites verziónak 1 GB RAM-ra van szüksége, és támogatást nyújt a Win 7 számára létrehozott illesztőprogramokhoz.

  • 10 tekintik ablakok is egy korcs minden pillanatot közötti választást Metro és az asztali mód és Modern UI.
    Sokkal jobb lenne, ha tudna választani csak egy módon, és csak akkor, ha azt szeretné, hogy a munka / mind.
    Egyébként úgy tűnik, hogy nagyon sok probléma van (olyan problémák, amelyek nem voltak a w7 előnézeten, amelyet a felhasználók örömmel fogadtak).

    • Úgy tűnik, hogy nem érti a bemutató, alapértelmezés szerint, a telepítés után rögtön az interfész Desktop futtatja Metro alkalmazásokat futtatni őket a Desktop felületen. Van egy munkakörnyezet (Desktop), futtassa a szokásos alkalmazásokhoz és Modern UI. Amint az a bemutató, akkor csak aktiválni, ha úgy tetszik, hogyan Metro (vagy a Windows Start oldal 8 és 8.1)

    • Kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnénk, ha az új Windows 10 a végleges kiadás. Stuff van szüksége, és akkor még nem rendelkezik a Windows.

      • Nea Cismaru őket távol tőlem a gondolat, gilceavă. 1- néz ki, mint egy óvoda játszani. 2-nyújtottak be egy kis erőfeszítés, még akkor is, ezek az Ubuntu, és tettek multilincv telepítő. (De nem "OHA" a 4sau 5 nyelvek) Még ha ez egy újdonság. Egyébként sok "bla, bla". Tanácsadók voltak. (Bocs, tanácsadók).

    • kap egy tisztességes számítógépet is; nem egy táska, és látni fogja, hogy nem hiába, hogy a Microsoft dicséretes fa
      jól, ha marad néhány bolha 300 év, hogyan kell futtatni az új szoftvert.
      nem ismered ezt a szót sem az új bor a régi fújtatóban - sem a régi bor az új fújtatóban
      minden van értelme

    • Sajnos én nem a saját a videokártya.
      Körülbelül ez a helyzet, az én tanácsom az, hogy nem változik hővezető paszta nem lesz semmilyen hatása. Thermal vegyület nem soha nem árt.
      A probléma a teljesítmény és a hűvösebb design. Kivéve, ha van jó forrás VRM oldalak a video kártya túlterhelni és végül is meleg minden alkalommal van igény (játék, videó, CAD, stb.) A másik probléma az, hűtő kialakítása, amely nem hőt kívül a ház, amely egyesíti ezt egy rosszul szellőző házban, kapsz egy shell, ahol lehet főzni pizza.

      • Forrásként egy 500 W-os Sirtec van, az ügy egy Master Cooler 372 elit, 4 szél rajta, amely közvetlenül a videokártyán veri ...
        A táblákban azonban a játék még mindig eléri a 74 fokot ...
        Nem szeretnék befektetni egy új testület, sem, hogy csatolja a hűvösebb 200 ron nem szeretnék.

        Ii tehettem valamit ebben az esetben?

        • Normális, ha melegszik, ha játszik, HD filmeket néz - BluRay ... stb. Számomra a videokártya még télen sem esik 40 fok alatt alapjáraton, nyáron pedig 50 alapjáraton marad - 75 - 80 tartományban. Mi lenne, ha 20 fokos lenne, amikor játszol? Minél többre van szükség, annál inkább felmelegszik. Az egyik a CS 1.6 játék, a másik a TitanFall vagy a Crysis (grafikus játékok) játék.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.